Wpisy 4 522 107 – 4 522 206
9 września 2022 20:05 → 9 września 2022 21:53, 100 wpisów
zawsze było mówione rób coś nie za darmo teraz wychodzi na to że lepiej nic nie mieć nie będzie bolało nic nie zabiorą nie obłożą podatkiem tyle w temacie jedno wielkie dziadostwo ciężka praca tyranie firmie na różne zmiany i dokładnie po ileś lat kasy by kupić mieszkanie remont zrobić np lub własna działalność gospodarcza 24 na dobę myśleć jak zarobić przetrwać
mozesz wybrac albo pracowac i cos miec
albo stwierdzic ze jest za ciezko i tylko lapac sie jakichs rent, zasilkow i 500+
albo stwierdzic ze jest za ciezko i tylko lapac sie jakichs rent, zasilkow i 500+
@4 522 110Angierski: przy najmniej noc przespane bez stresu bez myślenia jak to wszystko poukładać by zarobić
@4 522 111Mulag: a jak pracujesz to po co sie martwic
Dopisano wyniki Eurojackpot - 9,18,26,41,43 oraz dodatkowe liczby 4,9
nie ma co sie na zapas martwic niech inni sie martwia
jak malo zarabiasz to staraj sie o wiecej, zawsze dobra wymowka jest wysokie ceny i koszty zycia
jak malo zarabiasz to staraj sie o wiecej, zawsze dobra wymowka jest wysokie ceny i koszty zycia
nie ma jak socjal wyspać się wstać o 9 nie ma stresu co będzie a bo podatek wzrośnie a to tamto sramto jeszcze rodzice jak dzieci dorosną powiedzą jak to ich utrzymywali żywili z mieszkania darmowego od państwa 500 inne dodatki jeszcze alimentacyje zrobić by dzieci płaciły na tych kochanych rodziców
socjal powinien być pomoc tym najbardziej potrzebującym nie mówię nie ktoś pracował ciężko zachorował państwo nie powinno zostawić na lodzie umieraj nie chce być źle zrozumiany ale nie w takim wydaniu
teraz kasa idzie strumieniem również dla Ukraińców pomagamy kasa idzie ile to państwo wstanie udźwignąć to wszystko kosztem tych pracujących co płacą podatki coraz większe oni już też nie dają rady w końcu to wszystko pierdyknie tak to jest jak się rozdaje nie swoje tylko podatników pieniądze ciężko zarobione
E.. Myślę że ludzie zbyt Marnuja żarcie.. Kędyś babcia z niczego zrobiła obiad.. Tera babcia stylowa bierze net i szuka potraw.. Sek w tym że składniki musi kupić a nie wszystkie dostepne...
Wieczorem fajnie się jeździ hulajka.. Możesz trafić na poje... Rowerzystów bez światel i odblasków
Coś się tak uparł na "ciężko pracował" ? Wpis reklamowy w mediach społecznościowych, w zależności od rangi umieszczającego, to od kilku do kilkudziesięciu tysięcy - to "ciężka praca", czy nie ?
Chleb powinien
100 zł kosztować
jak widzę w koszach tyle chleba
to mnie nosi że tyle marnotrawstwa
100 zł kosztować
jak widzę w koszach tyle chleba
to mnie nosi że tyle marnotrawstwa
@4 522 122Mulag: Tu Lotto Cię Wyzwoli 23 Miliony
@4 522 125Robal_36: ja Ciężko gram i co z tego mam
@4 522 128Dudzia: Ja Zadooowoooloony jutro wygram 23 Miliony
Pyrlandia ul Taczaka.. Bieda wygania ludzi do Sióstr po żarcie.. Takie mamy czasy. Pisu...
@4 522 131Dudzia:
ja nie mysle o kasie, ale z checia bym przygarnal biedne sierotki mowa o 23 bankach
@4 522 133tomi77: 🍊
@4 522 136Angierski: też chce
@4 522 138Forsami: no to jutro pusc z 10 zakladow minimum
@4 522 139Angierski: mam 4 zakłady
no moze i wystarczy, nie ma co sie podniecac i tak jedna osoba zgarnie albo dwie
@4 522 142Angierski: no Czyli To Myyy Ty i ja ja i Ty
Swoją drogą zawsze jest podnieta przy takiej puli wiem że w euro....ileś set razy więcej ale Lotto to nasza gra z różnymi historyjkami itp itd...tradycjami
@4 522 144Forsami: no tak jakos lotto jest bardziej trafne niz eurojackpot
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Muszę przyznać że patrzenie tylko na własny nosek robi na mnie nadal duże wrażenie.
