Wpisy 4 545 331 – 4 545 430
13 października 2022 07:48 → 13 października 2022 10:40, 100 wpisów
@4 545 328Bolo22: tylko w retro kasa mialam 100 i w Mikolaja 50 a tak to drobnica albo nic
Zobacz kupiłem w Turcji dwa takie pojemniki i już dostał tylko niecały jeden dlatego muszę tam znowu jechać 

@4 545 334: liczby
@4 545 332Bolo22: dopoki jest niebo pogodne i wyz to przymrozki beda tak wvzoraj czytalam
@4 545 319Bolo22:
@4 545 337Biedroneczka1977: masz kg
@4 545 339Bolo22:
@4 545 340RT1:
@4 545 342nicolla15:
@4 545 345nicolla15:
@4 545 345nicolla15:
Chcę pokazać dziś Forsamiemu że można wygrać w Lotto
Dziś może być wysyp wygranych
Pamiętajcie tylko jedno. Dziś jest dzień 13 czyli szczęśliwy
I nastapil 13
Sciagac stanik..niewiasty
A my pokazewy swe klaty
Czy gruby,kulawy...garbaty
Sciagac stanik..niewiasty
A my pokazewy swe klaty
Czy gruby,kulawy...garbaty
@4 545 351tomi77:
@4 545 351tomi77: Najpierw pokaż jej portfel a później rób co chcesz
A wiecie że na Sardynii grałem w piłkę z zespołem dość mocnym?
Nie Cagliari Calcio ale dostałem tam klubowe ubranie i wyżywienie oraz nocleg i inne profity ?
Nawet koszulkę którą dostałem od klubu jeszcze gdzieś mam
Nie Cagliari Calcio ale dostałem tam klubowe ubranie i wyżywienie oraz nocleg i inne profity ?
Nawet koszulkę którą dostałem od klubu jeszcze gdzieś mam
I to nie było tak dawno
@4 545 345nicolla15: u mnie premiera nie udana przegrałam 5 zł 😞
Byłem na Sardynii dość długo
Było super
Było super
A jakie tam są fajne kobiety 😍 😝 😜
Tylko bardzo zazdrosne
Tylko bardzo zazdrosne
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Moja dziewczyna mówiła że ona jest Sarda a nie Włoszka
Jeszcze mam z nią kontakt. Zawsze jak rozmawiamy to mnie zaprasza. Ale ja się nie roztroję
Najlepsze było jak tam poleciałem. Miałem być tylko tydzień a zostałem na dłużej. A że dobrze gram w piłkę to ona wkręciła mnie do tego zespołu i grałem i grałem. Byłem tam i byłem
A tak na marginesie zachęcam do odwiedzenia Sardynii. Super wyspa. Śliczna i pogoda wyśmienita
Ludzie mili uśmiechnięci i otwarci. Naprawdę jedź tam i mi powiesz że miałem rację
A tak na marginesie zachęcam do odwiedzenia Sardynii. Super wyspa. Śliczna i pogoda wyśmienita
Ludzie mili uśmiechnięci i otwarci. Naprawdę jedź tam i mi powiesz że miałem rację
Uciekam,bo ma mi przywieź kapustę do kiszenia to duzo roboty będzie
@4 545 367tomi77: Jak to kogo obchodzi?
Dużo jest osób zainteresowanych. Jak nie chcesz to nie czytaj tego co piszę i tyle
Dużo jest osób zainteresowanych. Jak nie chcesz to nie czytaj tego co piszę i tyle
@4 545 367tomi77: Tu się gra i normalnie żyje. A ty nie będziesz nikomu mówił i nakazywał co tu maja robić.
Pamiętaj o tym. Każdy poza graniem ma też swoje życie
Pamiętaj o tym. Każdy poza graniem ma też swoje życie
@4 545 367tomi77: To powiem ci tak żebyś zrozumiał. Kogo obchodzi twoja hulajnoga o której ciągle piszesz?
Kogo obchodzi do jakiej kolektury chodzisz i kto w niej jest czy Roxana czy inna a piszesz o tym non stop
Kogo obchodzi że co chwila masz jakieś zdarzenia na drodze o których tu dośc często wspominasz. Kogo obchodzi co widzisz przez okno a wklejasz fotki ITD ITP
Miło ci teraz?
Jak na drugi raz cos napiszesz najpierw się 4 razy zastanów ok ?
Kogo obchodzi do jakiej kolektury chodzisz i kto w niej jest czy Roxana czy inna a piszesz o tym non stop
Kogo obchodzi że co chwila masz jakieś zdarzenia na drodze o których tu dośc często wspominasz. Kogo obchodzi co widzisz przez okno a wklejasz fotki ITD ITP
Miło ci teraz?
Jak na drugi raz cos napiszesz najpierw się 4 razy zastanów ok ?
@4 545 371Gosia__77:
@4 545 374Sebastian_M:
@4 545 367tomi77: trzymaj się i nie przejmuj się mądralami
W miejscowości Nakło nad Notecią padła wygrana 307 067,70 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Pawłowice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
W miejscowości Kraków padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Wcz9raj zmarła dziewczynka, dla ktorej cala polska zbierala pieniadze na sma, podobno jeszcze rano sasiadki widzialy ja na spacerze a wieczorem mama podala informacje, ze dziewczynka odeszla 😭
Tomi chyba wiem o kogo Ho w d był g widział zablokuj to coś szkoda psuć oczu dnia na to
Mewa
dusia
Witam Inwestorów
Multi Multi 5ki na najbliższe losowania.
Powodzenia

