Wpisy 4 544 155 – 4 544 254
11 października 2022 23:25 → 12 października 2022 07:23, 100 wpisów
prawda jest taka ze, dla mnie 8500 brutto to jest duzo, bo pracuje w domu i mam lajcik, cos tam zrobie, popisze, zjem obiad i po 8miu godzinach sie wyloguje
Ten gosc z Pyrlandii..co tak mu sie wiedzie..specjalista inzynieryjno techniczny na U medecxnym w Poznaniu..kiedys to taki asystent.przyniens wynies..7400 zl brutto..gdzie my zyjemy..nosz kur..to moze sobie pozwolic na 2 samochody za razem 200000 zl a ja..uja mam
@4 544 157Pasko: a tam odrazu wlasna dzialalnosc
@4 544 157Pasko: musisz placic zus nawet jak nie pracujesz
Sebastian_M
@4 544 159Angierski: hehehe i to jest właśnie psychiczna blokada.... po co dużo zarabiać żeby wpaść w próg
wiesz, podatkami to sie nie przejmuje bo mam o polowe zmniejszony z 18 do 9
@4 544 162Pasko: masz podejscie mojego kumpla
zarobisz 50k na fakturze, zapłacisz 2k zus, 5 z kawałkiem podatku dochodowego i CI zostanie 43 na rękę
emerytka 46 nareszcie zrozumiałaś kogo do tej pory broniłaś i uwielbiałaś. Teraz wiesz jaki to człowiek
Ale jak masz duzo kasy..to ci zal umierac..jakos ciezej sie rozstac z tym co tu zostawisz...
a jak pracodawca ma dać 50k na umowę o pracę ... to da Ci brutto 40, bo reszta jego zusy itd... Ty od tych 40 napłacisz się podatków że Ci zostanie ledwie 25
taka praca to by byla zlota praca
to nawet sedziowie tyle pewnie nie zarabiaja
to nawet sedziowie tyle pewnie nie zarabiaja
Lepiej zapłacić wysokie podatki ale zarobić więcej niż ich nie płacić a zarabiać skromnie
Sebastian_M
Bo jest szczery,a nie tak jak ty.Ty zaczepiasz w białych rękawiczkach.
Myślisz,że użytkownicy MP są głupcami.
Bo jest szczery,a nie tak jak ty.Ty zaczepiasz w białych rękawiczkach.
Myślisz,że użytkownicy MP są głupcami.
emerytka 46 Nikogo nie mam za głupca. Życie pokazuje kto kim jest. Ja mam dar że widzę to bardzo szybko. Poznaje człowieka w mig. Niektórzy potrzebują na to więcej czasu. Ale najważniejsze żeby to dostrzec
ciebie rozszyfrowałem bardzo szybko. Bądź tu jak chcesz tylko daj ludziom żyć ich życiem i nie czepiaj się oraz nie wplątuj innych w swoje wredne gierki. O to cię tylko proszę.
Sebastian_M
No właśnie się poznali od pierwszego twojego wpisu.Żal mi ciebie
No właśnie się poznali od pierwszego twojego wpisu.Żal mi ciebie
emerytka 46 Niech ci będzie żal ale ja nie potrzebuje aby wredny człowiek użalał się nade mną.
Mam swoje życie i jestem zadowolony i z pracy i ze swojego życia. Mam swoje pasje i zainteresowania.
Życzę ci tego samego
Mam swoje życie i jestem zadowolony i z pracy i ze swojego życia. Mam swoje pasje i zainteresowania.
Życzę ci tego samego
Sebastian_M
Wredne,to twoje ulubione słowo.Ile osób na czacie już obdarzyłeś tym epitetem ?
Wredne,to twoje ulubione słowo.Ile osób na czacie już obdarzyłeś tym epitetem ?
Sebastian_M
Nie zapomnij pozdrowić swojego kumpla z Szarleja .
Nie zapomnij pozdrowić swojego kumpla z Szarleja .
Sebastian
wiem gdzie mieszkasz
w Warszawiety glabie kapusciany
Przez Ciebie Mulag skasował konto
Mulag jest inteligentniejszy jak ty pacanie
wiem gdzie mieszkasz
w Warszawiety glabie kapusciany
Przez Ciebie Mulag skasował konto
Mulag jest inteligentniejszy jak ty pacanie
Już jutro premiera nowej gierki - Gwiazda Polarna
emerytka 46 Jeśli ktoś jest wredny i ewidentnie to widać to jak mam napisać ?
Nie owijam w bawełnę i piszę co myślę o każdym . Myślisz że to złe ?
Chciała byś abym ci nadal słodził ? Kiedyś jak cię chwaliłem to mnie lubiłaś. Myślisz że tego nie pamiętam ?
Nie owijam w bawełnę i piszę co myślę o każdym . Myślisz że to złe ?
Chciała byś abym ci nadal słodził ? Kiedyś jak cię chwaliłem to mnie lubiłaś. Myślisz że tego nie pamiętam ?
4 544 177. Sebastian_M 2022-10-11 (23:38) Atakujemy Mini Lotto !!!
"wplątuj innych w swoje wredne gierki.""
a ty Mulaga w swoje gierki wplatales
"wplątuj innych w swoje wredne gierki.""
a ty Mulaga w swoje gierki wplatales
Sebastian_M
Nigdy cię nie lubiłam.Dla mnie zawsze byłeś i jesteś wrzodem.
Nigdy cię nie lubiłam.Dla mnie zawsze byłeś i jesteś wrzodem.
emerytka 46 to może poprosimy Pasko o przywrócenie wpisów i będzie czarno na białym jak sobie miło rozmawiamy co ty na to ?
emerytka 46 Kłamać potrafisz jak z nut.
Ale mnie nie oszukasz
Ale mnie nie oszukasz
Ula - nie karm tego trolla, niech siedzi w towarzystwie wydumańców "tarmoszących paróweczki", jasnowidzów życzących śmierci, informatyków niechcących z pospólstwem gadać, bo o czym - "o papierze toaletowym" ? hehe, i innych - podobnych sobie, w wynajętym mieszkanku, zapewne każda w miarę normalna, to właśnie z taką postacią w końcu zrobi - wystawi za próg/zbanuje
Sebastian_M
Szkoda klawiatury i czasu na pisanie z tobą.
Szkoda klawiatury i czasu na pisanie z tobą.
emerytka 46 Potrafisz kłamać ubliżać dogadywać i prowokować. Jak Pasko przywróci wszystkie wpisy będzie widać jaka naprawdę jesteś. A te twoje codzienne życzenia to są śmieszne bo nie są prawdziwe
@4 544 190emerytka 46:
Robal_36
Racja.
Racja.
emerytka 46 Szkoda klawiatury bo brak ci argumentów. Podaję ci niezbite przykłady z których się nie możesz wycofać bo są prawdziwe. I teraz ci głupio.
emerytka 46 Tak tak. W necie nic nie ginie. Pamiętaj o tym
Sebastian_M
To poproś także o przywrócenie twoich wrednych wpisów.
To poproś także o przywrócenie twoich wrednych wpisów.
@4 544 193emerytka 46: no, a teraz na listę tego liścia i, jak to życzliwy taki pisał "wrzód wyciśnięty" dobranoc widzialnym
emerytka 46 Przecież napisałem o przywrócenie wszystkich wpisów. Ja się tylko broniłem przed twoimi brutalnymi najazdami. Jak Pasko przywróci wszystkie wpisy wtedy zobaczysz jak się nagannie zachowywałaś. Ja się swoich wpisów nie wstydzę
Sebastian_M
Właśnie,nic w necie nie ginie.
A twojemu kumplowi z Szarleja powiedz,że dalej będę wklejać życzenia na dzień dobry.
Właśnie,nic w necie nie ginie.
A twojemu kumplowi z Szarleja powiedz,że dalej będę wklejać życzenia na dzień dobry.
Robal_36 Jeśli pisałem wrzód to znaczy że była to osoba która zachowywała się skandalicznie.
Dlatego wyciśnięcie takiego wrzodu było wskazane i miało pozytywny wpływ na wizerunek tego czatu
Dlatego wyciśnięcie takiego wrzodu było wskazane i miało pozytywny wpływ na wizerunek tego czatu
Pasko ...ależ się dał wciągnąć w dyskusje ...ale dobrze pamiętam czasy w95 pcAnywhere i callbacki po modemie
Pozdrawiam Pasko i DG
Pozdrawiam Pasko i DG
emerytka 46 Nie wiem o kim teraz piszesz i o czym. Starasz się odejść od tematu bo wiesz że mam rację.
