Wpisy 4 542 533 – 4 542 632
9 października 2022 20:33 → 9 października 2022 21:36, 100 wpisów
Bo już mi pisali że jest strasznie nudno
@4 542 533Sebastian_M: ludzie sie kieruja egoizmem i wlasnym interesem
różnie było na czacie kłótnie sprzeczki ale ostatnio to jak sen najgorszy koszmar
@4 542 534Angierski: Zgadza się
@4 542 535Myvictory: I dobrze że ten koszmar się skończył
nie jestem przeciw drugiej a nawet trzeciej szansy ale czy te osoby przeproszą i tak robić nie będą kto da gwarancję
Trochę późno ale lepiej później niż nigdy
@4 542 539Myvictory: Ja dostawałem bany za przewinienia dość błache. Czasami tylko dlatego że ileś tam osób sobie tego życzyło. Czy to jest sprawiedliwe ?
@4 542 541Gosia__77: Nie wklejaj tego co pisze ten osobnik bo wiele osób sobie tego nie życzy.
@4 542 542Sebastian_M: skoro większość czatu tego chce, to coś w tym jest
Porozmawiajmy lepiej o czymś ciekawym i miłym
@4 542 544gwidon: I znowu się mylisz. Dużo osób nie chce ale pisze że chce bo boi się reakcji tych co naprawdę tego chcą
@4 542 543Sebastian_M: a ja sobie życzę i co mi zrobisz ????
@4 542 542Sebastian_M: nie wiem nie anixowalem powodów musiał bym czytać wpisy twoje ich a tego mi się nie chce zajmować, był koszmar straszny rynsztok tego się nie dało bronić szok jakiś
@4 542 549gwidon: Czego sobie życzysz dobry człowieku ?
@4 542 552Forsami: Nie ma Mulag ?
@4 542 552Forsami: Mulag sam siebie skasował więc w czym rzecz ?
@4 542 554Sebastian_M: Pisz do Pasko niech Go Wróci z Drogi
Jeśli skasował swoje konto to chyba tego chciał prawda ?
@4 542 557Sebastian_M: przypadek
@4 542 556Forsami: Jest dorosły podejmuje decyzje i skoro stwierdził że nie chce być tu z nami i wykasował konto to jego tu nie ma.
@4 542 558Forsami: Zrobił to przez przypadek?
Sebastian_M
Twoje wpisy też jeszcze widnieją w internecie.
Twoje wpisy też jeszcze widnieją w internecie.
Ludzie Stąd się nie odchodzi tu jest jak w Służbach Specjalnych
emerytka 46 i co w związku z tym kochana ?
@4 542 560Sebastian_M: no niestety
Teraz udajesz świętoszka.
@4 542 563Forsami: no dobra. jak tu pisze 15 lat ? pasko dawaj emeryture 5000 na łape
@4 542 565Forsami: Jak można przez przypadek usunąć swoje konto wytłumacz mi
@4 542 561gwidon: jak będzie lepka biała masa to zawsze...
@4 542 527Robal_36: @4 542 525Myvictory: właSnie, dziwię się, że tego wpisu nie zauważył Administrator .
Szacunek dla drugiego człowieka , obojętnie czy ktoś wierzy,czy nie , czy komuś przeszkadzają wugaryzmy . Takie zachowania i takie pisanie,źle świadczą o wujku i Waldusiu .Mnie to raziło i nie tylko mnie .Ban jest słuszny.
4 542 550. Myvictory - popieram.
Szacunek dla drugiego człowieka , obojętnie czy ktoś wierzy,czy nie , czy komuś przeszkadzają wugaryzmy . Takie zachowania i takie pisanie,źle świadczą o wujku i Waldusiu .Mnie to raziło i nie tylko mnie .Ban jest słuszny.
4 542 550. Myvictory - popieram.
Wolę fotki nóg w wannie,niż niezliczoną ilość fotek z tureckiego bazarku.
@4 542 539Myvictory: nie ma takiej gwarancji owszem pewnym wyjściem jest zablokowanie noo np. nie zaslugujących na szacunek, ale zawsze znajdzie się ktoś karmiący i będą mieli pożywkę
emerytka 46 Nikogo nie udaję w przeciwieństwie do ciebie. Zawsze robiłaś tu zadymy i udawałaś dobrą a tak naprawdę diabełka masz za skórą i dobrze o tym wiemy
emerytka 46 ty to możesz sobie woleć
@4 542 574Sebastian_M: dość pieszczotliwie
@4 542 572emerytka 46: te nogi.. wybacz, trzeba być pozbawionym samokrytyki, by takie zdjęcia wstawiać . Wstrętne .
