Wpisy 4 548 219 – 4 548 318
16 października 2022 00:02 → 16 października 2022 09:10, 100 wpisów
@4 548 220Robal_36: normalka tutaj
Właśnie czytam - Makler ma banana, dmuchana lala, aleee nabiał
I należy albo się bać tuska powrotu, albo go oczekiwać, to Mulag - deki
resztę porozkminiam rannym świtem
resztę porozkminiam rannym świtem
@4 548 229: owszem... @4 548 232gonzaga:- na szybko wymienię - medialna, bella, lewy, zgrywus, 16tomash03, emeryt, a wymieniać można więcej - sądzisz to wszystko, to ofiary covida ?
witam serdecznie robalka, lorey ,gonzaga.
Pozdrawiam fajnych ludzi
Pozdrawiam fajnych ludzi
czytam Was codziennie ale sie nie udzielam, bo szkoda mi mojego zdrowia. Covid mnie ominal
@4 548 234medialna: aha, no tak..., w sumie - doskonale rozumiem
lorey ale tak juz chyba tu nie bedzie niestety. Tez bywalo roznie ale jakos sie to zawsze lagodzilo i nie szlo to tak daleko
@4 548 236medialna: a u mnie był, i z pracy /prawie na samym początku, jeszcze nie było mowy o szczepionkach/ 2-ch znajomych [*], no i później jeszcze jeden znajomy - gostek po dwóch dawkach... I wczoraj z lekarzem rozmawiałem - jak stwierdził - /my lekarze/ - cały czas uczymy się tej choroby ...
ja sie nie szczepilam, bo balam sie bardziej szczepionki niz covida
przykre Robalku ale do tej pory uwazam ze te szczepionki bardziej szkodza niz chronia
Ja to rozumiem,najbardziej szkoda mlodszych,ja w tym roku sracilam najblizsza przyjaciolke,
jak siosre,10 lat mlodsza...pustka...
jak siosre,10 lat mlodsza...pustka...
@4 548 249medialna: @4 548 250: kto wie - może masz 100% racji, trochę wyciszona była opinia pewnego wirusologa, tego od aids..
Mnie stara zgwałciła- to się 1 x zaszczepiłem
...ale teraz emocje opadły
...ale teraz emocje opadły
@4 548 251lorey:
Medialna, lorey - super Was było, choć na chwilę, dziś tu widzieć, znikam i może ew. kiedyś do następnego razu nie dajmy się wycisnąć
Lorey wiem jak to jest moja ulubiona sasiadka dostala udaru przy przygotowywaniu kolacji dla meza i koniec w jednej sekundzie. Takze cieszmy sie kazdym dniem
Robal ...ogolnie trzeba sie trzymac w kupie...mam 2 psy o cos wiem
@4 548 253gonzaga: uwielbiam twoj humor
tez juz zmykam spac dobranoc Wam kochani bylo milo choc chwile pogadac ze stara gwardia to usciski dla Was
Dzięki Medialna
Obawiam Się, że na tym kursie się nie utrzymam
Z wiekiem człowiek robi się coraz bardziej zgryżliwy
Obawiam Się, że na tym kursie się nie utrzymam
Z wiekiem człowiek robi się coraz bardziej zgryżliwy
LoreyDobre było
...ale liczyłem, że zamiast klapek spadną jej majtki
...ale liczyłem, że zamiast klapek spadną jej majtki
@4 548 267Bolo
5/6w 2-uch zakładach.

@4 548 272Andreas3864: Widzę, że masz 11 numerów w dwóch zakładach, w których wysyłając 11 liczb, bo jedna liczba się powtarza, zapłaciłbyś 1848 zł, ale miałbyś 4/6 w lotto i 3/6 lotto plus co dałoby ci na czysto po odciągnięciu kosztów 4657,10 złotych, tylko kto wysyła za takie kwoty? ale brawo za typy
@4 548 273galik: z maszyny dostałem,ale mogłem pokonbinować liczbami
@4 548 272Andreas3864:

@4 548 277emerytka 46:
waldus
dusia
dusia
@4 548 279dusia:
juz szedlem do lazienki..ale na szybcika po komorkę...warto bylo.Po ostatnich postach przyznaje wujkowi racje, co niektórzy mimo swojego wieku umysłowo i emocjonalnie zatrzymali się na poziomie nastolatków.
Nie ma sensu wchodzic w jakiekolwiek dyskusje "na poważnie" tutaj ponieważ trzeba będzie znizyc się do ich poziomu i tak pokonają doświadczeniem.
Nie ma sensu wchodzic w jakiekolwiek dyskusje "na poważnie" tutaj ponieważ trzeba będzie znizyc się do ich poziomu i tak pokonają doświadczeniem.
I przyznając rację deki72, sa tutaj osoby które moga więcej, moga obrażać, zniewazac, wyśmiewac a i tak dostana miano osob pokrzywdzonych. Samozwanczy strażnicy urwa prawa...
@4 548 269slawek:
Fretka a cos się działo ,bo ja nie wchodziłam na czat ,bo miałam zlot rodzinny... mały jeszcze śpi
@4 548 282dusia:
@4 548 293dusia:
@4 548 296Bolo22:
@4 548 293dusia: dotam zlikwidował a makler ma bana
@4 548 297waldus:
@4 548 300dusia: obydwie sytuacje przez angielskiego
Angielski coś ostatnio wszystkim podnosi ciśnienie ...co się z tym chłopem stało?
Za mało czasu przebywa wśród ludzi.... zdalnie nie popłaca,??????bo psychika siada
Jakiś pech mnie prześladuje nic nie mogę trafić ostatnio w lotto
witam dusiabolo waldus
@4 548 306krzysztof 24:
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł w grze Ekstra Pensja! Szczęśliwe losowanie odbyło się 15.10.2022 22:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 15.10.2022.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://www.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl cos wpadlo
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł w grze Ekstra Pensja! Szczęśliwe losowanie odbyło się 15.10.2022 22:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 15.10.2022.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://www.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl cos wpadlo
oraz w multiku stardanowo 2zl
ciezko cos wiecej trafic jakies fatum czy co
Dobra wnuczek wstał trzeba mu śniadanie zrobić,...i to jest to co mnie trzyma przy życiu ,żebym nie zglupiala i nie zgoszkniala
@4 548 286FretkA: racja

@4 548 305waldus:zgromadż 10litrów Bimbru to przyjade na egzorcyzmy do ciebie
@4 548 317Andreas3864: