Wpisy 4 496 577 – 4 496 676
27 lipca 2022 09:51 → 27 lipca 2022 10:52, 100 wpisów
ogólnie stary użytkownik nie zjedgo pieca jadł stąd ten posłuch ma takim autorytetem jest dla niektórych
@4 496 576dusia: o tym również pisałem
MojeNumery
Ty już ośmieszyłeś MP wszędzie,gdzie się tylko dało
Ty już ośmieszyłeś MP wszędzie,gdzie się tylko dało
z tym że muszę powiedzieć że nie ma nic do niego do Robala nie znam go tak jak ty dał blokadę mi z prostego powodu pisze z tobą i pisze swoje zdanie które nie są po jego myśli
MojeNumery / szybko się rozkręciłeś na czacie. Ile razy Pasko prosił aby nie wklejać nic z GL i za będą blokady ale pewnie masz to gdzieś bo kolejne nicki masz już przygotowane
Ludzie dajcie sobie po razie i niech zapanuje pokój 🙂 idę bądźcie grzeczni już
MojeNumery
dawaj jeszcze coś z golden
dawaj jeszcze coś z golden
@4 496 576dusia: Więc po co Robal wkleja z innych stron jakieś głupoty nienależące do mnie ? Jeśli ktoś - kljak Emerytka 46 atakuje to jako ripostę ma historyczne wpisy.Jest nas bardzo dużo, każdy może przypomnieć niby zapomniane fakty, których nie ma już na stronce , ale ludzie je zabezpieczyli.
MojeNumery
Wklej jakieś historyczne
Wklej jakieś historyczne
chce wszystko przemyśleć ale nie mam jak widzę tylko ataki na mojenumery czy faktycznie to wszystko prawda może jestem w błędzie i o 180% się przekręciłem już mam mętlik w głowie idę to przemyśleć
@4 496 577Tytan-Bravo: To nie autorytet a Strażnik zgniłej moralności , nie myl głupoty , chamstwa, hejtu z moralnością
Karygodny wpis 4 496 561. Ile jeszcze będzie ten hejter atakował ludzi, tysiące fotek z jego setki nicków i obarczanie wszystkich tym co on sam napisał
mojenumery nie wytrzymałeś będzie powód ostrzegałem cię pozytywnie
@4 496 576dusia: i sorry, ale... przecież ja wklejając te zrzuty ekranu chcę tylko pokazac chcę, jakim 💩 jest obrzucana tą stroną, spójrz na to "bardziej" nie daj się nabrać na "odwracanie", zobacz - non stop banowany i kręci się tu jak goowno w przeręblu i ma cały czas tego samego "sojusznika", tego, co tu miał misję usunąć normalnych - jocie,moneta, majpana... zobacz - ile osób przez cztery lata zniknęło spójrz na ciąg przyczynowo-skutkowy
@4 496 586Tytan-Bravo: Atakują wiedząc , że będę się bronił przed ich atakami.Podobnie dobili hejtem Artura S." Arczibalik73' , który został zaszczuty hejtem przez Maklera, Robala i innych, a oroncy Arczibalika byli blokowani.
Napisałem na fb.. Ze Putin mały kurdupel trzęsie światem ze czy nie mogą go ostrzekic.. I mnie zbanowali.. Ale tylko ostrzeżenie
@4 496 589Tytan-Bravo: Wejdź na Arczibalik73 i czytaj księgę gości.Popatrz jaka piękna ocena Admina, ale nikt Go nie przeprosił.
MojeNumery
Napisz imiennie,kto jest odpowiedzialny za śmierć Arczibalika.
Już raz taki wpis był.Może masz ten wpis w archiwum.
Napisz imiennie,kto jest odpowiedzialny za śmierć Arczibalika.
Już raz taki wpis był.Może masz ten wpis w archiwum.
@4 496 595MojeNumery: poczytam i widziałem wpisy na jego temat bardzo to przykre
myślę że obciążanie kogoś wpisami o śmierć to nad użycie ale mogło to pogłębić psychikę osobę na pewno, bardzo to smutne i przykre co doznał
Już jest na dnie, kolejny raz czepanie się zmarłego .... to już jest chore, Czy jest psychiatra na sali ?
@4 496 600dusia: Nie można zapomnieć o hejcie, który Go dobił , zbrodni się nie zapomina.Xdrive , obawiasz się panicznie zabezpieczonych - bandyckich wpisów na GL , których jesteś sprawca jako " Arczibalik73" , 

