Wpisy 4 545 348 – 4 545 447
13 października 2022 07:59 → 13 października 2022 10:48, 100 wpisów
Chcę pokazać dziś Forsamiemu że można wygrać w Lotto
Dziś może być wysyp wygranych
Pamiętajcie tylko jedno. Dziś jest dzień 13 czyli szczęśliwy
I nastapil 13
Sciagac stanik..niewiasty
A my pokazewy swe klaty
Czy gruby,kulawy...garbaty
Sciagac stanik..niewiasty
A my pokazewy swe klaty
Czy gruby,kulawy...garbaty
@4 545 351tomi77:
@4 545 351tomi77: Najpierw pokaż jej portfel a później rób co chcesz
A wiecie że na Sardynii grałem w piłkę z zespołem dość mocnym?
Nie Cagliari Calcio ale dostałem tam klubowe ubranie i wyżywienie oraz nocleg i inne profity ?
Nawet koszulkę którą dostałem od klubu jeszcze gdzieś mam
Nie Cagliari Calcio ale dostałem tam klubowe ubranie i wyżywienie oraz nocleg i inne profity ?
Nawet koszulkę którą dostałem od klubu jeszcze gdzieś mam
I to nie było tak dawno
@4 545 345nicolla15: u mnie premiera nie udana przegrałam 5 zł 😞
Byłem na Sardynii dość długo
Było super
Było super
A jakie tam są fajne kobiety 😍 😝 😜
Tylko bardzo zazdrosne
Tylko bardzo zazdrosne
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Moja dziewczyna mówiła że ona jest Sarda a nie Włoszka
Jeszcze mam z nią kontakt. Zawsze jak rozmawiamy to mnie zaprasza. Ale ja się nie roztroję
Najlepsze było jak tam poleciałem. Miałem być tylko tydzień a zostałem na dłużej. A że dobrze gram w piłkę to ona wkręciła mnie do tego zespołu i grałem i grałem. Byłem tam i byłem
A tak na marginesie zachęcam do odwiedzenia Sardynii. Super wyspa. Śliczna i pogoda wyśmienita
Ludzie mili uśmiechnięci i otwarci. Naprawdę jedź tam i mi powiesz że miałem rację
A tak na marginesie zachęcam do odwiedzenia Sardynii. Super wyspa. Śliczna i pogoda wyśmienita
Ludzie mili uśmiechnięci i otwarci. Naprawdę jedź tam i mi powiesz że miałem rację
Uciekam,bo ma mi przywieź kapustę do kiszenia to duzo roboty będzie
@4 545 367tomi77: Jak to kogo obchodzi?
Dużo jest osób zainteresowanych. Jak nie chcesz to nie czytaj tego co piszę i tyle
Dużo jest osób zainteresowanych. Jak nie chcesz to nie czytaj tego co piszę i tyle
@4 545 367tomi77: Tu się gra i normalnie żyje. A ty nie będziesz nikomu mówił i nakazywał co tu maja robić.
Pamiętaj o tym. Każdy poza graniem ma też swoje życie
Pamiętaj o tym. Każdy poza graniem ma też swoje życie
@4 545 367tomi77: To powiem ci tak żebyś zrozumiał. Kogo obchodzi twoja hulajnoga o której ciągle piszesz?
Kogo obchodzi do jakiej kolektury chodzisz i kto w niej jest czy Roxana czy inna a piszesz o tym non stop
Kogo obchodzi że co chwila masz jakieś zdarzenia na drodze o których tu dośc często wspominasz. Kogo obchodzi co widzisz przez okno a wklejasz fotki ITD ITP
Miło ci teraz?
Jak na drugi raz cos napiszesz najpierw się 4 razy zastanów ok ?
Kogo obchodzi do jakiej kolektury chodzisz i kto w niej jest czy Roxana czy inna a piszesz o tym non stop
Kogo obchodzi że co chwila masz jakieś zdarzenia na drodze o których tu dośc często wspominasz. Kogo obchodzi co widzisz przez okno a wklejasz fotki ITD ITP
Miło ci teraz?
Jak na drugi raz cos napiszesz najpierw się 4 razy zastanów ok ?
@4 545 371Gosia__77:
@4 545 374Sebastian_M:
@4 545 367tomi77: trzymaj się i nie przejmuj się mądralami
W miejscowości Nakło nad Notecią padła wygrana 307 067,70 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Pawłowice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
W miejscowości Kraków padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Wcz9raj zmarła dziewczynka, dla ktorej cala polska zbierala pieniadze na sma, podobno jeszcze rano sasiadki widzialy ja na spacerze a wieczorem mama podala informacje, ze dziewczynka odeszla 😭
Tomi chyba wiem o kogo Ho w d był g widział zablokuj to coś szkoda psuć oczu dnia na to
Mewa
dusia
Witam Inwestorów
Multi Multi 5ki na najbliższe losowania.
Powodzenia

Multi Multi 5ki na najbliższe losowania.