Dopisano wygrane Eurojackpot - padło w Polsce 33 x 8 582,10 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 20 058 411,50 EUR w kraju Hiszpania
@4 522 153maj: my na nawóz
godzina osiem minut czas iść spać jak przesypiamy losowania to wygrywam nie czekam dziś
@4 522 152: jak 5 w lotto
@4 522 152: ->> bodaj tydzień temu za wygraną 5 stopnia w EJ było płacone coś koło tysiaka...
@4 522 157Gosia__77: kiedyś tak miałem 4/5 w mini. padł internet albo światło nie pamiętam. rano sie budze i suprajs
@4 522 161gwidon:
KUMULACJA EUROJACKPOT ROZBITA
@4 522 161gwidon: wkurzyłam się na online wczoraj bo nie można było zagrać płatność za zakłady długo się kręciła i nie zawarło zakładu co oni tam wyprawiają a i gierki musiałam kliknąć demo potem graj za prawdziwe pieniądze to ładowało grę a tak nie uruchamiało
@4 522 163: ciekawe, na ile, czy TO zwiększy ilość zakładów zawieranych w lotto
@4 522 164Gosia__77: często nie zawiera zakładu za pierwszym razem. jak kiedyś strony były rozdzielone to lepiej to chodziło
po wypłacie dzisiaj nie zaglądałam na lotto pl a i wypłata jeszcze nie dotarła mają 7 dni
w tym roku na święta miasta nie będą rozświetlone. oszczędności.
kumulacja Lotto przekracza połowę kumulacji Eurojackpot ... może niedługo przeskoczy
Dziś cały dzień nie można doładować konta online... miał tak ktoś?... próbuję wpłacić od rana i tylko kręci i muli ... 😭😭😭
@4 522 176kocur: ja bym wypłacił, wszystko co mają
Jakaś masakra ... neta mam ok ... nie wiem o co kaman 🙈
@4 522 178MatkaHomeopatka: Ja tak miałem jak piszesz, jak mi wtyczka czyli rozszerzenie do Chroma blokowała wszystkie reklamy, banery i inne fajerwerki na stronie
A to pech.. Pojechałem browarka wypić i papieroska zapalić.. Piję brewerka a tu Kurka zapalniczka już gaza nie miała
Posprzątałem puszki przed wczoraj.. Worek powiesiłem przy kukurydzy.. Dziś jadę.. Ktoś sprzątnął worek razem z puszkami..
@4 522 185tomi77: amelynium chopie teraz w cenie
@4 522 179kocur: dziękuję, zaraz spróbuję pokombinować 💜
@4 522 171Pasko: jeszcze trochę losowań bez 6/6 i może, może... tylko, tak naprawdę, z perspektywy zupełnie przeciętnej osoby zawierającej zakład, czy to powinno cieszyć ? gra bez głównej wygranej, to jak grzybobranie bez grzybów, jak basen bez wody itp
@4 522 184tomi77: gaza niet w całej unii. niedługo będziesz odpalał o krzemienia i hubki
@4 522 190Robal_36: zbierają do gwiazdki ...dla mnie
@4 522 194tomi77: Ty już lepiej nic takiego nie buduj ...bo na marsie się obudzisz
@4 522 193BrandImage: musi być "do gwiazdki" ? Nie stykłoby - teraz i te 20 ?
Swoją drogą - gdzie te kumBulacje po 10-15 i 3-5-7 szóstek...
Swoją drogą - gdzie te kumBulacje po 10-15 i 3-5-7 szóstek...
@4 522 197Robal_36: bo ja gram tylko na gwiazdkę w lotto
@4 522 198BrandImage: powaga ? A tak, na co dzień - co grasz ?
@4 522 200Robal_36: tylko w MM i raz w mc jedno EP
17 znaczy smierc, daje przyklad, przyjechalem do anglii 23 sierpnia krolowa umarla 8 wrzesnia
nawet nie bede liczyl dni, wiem ze 17 przypadek? piekna sprawa
nawet nie bede liczyl dni, wiem ze 17 przypadek? piekna sprawa
czyli wyjezdzajac 23 przewidzialbym zgon 8 mego, ale nikt nie pytal o to
za dużo tego do ogarnięcia na raz ...pograłby więcej w EP, ale mi Pasko się opóźnia z moją prośbą