Sebastian_M
Nie udajesz ?
Nie udajesz ?
też nie chce być faszywy wujek był oki pisałem mu że jest szczery nie udaje i to podtrzymuje ale ślepy mam być na przekleństwa obrażenia
emerytka 46 skończ już z tymi docinkami bo zaraz dam ci czerwoną kartę i się skończy
@4 542 568Sebastian_M: co ci mam wytłumaczyć tak ci napisze fakt jaki ja miałem ....byłem raz w bankomacie to byłem po nocy daje kartę chce wypłate zrobić a tu za nic nie pójdzie wchodzę do banku pytam coo jest awaria czy cooo...no wsio ok no nie mogę kasy wypłacić ..zachodzie do domu a to Sodexo na żywnościowe zakupy Mulag być może miał list gotowy tylko nie tej treści pierwszy wysłał bo Pasko daje odpowiedź po roku
@4 542 572emerytka 46: ale pewnie otrzymywał o nie dużo próśb - jak o jasnowidzenie - ile kto pożyje zawsze znajdzie jakiegoś inaczej mądrego
Albo znowu wejdzie jego znajomy zygający a mp w innych miejscach
Albo znowu wejdzie jego znajomy zygający a mp w innych miejscach
Sebastian_M
Pisz donos .
Pisz donos .
@4 542 581Sebastian_M: o fuck i jakie konsekwencje z tym związane ???????
emerytka 46

@4 542 585gwidon: Wtedy może sobie pisać do woli a ja już do końca dnia ani nie przeczytam co pisze ani nie odpowiem
@4 542 586Sebastian_M: Nie przesadzaj
Kto wymyślił tego czata ? Ludzie w czterech ścianach tylko siedą z nosem w monitor
Kiedyś to były czasy możnabyło się bez neta dobrze bawić
U mnie była taka zabawa jak :
krzesełka okrągły taboret plastikowy robił za kierownicę i się udawało samochód
albo gra w eurobiznes...a itp
Kiedyś to były czasy możnabyło się bez neta dobrze bawić
U mnie była taka zabawa jak :
krzesełka okrągły taboret plastikowy robił za kierownicę i się udawało samochód
albo gra w eurobiznes...a itp
4 399 383. Wędrowca netowy 2022-03-15 (19:17)
Sebastian.
Nie jest źle, Emerytka za 3 lata... wyciągnie kopyta.
To jest jeden z twoich kolegów.
Sebastian.
Nie jest źle, Emerytka za 3 lata... wyciągnie kopyta.
To jest jeden z twoich kolegów.
i już wolałem wujka. wypity coś tak pawiana poświrował. a ten k***a wlazł i w minuta osiem permanentnie roz***ł czat
@4 542 591gwidon: wujek powiada ,że @ wyśle
4 399 383. Wędrowca netowy 2022-03-15 (19:17) - czy wędrowiec netowy jest zdrowy ?
@4 542 592Gosia__77: zaraz se poczytam
@4 542 593: tez powinien być ban.
A inny serdeczny kolega,to watykanista-wulkan,który oczernia MP na wszystkich portalach.
@4 542 590emerytka 46: te kciuki, zacieranie łapek po takich słowach dobrotliwego znajomka szeryfa jest dopiero obżydliwe
@4 542 598Robal_36:
pasko daj wujkowi szanse na probe na tydzień. jak przegnie, to już żadnej szansy nie będzie
@4 542 597emerytka 46: no i tu nie sposób się nie zgodzić - ostatnia ofiara - nie zagląda od dwóch dni - nawet skuteczne działania
Same zagadki.
Dobranoc
Dobranoc
@4 542 603Janeczka0409: dżaneczka dobranoc
Hej,
Musze bo sie udisze... Nawet kosztem pelnej skrzynki na messenger..
Sebastian spojrz prawdzie w oczy, ty i twoj gang swiezakow zrobil mi oblawe na fejsie, uj z pisaniem jakichs zlozliwych wiadomości... Zamiescilicie na fejsie obrzydliwe zdjecia... Dobra przeboleje..