tylko patrząc na czat to się przykro robi bo dorwali się jak stado wilków w końcu cel osiągną ban będzie ale jak to wygląda dość ponuro i żenująca o tych ludziach co tak robi tak to przynajmniej wygląda ktoś co nie siedzi w tym ktoś nowy
Xdrive , nie przewidziałes, że wszystkie twoje Nicki z GL wraz z zamiennymi wpisami zostały zabezpieczone.To o Tobie Admin pisał na czacie i przepraszał za bandytę.Tego się obawiasz.
reszta siedzi cicho nie chce się narażać później będą pisać jak będzie ban
MojeNumery
A to,że dobił go czad z pieca ? Tego jeszcze nie wiesz?
To jesteś niedoinformowany.
A to,że dobił go czad z pieca ? Tego jeszcze nie wiesz?
To jesteś niedoinformowany.
@4 496 609dusia: Ja już to pisałem kilka razy, ten człowiek jest chory psychicznie i nikt mu nie pomoże.... oto najlepszy kolega Sebastiana_M na tym czacie
to już prawie koniec .tak też czułem
@4 496 609dusia: 

@4 496 609dusia: Nie potrafisz odróżnić dobra od zła.
a może obiektywizmu brak by dostrzec z dwóch stron
A skasował już tych kont bez liku.
Może kolej na następne
Może kolej na następne
@4 496 618emerytka 46: Ponad 300
@4 496 607Tytan-Bravo: Nie obawiam się bana, prawda została przypomniana.Jak o zbrodniach Hitlera i Putina zapomnieć nie wolno, czy o zabójstwie prezydenta Adamowicza na skutek hejtu zapomnieć nie wolno , tak o hejcie gdziekolwiek zapomnieć nie wolno.
MojeNumery
O twoim hejcie też nikt nie zapomni.
Dobrze ,że masz takie archiwum.
O twoim hejcie też nikt nie zapomni.
Dobrze ,że masz takie archiwum.
@4 496 617Tytan-Bravo: Nie znasz nawet promila tego co wyrządziła na na czacie pewna zaraza, miała blokadę, dwa inne Nicki ma zablokowane , ale nowych ma w zapasie 37
na pewno warto mieć swoje zdanie kto wie czy kogoś nie ruszyło myślenie inna perspektywa podejścia do życia
mało wiem dla tego nie będe się wypowiadał co było patrze co teraz jest w tej chwili
@4 496 624Tytan-Bravo: Prawo niech zawsze prawo znaczy , prawdziwe prawo zostało skundlone przez wiadomo kogo
@4 496 628MojeNumery: to jest jak u zwierząt przywódca przy boczni i dalej każdy chce się przypodobać górze nie wyłamie się
Jasny gwint jaki tu byl spokój jak tych dwoch bylo zabanowanych.
Kurde bedzie wklejac jakies stare wpisy wmawiac komus zabójstwa
I zadnej reakcji z strony admina.
Trza bedzie odpuscic narazie wchodzenie tu
Kurde bedzie wklejac jakies stare wpisy wmawiac komus zabójstwa
I zadnej reakcji z strony admina.
Trza bedzie odpuscic narazie wchodzenie tu
Powiem więcej
Dał ten dowód z mojej korespondencji na namawianie do buntu ?
Dał ten dowód z mojej korespondencji na namawianie do buntu ?
urlop sobie bierzcie na rządanie
@4 496 631slawek: A jeśli to prawda, że zarządzanie chatem zostało scedowane w dobre ręce?
@4 496 629Tytan-Bravo: Wilka nie obchodzi co o nim myślą barany

mojenumery trzeba być jak woda która spływa na kamień nie zniczy kamienia ale drąży cały czas aż w końcu cel osiągnie
@4 496 637Tytan-Bravo:
2,6,11,12,17,21,23,26,31,39,42,44,48,49,51,52,53,54,59,66 może coś z tego będzie
Na razie uciekam może Admin zrobi porządek
Na razie uciekam może Admin zrobi porządek
I tak od kilku lat.... nowy nick, kilka dni spokoju i granie pajaca jako //nowy użytkownik// za tydzień , setki wklejek z kilku ostatnich lat, obraza , zastraszanie, i wyzywanie od morderców. Takiego zrytego człowieka ten czat nie widział od początku istnienia . Kiedy się to zakończy, MojeNumery bedą zablokowane i znowu on za kilka dni powróci, i zaś od nowa.... Tylko kolegowanie się z Sebusiem, granie nowicjusza i potem jazda z tym .. .
miotła szpachelka ewentualnie odkurzacz ale sprzątać się nie chcev
@4 496 640xdrive: Tak, to trochę dziwne jest, że tych dwóch - jelonek/watykanista/acios/barabasz itd itd oraz sebuś mają się tu tak dobrze
A tyle "spoko" ludzi - bella medialna, Monet, Marc, zgrywus, Magister itd itd - "znika"...
A tyle "spoko" ludzi - bella medialna, Monet, Marc, zgrywus, Magister itd itd - "znika"...
R_36 zaraz go zobaczysz, na Mecie też - z detalami.

