Wpisy 4 522 065 – 4 522 164
9 września 2022 19:35 → 9 września 2022 21:04, 100 wpisów
@4 522 061Pasko: sobota znów jadę do Rzeszowa
@4 522 033Mulag: do grobu swoje rzeczy ? Może najbogatsi , tym biedniejszym musiało wystarczyć jakieś naczynie, może dwa , a najbiedniejsi "szli" w piach pustyni z niczym
uwazam ze latwo jest narzekac, ale warto cos zmieniac w swoim zyciu zeby miec jakas satysfakcje ze cos sie osiagnelo a nie tylko zalamywac dlonie i mowic ze jest kiepsko
@4 522 066Robal_36: to też prawda ale ci bogaci zabierali a jak ktoś bez kasy to co ma zabrać jak nie wiele ma
@4 522 067Angierski: typowy polak. jakby nie było dobrze, to i tak jest źle
dużo osób coś robi bardzo dużo ludzi coś robi ale widząc co jest się zastanawia czy to miało sens się męczyć by ktoś to miał później zabrać oto się rozchodzi
@4 522 070gwidon: no wlasnie
@4 522 072Mulag: chytry traci podwojnie
@4 522 074Angierski: kolega wziął chłopa do roboty. chciał mu zrobić za darmo kurs na koparkoładowarke, a gość sie zwolnił bo nie miał czasu chodzić na kurs miałby kurs za darmo za 2 tysiące. i tacy są ludzie w polsce
@4 522 075Angierski: nie koniecznie traci nie zawsze ale często ten co coś robi dowalą podatku tak to obecnie wygląda
no dokladnie gwidon tak jak piszesz, takich ludzi jest duzo na utrzymaniu kogos lub panstwa, leniwych i wymagajacych od zycia wiecej niz daja od sieibe
nie ma co sie dziwic, ludzie po najmniejszym koszcie chca zyc
@4 522 077Mulag: masz racje to te podatki duze, duze koszty zycia, a ci co nie robia nic staraja sie jakos przezyc po taniosci
@4 522 080Angierski: to PiS stworzył taką grupę ludzi niestety
@4 522 081Mulag:
sąsiad pełno dzieci nie pracuje z żoną 500 plus inne dodatki robić nie będzie mieszkanie dostał od państwa po kilku latach teraz dostał większe żyć nie umierać a ten co robi obłożony podatkami kontrola
remont bloku kasę dałem jego to nie dotyczy remont za darmo i tam można wymienić bez końca
nawet ci co brali kredyty coś chcieli sami pracując spłacać a że kosmicznie wystrzelili stopy to takich ludzi się dowala ratami i tak można pisać
@4 522 085Mulag: bo skas musza sciagac - z ambitnych ludzi
mlodzi placa wieksze kredyty panstwu wcale nie przeszkadza zabieranie ludziom pieniedzy
uwazam ze nie ma co duzo pisac - bo to temat rzeka
nie pracujesz nie narzekaj
nie pracujesz nie narzekaj
podobnie działalność gospodarcza ktoś chce pracować na swój rachunek też nie może są widełki podatku zusu jeśli nie masz aż tyle kasy dupa nie ma dla ludzi którzy chcą coś robić
@4 522 060Pasko: "gdzieś" ? Ściśle określone koordynaty, jak na programistę i dość optymistyczne założenie - podejrzewam, że prawie wszędzie można obawiać się zwiększonych stopni zasilania
Jedyna rada zabrać wszystko 500+ itd rozdać za friko dobre tabsy antykoncepcyjne i za kilkadziesiąt lat zapomnieć o Narodzie Polskim
@4 522 090Mulag: bo to takie homonto przez panstwo nalozone ze ci ktorzy sa pracowici ambitni i chca wiecej zarabiac, uczyc sie i cos osiagac to musza placic duze podatki
@4 522 094maj: to teraz sie wychowuje dzieci dla panstwa
usta pełna frazesów polityków jako to mają pomysły co zrobią jak wygrają po wyborach szara rzeczywistość i pełno pod nogami głód pomoc tylko dla rekinów i tak w kółko nie ważne jaki rząd
@4 522 097Mulag: zmienic sie to nie zmieni, tak jak bylo tak bedzie
praca praca za godne pieniądze tylko tym starszym ludziom co tyrać tyle lat oni nie dadzą rady tym pomagać a młodzi niech pracują a nie pieniążki za dzieci
ludzie nie wiedza co to bieda
jakby nie mieli co zjesc w co sie ubrac to by pracowali
jakby nie mieli co zjesc w co sie ubrac to by pracowali
ogólnie ci co coś ciężką pracą osiągnął za miast być wzorem kara się w Polsce podatkami chore berety
Jestem tylko ciekaw skąd będą adaptować dzieci te jasnogrodowe hmm może z Chin?
@4 522 102Mulag: możesz rozwinąć - "ciężka praca" ?