Multi Multi 5ki na najbliższe losowania.
Powodzenia

Helo
@4 545 345nicolla15:
@4 545 345nicolla15:
Powiem Wam, że wczoraj i dziś kilka esemesów miałem i popatrzyłem na działania ekipy i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że prawidłowo poblokowałem
Najlepszy jest moj mąż on to nie odbiera nieznanych numerów zaraz blokuje
@4 545 391Kaz39: I żadna z nich nie wejdzie
@4 545 409dusia: dawaj liczby do sprawdzenia
@4 545 401dusia: cóż, każdy ma różną wrażliwość, i nie każdy wraca do wpisów umieszczonych, kiedy go nie było i czasem może to i dobrze, ale czasem może powodować niezrozumienie "sytuacji"
widzę coraz gorsze zachowanie Seby z przykrością to stwierdzam Tomii wstawiaj hulajnogę Roxane miej to w dupie użytkownicy są zainteresowani tym
Cześć
Już jestem
@4 545 413Myvictory: Możesz mi wytłumaczyć co widzisz niestosownego w moim zachowaniu bo z tego co wiem to właśnie Tomek mnie zaatakował
zachowanie Seby do użytkownika który usunął konto pod wpływem emocji chodzi o mulaga wypowiedzi Seby przykre skandaliczne
@4 545 416Sebastian_M: nie czytałem wyżej to zaraz zobaczę
@4 545 407Kaz39: kupon przegrany
@4 545 417Myvictory: jakie przykre skandaliczne napisałem prawdę prawdę o osobie dorosłej która odpowiada za swoje czyny .
@4 545 417Myvictory: nie widzę nic w tym złego oczywiście nie widzę nic z tym złego to napisałem napisałem tylko prawdę jeżeli prawda cię boli i kłuje w oczy to bardzo mi przykro
@4 545 421Sebastian_M: myślałem że będziesz raczej będzie pozytywnie nie znając powodów ty jednak wybijasz mu gwóźdź
A tak na marginesie to mulaga bardzo lubię i szanuję ale Stwierdzam tylko fakt że jeżeli jest człowiekiem dorosłym i decyduje się na przykład tak jak w tym przypadku na skasowanie twojego konta to musi się liczyć z tym że tego konta już nie będzie jeżeli się mylę to mnie popraw
@4 545 423Myvictory: napisz mi w takim razie W jaki sposób wbijam gwóźdź w czym Wytłumacz mi to konkretnie
@4 545 424Sebastian_M: cóż widzę że jak admin się wypowiadasz co należy co nie
@4 545 423Myvictory: oj ojoj ojojoj jakie to dziwne przecież od pierwszych wpisów tu - różnie gupa, to naprawdę tak trudno dostrzec ?
@4 545 423Myvictory: napisać na kogoś można różne rzeczy tylko jeśli się wypowiadasz na dany temat to podaj fakty tu ma być konkret a nie tylko pomówienie
przykład nie chcę należeć do społeczności itp nie znając powodu ale trudno kończę temat byłem raczej z użytkowników z boku do ciebie Seba jedak zawiodłeś mnie swoim zachowaniem
@4 545 426Myvictory: nie zmieniaj tematu bo niezły z ciebie Guguś widzę pisz na temat na ten temat o którym rozmawiamy