Ten pajac siedzie 24h kiedy nie zajrzę to zawsze jest i wszystko ma skopowiane. Wez pomysl ( czlowieku) czy ty jestes normalny
Na serio nie ma bata aby pozbyć się tego starca z Piekar na stałe, przeca on obalił już GL nigdy nie lubiłem tej strony bo to była jakaś dyskoteka reklam ale jednak on tego dokonał.... jeszcze chwila i ten czat też Pasko zamnknie a ten człowiek będzie szampana owierał
mojenumery chcesz zniszczyć czat to prawda tak czy nie
@4 496 647dusia:
@4 496 647dusia: pewol 40
@4 496 645xdrive: ktos placi mu za to?
@4 496 647dusia: a na ile skreśleń ?
@4 496 650Bolo22: On tylko z Sebusiem się koleguje więc warto dodać 2+2 a ten drugi lubi robić przelewy
@4 496 646Tytan-Bravo: Nie , to oni go zniszczyli , to nie jest czat od chwili gdy Robal_36 zabrał się do Patologicznej Krytyki.To on wkleja głupoty - jak widzisz, chłopców prawie nagich
@4 496 653MojeNumery: oki za odpowiedź
to jego poprzednie nicki;Robin074,Okraskak,Marcinmarek,Byczek89.carny22,BiałyMurzyn,Dobryptak
Wszystkie zablokowane.
Wszystkie zablokowane.
@4 496 655emerytka 46: ale zadowolona
@4 496 655emerytka 46: na wszystkie braknie 7 kartek A4
Bardzo.
książkę widzę piszecie widać że żyjecie również 24 godziny stronką można tak tylko po co innym zarzucać coś co sami robicie tego nie pojmuje
xdrive
Racja.
Racja.
@4 496 661dusia: zagraj 7 skreslen
tak mi się zdaje że nikt tu nie ma do końca złych intencji może jestem w błędzie powstał konflikt od długie czasu i duma nie pozwala odpuścić nie da się jakoś porozumieć dojść do zgody lub jak nie zgody to jakiś ustępstw
Tytan-Bravo
Co sami robimy ? Nie mam archiwum.Po prostu znalazłam kartkę z nickami,które mnie swego czasu prześladowały.To już trwa parę lat.
Co sami robimy ? Nie mam archiwum.Po prostu znalazłam kartkę z nickami,które mnie swego czasu prześladowały.To już trwa parę lat.
@4 496 645xdrive: ja, od tego występu tu twórcy tombaka z tą jego klątwą czasem tam zaglądałem - niezle rozbawienie, do pewnego momentu, mialem tym tworzeniem nicków / zdaje się przez staśkawynalazcę musiał się chłopina napracować / na podobieństwo tych stąd
@4 496 655emerytka 46: niech zgadnę? wszystkie zafunflowane z szeryfem ?
@4 496 667Robal_36: a jak, oni się wzajemnie wspierają jak Tinky&Winki
Aha,był nick "niezgoda" który razem z sarą925 tańczył na moim grobie.
@4 496 669emerytka 46: Sara0925 - dokładnie , kiedyś był kobietą i podrywał chłopów 🙃
@4 496 626dusia: Proszę, to dowód nr 1 jak namawiał do protestu, jeszcze 22 kolejne , ale to na mecie

@4 496 661dusia: Mam i korespondencję jego z moimi kolegami nie wiedząc o tym.
miłego dnia wszystkim, łatwo się obrzucać kłócić to jest proste a pokażcie mi chociaż jednego użytkownika który potrafi się pogodzić zrobić pokój rozwiązać sprawę taki ktoś to skarb ale czy ktoś taki jest chyba nie
@4 496 670xdrive: oj tam, oj tam