Przed chwilą padło 1 x 1550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
zawsze było mówione rób coś nie za darmo teraz wychodzi na to że lepiej nic nie mieć nie będzie bolało nic nie zabiorą nie obłożą podatkiem tyle w temacie jedno wielkie dziadostwo ciężka praca tyranie firmie na różne zmiany i dokładnie po ileś lat kasy by kupić mieszkanie remont zrobić np lub własna działalność gospodarcza 24 na dobę myśleć jak zarobić przetrwać
mozesz wybrac albo pracowac i cos miec
albo stwierdzic ze jest za ciezko i tylko lapac sie jakichs rent, zasilkow i 500+
albo stwierdzic ze jest za ciezko i tylko lapac sie jakichs rent, zasilkow i 500+
@4 522 110Angierski: przy najmniej noc przespane bez stresu bez myślenia jak to wszystko poukładać by zarobić
@4 522 111Mulag: a jak pracujesz to po co sie martwic
Dopisano wyniki Eurojackpot - 9,18,26,41,43 oraz dodatkowe liczby 4,9
nie ma co sie na zapas martwic niech inni sie martwia
jak malo zarabiasz to staraj sie o wiecej, zawsze dobra wymowka jest wysokie ceny i koszty zycia
jak malo zarabiasz to staraj sie o wiecej, zawsze dobra wymowka jest wysokie ceny i koszty zycia
nie ma jak socjal wyspać się wstać o 9 nie ma stresu co będzie a bo podatek wzrośnie a to tamto sramto jeszcze rodzice jak dzieci dorosną powiedzą jak to ich utrzymywali żywili z mieszkania darmowego od państwa 500 inne dodatki jeszcze alimentacyje zrobić by dzieci płaciły na tych kochanych rodziców
socjal powinien być pomoc tym najbardziej potrzebującym nie mówię nie ktoś pracował ciężko zachorował państwo nie powinno zostawić na lodzie umieraj nie chce być źle zrozumiany ale nie w takim wydaniu
teraz kasa idzie strumieniem również dla Ukraińców pomagamy kasa idzie ile to państwo wstanie udźwignąć to wszystko kosztem tych pracujących co płacą podatki coraz większe oni już też nie dają rady w końcu to wszystko pierdyknie tak to jest jak się rozdaje nie swoje tylko podatników pieniądze ciężko zarobione
E.. Myślę że ludzie zbyt Marnuja żarcie.. Kędyś babcia z niczego zrobiła obiad.. Tera babcia stylowa bierze net i szuka potraw.. Sek w tym że składniki musi kupić a nie wszystkie dostepne...
Wieczorem fajnie się jeździ hulajka.. Możesz trafić na poje... Rowerzystów bez światel i odblasków
Coś się tak uparł na "ciężko pracował" ? Wpis reklamowy w mediach społecznościowych, w zależności od rangi umieszczającego, to od kilku do kilkudziesięciu tysięcy - to "ciężka praca", czy nie ?
Chleb powinien
100 zł kosztować
jak widzę w koszach tyle chleba
to mnie nosi że tyle marnotrawstwa
100 zł kosztować
jak widzę w koszach tyle chleba
to mnie nosi że tyle marnotrawstwa
@4 522 122Mulag: Tu Lotto Cię Wyzwoli 23 Miliony
@4 522 125Robal_36: ja Ciężko gram i co z tego mam
@4 522 128Dudzia: Ja Zadooowoooloony jutro wygram 23 Miliony
Pyrlandia ul Taczaka.. Bieda wygania ludzi do Sióstr po żarcie.. Takie mamy czasy. Pisu...
@4 522 131Dudzia:
ja nie mysle o kasie, ale z checia bym przygarnal biedne sierotki mowa o 23 bankach
@4 522 133tomi77: 🍊
@4 522 136Angierski: też chce
@4 522 138Forsami: no to jutro pusc z 10 zakladow minimum
@4 522 139Angierski: mam 4 zakłady
no moze i wystarczy, nie ma co sie podniecac i tak jedna osoba zgarnie albo dwie
@4 522 142Angierski: no Czyli To Myyy Ty i ja ja i Ty
Swoją drogą zawsze jest podnieta przy takiej puli wiem że w euro....ileś set razy więcej ale Lotto to nasza gra z różnymi historyjkami itp itd...tradycjami
@4 522 144Forsami: no tak jakos lotto jest bardziej trafne niz eurojackpot
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Muszę przyznać że patrzenie tylko na własny nosek robi na mnie nadal duże wrażenie.
Dopisano wygrane Eurojackpot - padło w Polsce 33 x 8 582,10 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 20 058 411,50 EUR w kraju Hiszpania
@4 522 153maj: my na nawóz
godzina osiem minut czas iść spać jak przesypiamy losowania to wygrywam nie czekam dziś
@4 522 152: jak 5 w lotto
@4 522 152: ->> bodaj tydzień temu za wygraną 5 stopnia w EJ było płacone coś koło tysiaka...
@4 522 157Gosia__77: kiedyś tak miałem 4/5 w mini. padł internet albo światło nie pamiętam. rano sie budze i suprajs
@4 522 161gwidon:
KUMULACJA EUROJACKPOT ROZBITA
@4 522 161gwidon: wkurzyłam się na online wczoraj bo nie można było zagrać płatność za zakłady długo się kręciła i nie zawarło zakładu co oni tam wyprawiają a i gierki musiałam kliknąć demo potem graj za prawdziwe pieniądze to ładowało grę a tak nie uruchamiało