Wpisy 4 574 990 – 4 575 089
20 listopada 2022 00:01 → 20 listopada 2022 01:58, 100 wpisów
@4 574 987Sebastian_M: Mam.pytanie regulaminowe : - Czy są jakieś ograniczenia wpisów na dobę ? Może i tym nie wiem?
@4 574 991Stefannaglik:
Nie ma żadnych ograniczeń jeśli chodzi o ilość wpisów na dobę
Nie ma żadnych ograniczeń jeśli chodzi o ilość wpisów na dobę
@4 574 992Sebastian_M: Dziękuję , nie miałem pewności.Przepradzam za liczne literówki , pisze na urządzeniu po zmarłej Osobie.
@4 574 992Sebastian_M: Przepraszam , nie będę pisał bo grany w gierki z rodziną.Spokohnej nocy
.
.
@4 574 994Stefannaglik:
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
@4 574 996wujek47:
Jutro też masz pracę?
Jutro też masz pracę?
@4 574 999Sebastian_M:
@4 574 995Sebastian_M: Mam kontakt z przesympatycznym naszym kolega.Czy wiesz, że używając określenia " sympatyczny " możesz zostać skrytykowany ?
@4 575 003: Kasa leci
@4 575 004Stefannaglik:
Cokolwiek bym nie napisał mam świadomość że mogę być krytykowany.
Cokolwiek bym nie napisał mam świadomość że mogę być krytykowany.
Wygram i pokażę skan źle.
Wygram i nie pokażę skanu źle.
Cokolwiek zrobię lub napiszę jest odbierane jako błąd lub nieprawda. A zawsze to co tu piszę jest oparte na faktach lub mogę to udowodnić
Wygram i nie pokażę skanu źle.
Cokolwiek zrobię lub napiszę jest odbierane jako błąd lub nieprawda. A zawsze to co tu piszę jest oparte na faktach lub mogę to udowodnić
Ale jest grupa pod wezwaniem która lubi mieszać i dokuczać innym. Niestety tak jest. Teraz jest trochę spokojniej ale jak oni tu byli nagminnie to było piekło.
Wytrzymałem ten napór bez problemu.
Teraz jest bajka
Wytrzymałem ten napór bez problemu.
Teraz jest bajka
@4 575 009Myvictory:
Bajko Ty moja
@4 575 012Myvictory:
Nie Boję się duchów
Nie Boję się duchów
może zrobimy tak że Pasko zrobi grafik pierwsza zmiana druga weekendy kiedy dane grupy mają pisać inne o pierwszej druga o drugiej
@4 575 012Myvictory:
A duchy straszą?
A duchy straszą?
Nie bać się duchów, po śmierci du*pa nie rządzi.Trzeba się bać żywych
@4 575 019Myvictory:
I jeszcze może zrobimy zlot paskowiczów
I jeszcze może zrobimy zlot paskowiczów
grupa przeciwników seby pisze np od 6 do 14 w poniedziałek później już mają zakaz i o druga czyli od 14 wchodzi Seba i neutralni później kolejna grupa od 22
Najpierw zróbmy zlot Paskowiczow i na nim ustalimy szczegóły tylko żeby wszyscy przyjechali
@4 575 018Sebastian_M: Ktoś nieświadomie dał link do pewnego materiału.Mnostwo ciekawych komentarzy i ten jeden jedyny , rozpoznawalny z chamskich wpisów.
@4 575 023Stefannaglik:
Kto znowu ?
Kto znowu ?
@4 575 021Myvictory:
A we wtorek będą pisali tylko w nocy
A we wtorek będą pisali tylko w nocy
nie mogę zasnąć kolejne pogrzeby były po południu jutro też raczej południu
@4 575 022Sebastian_M: Kiedyś ludzie pisali nocami , bylo miło i sympatycznie.Teraz za grzeczny zwrot jesteś skrytykowany , ale za obelgi i wulgaryzmy nie.Czy lepiej być chamem ?
@4 575 021Myvictory:
Albo przeciwnicy i prowokatorzy oraz siejący zamęt niech piszą tylko w nocy
Co Ty na to ?
Albo przeciwnicy i prowokatorzy oraz siejący zamęt niech piszą tylko w nocy
Co Ty na to ?
@4 575 029Sebastian_M: nie no musi być sprawiedliwie to się będzie zmieniać
Ze mną można wszystko ustalić i dopasować
Idę na kompromis i pojednanie
@4 575 031Sebastian_M: Wiem, oby takich bylo więcej.Teraz za dobre słowo możesz otrzymać bana a za uje będziesz tolerowany
@4 575 034Sebastian_M: Wiem, ja też pisałem wcześniej to spotkałem się z krytyką.Na niektóre zaczepki nie reagowałem.
@4 575 035Stefannaglik:
To tylko dlatego że jest presja.
Duża ilość osób chce zdominować myślących i postępujacych inaczej.
To tylko dlatego że jest presja.
Duża ilość osób chce zdominować myślących i postępujacych inaczej.
Brak tolerancji
@4 575 038Sebastian_M: Moment , bo chciałem coś pokazać
to tylko kilka osób jest reszta siev boi lub chce się im przypodobać by nie mieć oriblemowv
@4 575 040Myvictory:
Reszta woli nie zadzierać lub się podporządkowała
Reszta woli nie zadzierać lub się podporządkowała
by nie mieć prawo problemów i braku akceptacji tak to zauważyłem
@4 575 040Myvictory:
Czasami naciski są dość silne i nie wytrzymują tego ciśnienia.
Czasami naciski są dość silne i nie wytrzymują tego ciśnienia.
@4 575 038Sebastian_M: 4574135 , mój wpis ' Ktoś tutaj był.a uporczywie Go nie ma " , to wspomnienie bliskiej nam osoby.Znow krytyka.
Widzą jak postępują nami więc wolą się nie wychylać
@4 575 044Myvictory:
Ludzie dostają też informacje lub zalecenia co mają pisać. Z kim mogą rozmawiać A z kim nie powinni.
Ludzie dostają też informacje lub zalecenia co mają pisać. Z kim mogą rozmawiać A z kim nie powinni.
To jest chore
stop, gaszę światło dla tej grupy
@4 575 046Sebastian_M: Nie mogą się doczekać czyjejś śmierci.Gdy odeszły niektóre osoby , był jek radości.Czekaja na następną ?
no tak niestety jest za inne myślenie jest kara różna blokada wyśmiewanie pod tekst no cóż
@4 575 055Myvictory:
I tych kar ludzie się panicznie boją
I tych kar ludzie się panicznie boją
to pisanie na bank zostanie ośmieszone i odpowiednio skomentowane
@4 575 052BrandImage: Gas , mnie - nas nie zgadisz, idź spać bo rano możesz nie wstać ....
@4 575 058Myvictory:
Przecież to jest normalny ich rytuał
Przecież to jest normalny ich rytuał
@4 575 057Sebastian_M: oj boją się na pewno mało kto wyskoczy po za te ramy
...to jakieś Twoje życzenie ...hmmm
Ośmieszyć
Zgnoić
Postawić do konta
Zgnoić
Postawić do konta
@4 575 058Myvictory: Tasak, masz rację, ale tym krytykantom.pokecam rozmowę z KS.Krzysiem Faraonem.Jest na FB
@4 575 065Myvictory:
Też jestem tego samego zdania
Też jestem tego samego zdania
@4 575 066Sebastian_M: oj kara na pewno
Nikomu nie narzucajmy jak ma myśleć i postępować
@4 575 063Sebastian_M: Pamiętasz pożegnanie z portalem naszego Kolegi, który został wyśmiany za modlitwę ? Śliwa uznania dla Bogdana i dla Tomka
@4 575 066Sebastian_M: ...ja się spotykam z kim chcę i robię co chcę, taki ewenement
przeca nie zabraniam pisania przy świecach ...bawcie się dobrze.
przeca nie zabraniam pisania przy świecach ...bawcie się dobrze.
@4 575 071BrandImage:
@4 575 071BrandImage:
Dla mnie to nie jest Ewenement to jest normalna rzecz
Dla mnie to nie jest Ewenement to jest normalna rzecz
@4 575 072Sebastian_M: Ktoś obserwował nas do 2:08, notował każdy ruch by od rana zaraz po życzeniach zgnoic
ja tam do nikogo nic nie mam nikogo również nie blokuje jestem tolerancyjny ale widzę że już blokady są widać nie są tolerancyjni zawiść co niektórych jest
@4 575 075Stefannaglik:
Niech sobie obserwują czytają robią co chcą Bądźmy sobą i nie patrzmy jak postępują inni nie Bierzmy z nich przykładu
Niech sobie obserwują czytają robią co chcą Bądźmy sobą i nie patrzmy jak postępują inni nie Bierzmy z nich przykładu
@4 575 076Myvictory:
Dostajesz blokady bo rozmawiasz ze wszystkimi a tu nie jest to mile widziane przez pewne osoby
Dostajesz blokady bo rozmawiasz ze wszystkimi a tu nie jest to mile widziane przez pewne osoby
@4 575 076Myvictory: Ty na codzien widziałeś mnóstwo ludzi, którzy odeszli na drugi świat, możesz powiedzieć wiele....
to że komuś ktoś nie pasuje przyjmę że ma rację i powody to niech innych nie wymusza tego samego a jak tego nie robi to jest wtrącamy że jest taki sam jak ci tak ogólnie pisząc
Teraz mi przyszło coś do głowy bo spojrzałem na nasze konta
Dzisiaj usłyszałem SS a od jutra może być
SMS
SMS
@4 575 078Sebastian_M: Bardzo Cię proszę, gdy przestanę pisać , powiedz Tomkowi to.co pisal Tomek w styczniu do ...
@4 575 083Stefannaglik:
Pisz jak najdłużej
Pisz jak najdłużej
@4 575 079Stefannaglik: to prawda dla tego mam ine spojrzenie na to wszystko
@4 575 082Sebastian_M: To dziwny zbieg okoliczności z tymi nickami na " S " , one są kojarzone jako jedna i ta sama osoba.Mnie też wkurza zbieżność liter bo czasami nie wiem ,który jest mój , a który Seby
Tolerancja i szacunek.