Nie ze mną te numery emerytka 46
Nie ze mną te numery emerytka 46
Sebastian_M
Myślisz,że Pasko nie ma nic innego do roboty,tylko przywracanie wpisów.
Ja się swoich wpisów nie mam potrzeby wstydzić.W przeciwieństwie do ciebie.
Myślisz,że Pasko nie ma nic innego do roboty,tylko przywracanie wpisów.
Ja się swoich wpisów nie mam potrzeby wstydzić.W przeciwieństwie do ciebie.
Sebastian_M
A kto słał dzisiaj pozdrowienia do Szarleja ? Nie Ty ?
A kto słał dzisiaj pozdrowienia do Szarleja ? Nie Ty ?
emerytka niestety masz się czego wstydzić. Gdyby Pasko przywrócił wpisy i ktoś nowy lub nawet ci którzy teraz tu są by przeczytali co ty do mnie pisałaś i jak się w stosunku do mnie zachowywałaś to byś się spaliła ze wstydu. Jeśli masz poczucie wstydu
I tym miłym akcentem żegnam towarzystwo i jutro życzę wysokich wygranych oraz miłego dnia 12.10.2022r.
Wuja znów zbanowano, a ja nie zdążyłem się przywitać
@4 544 208BrandImage:
Wujas wymienil Ciebie
Wujas wymienil Ciebie
Sebastian_M
Ktoś ,kto nie mieszka na Śląsku,nie wie co to Szarlej.A Szarlej to Piekary i tam właśnie mieszka twój kumpel wulkan-watykanista.
Ktoś ,kto nie mieszka na Śląsku,nie wie co to Szarlej.A Szarlej to Piekary i tam właśnie mieszka twój kumpel wulkan-watykanista.
@4 544 210makler: ...to muszę mu paczkę do paki dostarczyć
@4 544 213makler: ...
@4 544 214makler:
Bardzo by mnie interesowało,dlaczego zniknęło 11.10 z czatu masa wpisów ?
A to były wpisy Sebastiana M.
A to były wpisy Sebastiana M.
Począwszy od wpisu 4543388 do na przykład 4543443
Bardzo ciekawe,czy można skasować swoje wpisy ?
Bardzo ciekawe,czy można skasować swoje wpisy ?
Sprawa się wyjaśniła.
Mam go zablokowanego,dlatego nie widziałam jego wpisów.
Ale wpis o Szarleju znalazłam.
4 543 424. Sebastian_M 2022-10-11 (10:31) Atakujemy Mini Lotto !!!
Pozdrawiam Szarlej i gratuluję wygranych
Mam go zablokowanego,dlatego nie widziałam jego wpisów.
Ale wpis o Szarleju znalazłam.
4 543 424. Sebastian_M 2022-10-11 (10:31) Atakujemy Mini Lotto !!!
Pozdrawiam Szarlej i gratuluję wygranych
Ten sm wulkan to jedna klika od starsi panowie o lasce dziwnie jest
Dobrze że mam go zablokowanego samo to że pozwala sobie nie od dziś dużo tak jak by tu był szefem lub miał chody o czymś świadczy nie jeden w tym miał by blokadę stała a ten dla jaj czasem miał tr osobiste blokady to jest uśmiech w jego stronę i tyle bo nie warto pisać o tym czymś
@4 544 224Andreas3864:
@4 544 229xdrive: @4 544 228waldus:
@4 544 232Bolo22: łapki Cię swędzą
@4 544 233waldus: trzeba się odegrać bo plecy nic nie wchodzi
@4 544 234Bolo22: żadna nowość coraz gorzej jest
Poziom dyskusji po powrocie tego pseudo przedsiębiorcy miłego dnia aktualnie zalogowanym
@4 544 238Bolo22: będziesz kupował bojlery czy nioski
@4 544 239waldus: nioski,

@4 544 242emerytka 46: dzień dobry
xdrive
Witaj
Witaj
@4 544 242emerytka 46:
Dzisiaj specjalnie taki duży obrazek,żeby się mogli nacieszyć.
Bolo22
To wczoraj znowu coś się działo na czacie? Ponownie szkodniki dokuczali