Powodzenia

Helo
@4 545 345nicolla15:
@4 545 345nicolla15:
Powiem Wam, że wczoraj i dziś kilka esemesów miałem i popatrzyłem na działania ekipy i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że prawidłowo poblokowałem
Najlepszy jest moj mąż on to nie odbiera nieznanych numerów zaraz blokuje
@4 545 391Kaz39: I żadna z nich nie wejdzie
@4 545 409dusia: dawaj liczby do sprawdzenia
@4 545 401dusia: cóż, każdy ma różną wrażliwość, i nie każdy wraca do wpisów umieszczonych, kiedy go nie było i czasem może to i dobrze, ale czasem może powodować niezrozumienie "sytuacji"
widzę coraz gorsze zachowanie Seby z przykrością to stwierdzam Tomii wstawiaj hulajnogę Roxane miej to w dupie użytkownicy są zainteresowani tym
Cześć
Już jestem
@4 545 413Myvictory: Możesz mi wytłumaczyć co widzisz niestosownego w moim zachowaniu bo z tego co wiem to właśnie Tomek mnie zaatakował
zachowanie Seby do użytkownika który usunął konto pod wpływem emocji chodzi o mulaga wypowiedzi Seby przykre skandaliczne
@4 545 416Sebastian_M: nie czytałem wyżej to zaraz zobaczę
@4 545 407Kaz39: kupon przegrany
@4 545 417Myvictory: jakie przykre skandaliczne napisałem prawdę prawdę o osobie dorosłej która odpowiada za swoje czyny .
@4 545 417Myvictory: nie widzę nic w tym złego oczywiście nie widzę nic z tym złego to napisałem napisałem tylko prawdę jeżeli prawda cię boli i kłuje w oczy to bardzo mi przykro
@4 545 421Sebastian_M: myślałem że będziesz raczej będzie pozytywnie nie znając powodów ty jednak wybijasz mu gwóźdź
A tak na marginesie to mulaga bardzo lubię i szanuję ale Stwierdzam tylko fakt że jeżeli jest człowiekiem dorosłym i decyduje się na przykład tak jak w tym przypadku na skasowanie twojego konta to musi się liczyć z tym że tego konta już nie będzie jeżeli się mylę to mnie popraw
@4 545 423Myvictory: napisz mi w takim razie W jaki sposób wbijam gwóźdź w czym Wytłumacz mi to konkretnie
@4 545 424Sebastian_M: cóż widzę że jak admin się wypowiadasz co należy co nie
@4 545 423Myvictory: oj ojoj ojojoj jakie to dziwne przecież od pierwszych wpisów tu - różnie gupa, to naprawdę tak trudno dostrzec ?
@4 545 423Myvictory: napisać na kogoś można różne rzeczy tylko jeśli się wypowiadasz na dany temat to podaj fakty tu ma być konkret a nie tylko pomówienie
przykład nie chcę należeć do społeczności itp nie znając powodu ale trudno kończę temat byłem raczej z użytkowników z boku do ciebie Seba jedak zawiodłeś mnie swoim zachowaniem
@4 545 426Myvictory: nie zmieniaj tematu bo niezły z ciebie Guguś widzę pisz na temat na ten temat o którym rozmawiamy
@4 545 430Sebastian_M: napisałem wyżej pomyliłem się do ciebie jesteś tu wyrocznią
@4 545 429Myvictory: słowo zawiodłeś się nic nie znaczy tu trzeba tak jak napisałem konkretny dowód na to że masz rację a widzę że z tobą rozmowa nie ma najmniejszego sensu bo nie potrafisz konstruktywnie rozmawiać
@4 545 431Myvictory: nie jestem żadną wyrocznią i nie jestem tu najmądrzejszy tylko nie pozwolę sobie nikomu powtarzam nikomu na oszczerstwa i głupie żarty
@4 545 432Sebastian_M: podałem ale nie rozumiesz widzę Forsami pisał dość błagalnie o Mulaga a ty stanowczo wypowiadałeś się że jeśli Mulag tak zrobił to nie ma prawo to już być
@4 545 434Myvictory: nie napisałem takiego słowa że jeśli się wykasował to nie ma prawa tu być może do nas wrócić tylko napisałem że jeżeli jest dorosłym odpowiedzialnym człowiekiem to znaczy że wie co robi jeśli skasował konto to z pełną świadomością to zrobił
@4 545 437Myvictory: widocznie czytasz to co piszę bez zrozumienia jeśli coś piszę to przeczytaj proszę cię dwa razy a jeśli nie zrozumiesz to spytaj co miałem na myśli a później się wypowiadaj
teraz pouczasz innych zawsze jesteś nie winny wszyscy są źli żadnej refleksji nad sobą
@4 545 435Myvictory: moja sugestia jest taka że nie ma sensu rozmowa z tym szkodnikiem, ale to tylko moja sugestia. Z nim jest jak z chwastem ciągle go wyrywasz a on nadal odrasta i rodnie
@4 545 440Myvictory: ale o jaką winę ci chodzi o co ci chodzi w ogóle człowieku weź się opanuj wstałeś lewą nogą i teraz chcesz kogoś zdenerwować nie potrafisz zdenerwować i nie denerwujesz ja ci tylko od grzecznie odpowiadam na twoje pytania i zrozum to co do ciebie piszę bo nie rozumiesz tego
@4 545 440Myvictory: Dlaczego szukasz u kogoś winy a nie popatrzeć na siebie spójrz na świat z uśmiechem to będzie ci lżej w życiu naprawdę
4 545 436. Bolo22 2022-10-13 (10:44)
Waldus. 61.60.62.76.77.80........2-3/6
7.14.17.46.48.53......1/6
Waldus. 61.60.62.76.77.80........2-3/6
7.14.17.46.48.53......1/6
@4 545 445Myvictory: tak jak napisałem Po pierwsze nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem tego co piszę po drugie nie masz argumentów do tego żeby mnie o cokolwiek oskarżać i dlatego Kończysz rozmowę. Brawo Ty