Prowokujesz kazda zadyme, jak bylo ze mna??? Odpuscilam Ci od 20maja, caly czerwiec, lipiec, sierpien ale nie... Musiales w maju przyebac sie do mnie, nagle sie zrobiles woelki kolega, po czym znowu odwrociles kota ogonem i chciales wywolac zadyme... Jak jest teraz, 3twoj wpis i juz zaczales obrażać ludzi, wez wyluzuj człowieku, daj innym zyc...
Dobranoc i pozdrawiam
Musze bo sie udisze... Nawet kosztem pelnej skrzynki na messenger..
Sebastian spojrz prawdzie w oczy, ty i twoj gang swiezakow zrobil mi oblawe na fejsie, uj z pisaniem jakichs zlozliwych wiadomości... Zamiescilicie na fejsie obrzydliwe zdjecia... Dobra przeboleje..
Prowokujesz kazda zadyme, jak bylo ze mna??? Odpuscilam Ci od 20maja, caly czerwiec, lipiec, sierpien ale nie... Musiales w maju przyebac sie do mnie, nagle sie zrobiles woelki kolega, po czym znowu odwrociles kota ogonem i chciales wywolac zadyme... Jak jest teraz, 3twoj wpis i juz zaczales obrażać ludzi, wez wyluzuj człowieku, daj innym zyc...
Dobranoc i pozdrawiam
@4 542 608FretkA: wszystkiego dobrego i - nie przejmuj się tą zgrają ulungów
@4 542 612tomi77: o matko😱
@4 542 612tomi77: żyje?
@4 542 612tomi77: nie mów gie jechał, tylko ile miał promili
https://poscigi.pl/tragedia-na-slubie-nie-zyje-3-letni-synek-mlodej-pary-dziadek-w-szoku-po-tym-co-sie-stalo/
tomi to jest bida taka, że się w pale nie mieści
tomi to jest bida taka, że się w pale nie mieści
@4 542 607FretkA: ciekawi mnie skąd mają Twojego fejsa?
Musiałaś im podać raczej
Musiałaś im podać raczej
kogo obchodzi kto coś piszesz gdzieś jeśli to nie jest tu jakieś żale tu nie wiadomo o co chodzi co za ludzie
Już jestem
już kilka razy jedno i to samo Dobranoc normalnym powodzenia o 22
Robiłem pigwę i nie miałem czasu tu pisać. Co się dzieje ?
@4 542 619Myvictory: jeśli wyszukują Twoje konta po fotkach, które gdzieś zostawiłeś, po innych portalach na socialmediach i bombardują Cię spamem, obrażają, życzą śmierci - i Ty niczego złego w tym nie widzisz, to trochę dziwne
Robal_36
Masz na kuponach 39 i 46 ?
Masz na kuponach 39 i 46 ?
@4 542 623Robal_36: co ma piernik do wiatraka użytkownicy nie wiedzą o co chodzi jedno i to samo na czacie niech poda n policje nikt tu nie pisze do niej na Multipasko tego po co tu jakieś żale bez sensu
@4 542 624emerytka 46: znam temat, i pewnie opeer zaliczę, ale - nie nie wysyłałem mm
@4 542 619Myvictory: Masz rację. Ktoś do kogoś gdzieś pisze a tu wylewają swoje żale na tym czacie?
I co ja czytam?
FretkA miała się do mnie nie odzywać i nie wszczynać awantur a wchodzi i nie zaczepiana zaczyna swoją śpiewkę ?
Dziewczyno ogarnij się bo żaden facet nie będzie ciebie chciał. Komu potrzebna jest dziewczyna która z byle powodu robi awantury i dogaduje ?
No sama się zastanów. Jak będziesz się tak zachowywała to dla każdego faceta nie będziesz atrakcyjna i będą ciebie unikali jak ognia.
I co ja czytam?
FretkA miała się do mnie nie odzywać i nie wszczynać awantur a wchodzi i nie zaczepiana zaczyna swoją śpiewkę ?
Dziewczyno ogarnij się bo żaden facet nie będzie ciebie chciał. Komu potrzebna jest dziewczyna która z byle powodu robi awantury i dogaduje ?
No sama się zastanów. Jak będziesz się tak zachowywała to dla każdego faceta nie będziesz atrakcyjna i będą ciebie unikali jak ognia.
to tak jak bym pisał że sąsiad mnie obraża i myślę że to może sprawka Robala
@4 542 628Sebastian_M: wróciłeś,?