Wpisy 4 519 902 – 4 520 001
6 września 2022 10:24 → 6 września 2022 12:39, 100 wpisów
Bywalec
Polska to nie jedno podwórko a ty jesteś jak ten chłop co tylko swojej miedzy pilnuje a reszta może iść w pi.............
Tylko ze bez reszty twoje podwórko szybciutko zniknie dzieciaku.
Polska to nie jedno podwórko a ty jesteś jak ten chłop co tylko swojej miedzy pilnuje a reszta może iść w pi.............
Tylko ze bez reszty twoje podwórko szybciutko zniknie dzieciaku.
ja na początku też myślałem miałem prawo wierzyć że PiS dobra sprawa ale zobaczyłem jak mnie wyrolowali
Tak Mulag, kłocą się o pierdółki, a jeżeli chodzi o poważne sprawy , które bardzo dotykają Polaków to głosują tak samo
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
robią nas w banbuho od 1990 taka prawda żyją jak w początek w maśle a ludzi się nakręcają PiS PO jedna wielka ściema ludzie przechodzą z PiS do po i odwrotnie
Inflacja jest na rękę temu rządowi bo nadrukowali pieniędzy i ściągają.Orlen i Pgenige zyski w miliardach poprzez windowanie cen,skubanie Polaków.to co to za przyjazne państwo.
@4 519 906galik: oto pisze podwyżki dla siebie wszyscy razem Covid razem tarcze rozdawnictwo razem Ukraina razem
@4 519 910Andreas3864: PO by to wszystko sprzedało nic by nie było zysków do państwa nawet jak tam kręco z PiSu co jest na nie to za PO nie było by co kręcić
na grzyby.prowadzą działanosc od 30 lat najpier broniłem się przed komuna , potem przed PO teraz przed pisem bo to bandyci politycznio-gospodarczy wszyscy chcieli mnie oskubać nie ma świetych

@4 519 914Bywalec: czyli widzę że rozumiesz że skubią jedno i drudzy
każdy trochę inaczej PiS coś barankom da to się ucieszą bo za PO nie było to PiS jest super
@4 519 915Andreas3864: grzyby

miernoty zostały milionerami.@4 519 899Mulag: i to jest poprawne stwierdzenie
@4 519 903waldus: serio
@4 519 919Andreas3864: a miały być miliony samochodów elektrycznych ... została tylko śmierdząca padła ryba
@4 519 913Andreas3864:
@4 519 915Andreas3864:
@4 519 923Gosia__77:
tyle polityki interesuje się i się nakręcę nie potrzebie mój błąd ale z drugiej strony polityka jest wszędzie w całym życiu i ludzie powinni na każdym kroku mówić działać może było by teraz inaczej w Polsce a takie głupie powiedzenie mnie polityka nie interesuje ale to polityka się tobą za interesuje chociaż wszystkich rządzącym zależy by było dużo idiotów nie interesowało się tym lepiej dla nich
@4 519 929Mulag: ...mentalność narodu jest niezłomna
@4 519 922BrandImage:
można zrobić dziadostwo przez kilka lat przegrać wybory i za jakiś czas wrócić bo ludzie zapomnieli jak po tyłku dostawali bo patrzą że obecna ekipa daje im po tyłku i tak w kółko czy to normalne sami myślicie
Jedyne wyjście to demokracja bezpośrednia, gdzie to obywatele powołują, ale też odwołują ludzi którzy zarządzają Polakami, proste
@4 519 936Forsami:
@4 519 936Forsami: na 5 ton węgla+setka kolorowa
nie ma demokracji bo niby mówią co zrobią a robią inne rzeczy strategiczne dla narodu które nie były wymienione powiedziane to co to jest oni się zesłaniają skoro dostali prawo wygrywając wybory to jest ten haczyk
@4 519 937BrandImage: a idę dograć jeszcze dwa zakłady jeden ten znany po kolei a drugi sam wykreślę wg daty urodzin troche
@4 519 940Forsami:
@4 519 939Mulag: co tu pitu zagraj w
Forsa..., jak nie trafisz, to ja to zgarnę na gwiazdkę
@4 519 942Forsami: obiad o 12 i do pracy by inni mieli za darmo socjal
Dzisiaj na kanale Siewcy Prawdy o godzinie 20-tej w youtube będzie właśnie o demokracji bezpośredniej, polecam, bardzo ciekawe
Ide na ryby na grzyby ogorki kisic na zimę papryka zrobiona i tak dalej
nie ma żadnej demokracji w Polsce to jest dziwny ustrój jak na razie nie mogę wpisać co to za system ale nic wspólnego z demokracja nie ma
@4 519 945galik: nierealne ...dzieci ...a nie niusy o nich, że giną na potęgę ...mentalność ...zawsze przypomina mi się ten dowcip; masz jedno życzenie, tylko jedno ...niewch wszystkie krowy sąsiadowi padną, stwierdził posiadacz jednej
@4 519 946Biedroneczka1977:
uśpili ludzi, każdy zmęczony jakoś to będzie się kręciło no to się kręci tak jak sobie inni chcą a nie miliony obywateli
@4 519 939Mulag: nie rozumiesz, wiem że teraz nie ma demokracji, ale chodzi o stworzenie systemu , który będzie powoływał, ale też przy złym zarządzaniu państwem odwoływał ludzi którzy rządzą, to jest bardzo dobre rozwiązanie
@4 519 951galik: to wiem że można tak jeszcze tak nie wchodziłem nie pisałem o tym tak
@4 519 950Mulag: jutro do Rzeszowa jadę ....pasowało by mi przy tej okazji zawitać Na Wojewódzki Oddział Totalizatora Sportowego Rzeszów Ul .Geodetów 1
międzynarodowe instytucje mogą przeszkadzać że niezgodne to musi by być zgoda narodu miliony ludzi zgoda to by się udało
jakiekolwiek próby zmiany uzdrowienie tego co jest lub zmiana nie jest po drodze pewnym siłą i nie pozwolą chyba że i tu jest pytanie co
ludzie są zmęczeni ludzie są uśpieni nie chcą już nic może nie wszyscy oszukiwani tyle razy od 1989 ciężko zmienić
Mulag studiuje Magię ja sobie tą wygraną wyczaruje nie zapominając o Tobie

