Wpisy 452 873 – 452 972
18 sierpnia 2011 23:06 → 19 sierpnia 2011 11:23, 100 wpisów
Dariusz 

Andro

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 140 000 złotych
Kumulacja Lotto: 13 000 000 złotych
Witaj Pasko TS wie co robi. Tam gdzie pracuje mamy lottomat i dziś lepszy utarg z zakladów był ponad 300 zł. To teraz bedzie pewnie bedzie wiekszy. Kumulacja robi swoje 

korn748 moja utarg tylko 300zł co tak mało u mnie znajoma prowadzi lotto to ma utarg ok 1000zł dziennie
sprinter22new 300 dla marketu to dobry utarg dzienny wiesz sam ze ludzi wiecej wysyla w budkach TS niz w sklepach
SAm fakt ze w budce mozna spokojnie posiedziec dluzej i pomyslec a ty jak stoisko połączone jest z innym asortymentem to zaraz sie kolejka robi i nerwy sie pojawiaja u klienta i to zniecheca
SAm fakt ze w budce mozna spokojnie posiedziec dluzej i pomyslec a ty jak stoisko połączone jest z innym asortymentem to zaraz sie kolejka robi i nerwy sie pojawiaja u klienta i to zniechecaDla mnie glupota bylo godzenie sie przedstawiciela TS na umieszczenie maszyny na stoisku z innym asortymentem powinno byc oddzielnie. Lepiej by mieli
Tylko jedno idzie w drugie oddzielne stanowisko dodatkowy pracownik i koszta dla sklepu, To chyba najlepsze rozwiazanie zrobil sklep umieszczejac maszyne razem tylko kosztem pracownika wiecej motania sie to lotek to inny zakup przez klienta dwie kasy i juz nie raz byly manka przez kolezanke 

opti45 wiem nie spodobało ci się to że ja taki jestem kupilem tyle rzeczy i nic niemamy ANI SIĘ NIA SPOTKAMY I TYLE RZECZY INIC

WALE TO TYLE SZCZEŚĆIA JEST ALE TRZEBA JE ZŁAPAĆ

OBYDWOMA DŁONMI
TYLE

OBYDWOMA DŁONMI
TYLE

Dzień dobry wszystkim

Ja tylko na chwilkę bo zmykam do pracy

Miłego i spokojnego dnia życzę wszystkim dużo wygranych

a gdzie reszta? wstawać nie spać ..słonce wysoko szkoda dnia-wstawać wstawać!
pozdrawiam andromeda

Andruska... Witaj.. .
Masz dobry humor, to Ci przesle....buziaczka.. .
Masz dobry humor, to Ci przesle....buziaczka.. .

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Goood morning ludzie

andromeda....
2 kule...
mrówka faraona...
natasza....
tadzik...

radzik....

andromeda....

2 kule...

mrówka faraona...

natasza....

tadzik...

radzik....
jaki pewniak na dzis??pozdrawiam
uderzam dzis 17,69,72 x 10. milego dnia

Witam ponownie.
Uważajcie, na zachodzie Polski tworzy się ogromna chmura burzowa.. .
Uważajcie, na zachodzie Polski tworzy się ogromna chmura burzowa.. .
matiiii.....dwa dni temu rewelacja,wczoraj wszędzie dobrze tylko nie na kuponach
czasami tak bywa

czasami tak bywa

dobranoc 

NAPIJE SIE JESZCZE JEDNEGO