Wpisy 4 504 728 – 4 504 827
9 sierpnia 2022 00:01 → 9 sierpnia 2022 09:52, 100 wpisów
@4 504 726Robal_36:
...w Piekarach mój Ojciec się urodził, ...byłem ostatnio tam jakieś five'Y'ago ...to nie to samo, co pamiętam z dzieciństwa ...świat się zmienia ...czy na lepsze ...nie siedzę w jednym miejscu ...nie stronię od ludzi ...ehh ahh ohh ...to se ne vrati ...musimy, hmmm dostosować się? ...a może po prostu żyć, na przekór wszystkiemu, bo chcemy żyć?!? ...za życie ...za chęć ...za marzenia ...za wszystko czego możemy samemu dokonać!!!
...w Piekarach mój Ojciec się urodził, ...byłem ostatnio tam jakieś five'Y'ago ...to nie to samo, co pamiętam z dzieciństwa ...świat się zmienia ...czy na lepsze ...nie siedzę w jednym miejscu ...nie stronię od ludzi ...ehh ahh ohh ...to se ne vrati ...musimy, hmmm dostosować się? ...a może po prostu żyć, na przekór wszystkiemu, bo chcemy żyć?!? ...za życie ...za chęć ...za marzenia ...za wszystko czego możemy samemu dokonać!!!
...mam córki
...zabawa w jezusa...
Dzieci na wyjeździe oazowym do Tylmanowej zostały związane przez opiekujących się nimi duchownych, by "poczuć się jak Jezus". Przez kilkadziesiąt minut podopieczni musieli chodzić ze sznurkiem na dłoniach, przez co samodzielnie nie mogli korzystać m.in. z toalety. Zdjęcia z tej nietypowej "zabawy" trafiły już do sieci.
nie wyjęte z kontekstu...
quwa na zdrowie i dobranoc
...zabawa w jezusa...
Dzieci na wyjeździe oazowym do Tylmanowej zostały związane przez opiekujących się nimi duchownych, by "poczuć się jak Jezus". Przez kilkadziesiąt minut podopieczni musieli chodzić ze sznurkiem na dłoniach, przez co samodzielnie nie mogli korzystać m.in. z toalety. Zdjęcia z tej nietypowej "zabawy" trafiły już do sieci.
nie wyjęte z kontekstu...
quwa na zdrowie i dobranoc
@4 504 739waldus:
@4 504 741wujek47:
@4 504 741wujek47: przed 13nasta nie pije
Dlaczego firma L. O. T. T. O nie pokazuje swoich milionerów
Czyżby wstydziła się swoich klientów
Czyżby wstydziła się swoich klientów
Przed chwilą padło 1 x 5850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

BrandImage jaki piekny 🦄🦄
Bardzo ostatnio mi go brakuje 🦄🦄
Ja dzisiaj skoromnie, lotto, mini staly i ep.
W mm juz nie wierze, dzisiaj ostatnibdzien kuponu
Bardzo ostatnio mi go brakuje 🦄🦄
Ja dzisiaj skoromnie, lotto, mini staly i ep.
W mm juz nie wierze, dzisiaj ostatnibdzien kuponu
@4 504 752Forsami:
@4 504 753waldus:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 504 754Forsami: widzę że u ciebie w firmie ludzi potrzebują nie wyrabiasz się z robota
@4 504 753waldus: leje mi się z pod silnika jak z byka ale jestem twardy jeżdżę dalej najwyżej włożę silnik od esioka albo od sieczkarni na prund
@4 504 758Forsami: ja o 8 jadę z autkiem mam nadzieję że mnie finansowo nie położy
@4 504 757waldus: wszędzie potrzeba mięsa armatniego to jest corporacja naprzyjmowali kobiet nie wszędzie będą robić
@4 504 761waldus: skat wiszszsz
@4 504 763Forsami: bom chciał tam iść worki po proszkach trzepac
Hello
@4 504 744waldus: lotto, w znaczeniu totalizator ? Cóż, poszli trochę inną ścieżką niż tośki "anglosaskie", ale sądzę, że dla wielu wygranych w tej firmie, to nie wada wiem, wiem - wiele grających, przed trafieniem mówi, że mogliby ich w takiej sytuacji zareklamować
@4 504 744waldus: lotto, w znaczeniu totalizator ? Cóż, poszli trochę inną ścieżką niż tośki "anglosaskie", ale sądzę, że dla wielu wygranych w tej firmie, to nie wada wiem, wiem - wiele grających, przed trafieniem mówi, że mogliby ich w takiej sytuacji zareklamować
@4 504 764waldus: czepać to możesz dywan jak masz czepak
@4 504 763Forsami: ja jak pracowałem w pewnej firmie o profilu farbiarskim byłem jak kameleon w zależności jaki kolor się sypało do młyna
@4 504 766Robal_36: dobre to było z tym lombardem jestem po nocy a śmieje się z tego jak gupi do syra
@4 504 768waldus:
@4 504 769Forsami: doczytałeś do tej fotki z wucetami ? miszczostwo
@4 504 771Robal_36: absurdalne bezużyteczne rzeczy
@4 504 773waldus:
cos jest na rzeczy. wczoraj 2 piony grane i 2 razy 3/5 caly dzien.

w nagrode podaje numery ktore musza niedlugo
67.4.33.50.39.31.51.14.53.2.23.73.49.22.69.75 ale kiedy to nie wie najwieksza wiedzma we wsi
67.4.33.50.39.31.51.14.53.2.23.73.49.22.69.75 ale kiedy to nie wie najwieksza wiedzma we wsi
zaraz wystartuje challenger. majac najnowsze mapy ominie wszystkie dziury. tak jak dziury omijaja jego
W miejscowości Szczecin padła wygrana 287 656,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Przed chwilą padło 2 x 700,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
przychodzi taka do sniadania w tv z tatu niebezpieczna dla samcow i mowi ze ma ad hd
od razu widac ze bolca jej brakuje i swiruje
od razu widac ze bolca jej brakuje i swiruje
Kurzajewski tez to wiedzial ale nic jej nie powiedzial
Dzisiaj mój teść miałby urodziny jak by żył to by miał 86lat a tak juz 7 lat nie ma go wśród nas
jakie imie
pasuje mu bo ciemny
ladniej by bylo Mscislawek
u mnie brat mial ostatnio i mowie mu daj Dylan ale nie chcial
@4 504 797dusia: Chociaż jeden co mu jeszcze ,wesoło
@4 504 797dusia: małe dzieci sa fajne
ten maly urodzil sie 3 maja Stanislaw
a mogl byc Dylanem szok
bo mozna dobrze zdrobniac Stas Stachu Stan....
Staniek
np Stan Tyminski jaka szyszka byl
ja bym tak nie nazwal ale nie moje dzieci. Dylan Modest
a jak dziewczynka to Jessica
Dużo kontrowersji wzbudza na pewno imię Jessica. Okazuje się, że w Polsce nosi je obecnie prawie 7000 kobiet. Nieco mniej, bo tylko 5283 mężczyzn, ma w akcie urodzenia wpisane imię Brajan.
Dużo kontrowersji wzbudza na pewno imię Jessica. Okazuje się, że w Polsce nosi je obecnie prawie 7000 kobiet. Nieco mniej, bo tylko 5283 mężczyzn, ma w akcie urodzenia wpisane imię Brajan.
@4 504 808dotam: @4 504 811dusia: nie ma to jak wrodzony optymizm ?
Stanislaw to jednak czolowka imion w kraju w 2017 ponad 4 tys przypadkow
hamoka typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 239484 i trafił(a) 2500 zł

więcej, jak w magazynie w KOLE