Też byłam wczoraj na grzybach ale przyniosłam kilka marnych sztuk i kleszcza 😆
@4 519 958Forsami:
każdy chce by ktoś coś zrobił za niego to robią tak jak widzimy brak ludzi z haryzma kochający kraj nie sprzedajni
@4 519 963Mulag: ja kocham gry liczbowe mam haryzme HAZARD WE krwii
w negocjacjach brak słów ale to zaszkodzi moim obywatelom nie mogę
@4 519 965Mulag: jak brak słów dawaj obrazki
ludzie się boją można zastraszyć ośmieszyć wszystko można by usunąć niewygodnych którzy próbują coś zrobić ludzie uwierzą i sami wydadzą wyrok tak jest to nie takie proste
@4 519 962Forsami: i tak wkoło
@4 519 963Mulag: bo na każdego znajdą haka
tyle spadam bo się zakręciłem co mnie tak dziś naszło sam nie wiem nakręciłem się strasznie dość teraz już na pewno tyle koniec na dziś
tak namawiacie do grania ,że chyba ulegnę zagram wygram trudno się mówi
Najważniejsze jest to by się nie bać, bo lepiej zginąć stojąc niż żyć na klęczkach
@4 519 971Mulag:
@4 519 972panoramix:
wyszło przy lekturze ...idę uzupełnić i na raty już coś poślę ...o
@4 519 977Forsami: no ale żeś się do dojenia przygotował
Haa haa haa niema to jak pieskiem być on już wygrał szóstkę w Lotto ma swój Tron kto przychodzi pokłony oddaje

@4 519 979Forsami: na kocie leży
@4 519 978BrandImage: no troszkę mnie poniosło przede mną lepiej chować pieniądze bo jak dostanę małpiego rozumu a jeszcze Kumulacja takiej rangi to kryć się
@4 519 980BrandImage: pierwszy sługa poddany kot umiłowany
@4 519 983Forsami:
już wspominałem, że Agatka w obrusie dziś trzecią zmianę kręci ...więc konsternacja, czy da na 14tą, gdyż obawiam się wieczornego wystąpienia el'toro
...szkoda, że dziś nie 13ty
...szkoda, że dziś nie 13ty
Dzisiaj w Karpaczu będzie polskie Davos, elity będą obradować co dalej z Polską, jeżeli ktoś chce obejrzeć protest przeciwko temu burdlu zorganizowanego przez rządzących to polecam kanał Szymon Białystok na youtube
@4 519 987galik: ...a zadyma będzie, to może trzeba podjechać
jakiego na 14tą plusa obstawiacie??
19 lub 44 idę bo muszę
@4 519 992Biedroneczka1977: a wiesz, że 19ce muszę się przyjrzeć
@4 519 995RT1: matko ile to hajsu potrzeba
tak, 19ka m.in. jako plus
@4 519 999RT1:
zapiszę i na gwiazdkę wyślę mix z nich
zapiszę i na gwiazdkę wyślę mix z nich

polityka mi Lotto stać mnie będzie