Wpisy 4 496 514 – 4 496 617
27 lipca 2022 08:46 → 27 lipca 2022 10:19, 100 wpisów
MojeNumery
Zamknął z twojego powodu,bo nie miał ochoty włóczyć się po sądach.
Zamknął z twojego powodu,bo nie miał ochoty włóczyć się po sądach.
Wiem, prawie wszystko to klątwa staśkawynalazcy, mnogość tożsamości fiksumdyrdum 

Ale zobaczcie ile on ma fotek z tego czatu, nawet starych kilka lat... czy ten człowiek jest normalny ?? kto tak robi, kto non stop siedzi na tym czacie i wszystko jest mitorowane.... to jest hejter/stalker w czystej postaci.To osoba wysoce niebezpieczna w społeczeństwie, w internecie.
MojeNumery
To takiego osobnika mam szukać? To twoja fotka ?
To takiego osobnika mam szukać? To twoja fotka ?
To już rok kiedy cię wszyscy zobaczyli, i dziwne nie był to obrazek 40 latka tylko 73 latek z telefonem w latrynie
co to za zdjęcie
@4 496 519Robal_36:
Emerytka 46 , przecież ona jest urocza, nawet od tyłu jest przyjemniejsza niż .....z przodu....
@4 496 521Tytan-Bravo: Mieszkanka chorzowskiego ZOO, kiedyś biegała po Świętochłowicach.
Zostawiam Was samych
@4 496 525MojeNumery: o nie wiedziałem
MojeNumery
Myślałam,że to ty.Daj swoją fotkę,żebym nie musiała długo szukać.
A już jestem stęskniona.
Myślałam,że to ty.Daj swoją fotkę,żebym nie musiała długo szukać.
A już jestem stęskniona.
Sorry, ale obecnie, to nawet ten krytyk kulinarny - emeryt 30-35 letni, jawi się, jako oaza normalności
Dobranoc
Dobranoc
Robal_36, znany jest powód blokad

@4 496 534waldus: + Ci na drogę +++++ +++
@4 496 534waldus:
@4 496 536MojeNumery: proszę nie wypisywać do mnie swoich mądrości meilowych
@4 496 533MojeNumery: żeby być sprawiedliwy pisał powód na czacie chyba dwóch osób reszta nie wiadomo czego
@4 496 537waldus: Nie znam i nie che znać adresu mailowego do Ciebie.Pozdriwienia od Krzysztofa K.z Bydgoszczy .
@4 496 538Tytan-Bravo: To już jest jego ," uroda " .Jeśli czegoś nie wolno , a się bardzo chce to wolno...Widzisz jakie fotki wkleja na czat, teraz powinien mieć bana na 2 lata jak K30.
@4 496 540: on zaraz wklei roznegliżowane, widać lubi takie, ale niech nie wkleja tutaj jak K30.
Teraz się okazuje,że Tytan to także MojeNumery,Watykanista,wulkan.
Długo się maskował.Brawo.
Długo się maskował.Brawo.
@4 496 540MojeNumery: czytałem Robala wpisy na czacie jak miał dość jednego użytkownika zablokował go po wpisach tego użytkownika muszę powiedzieć że miał rację ale dziwnie odblokował nawet się tłumaczył dziwne oficjalnie na czacie można poczytać
MojeNumery
Tyś powinien dostać bana dożywotnio.
Wszystkie twoje nicki również.
Tyś powinien dostać bana dożywotnio.
Wszystkie twoje nicki również.
żeby kogoś zablokować musi być powód a nie że ktoś tak sobie życzy jest blokada proszę z tego korzystać
Patryklis80 też mój tak jak Eldra czy Grerdi076

W miejscowości Kielce padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kobylnica padła wygrana 146 133,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 169 012,70 zł w grze Eurojackpot (4+2)
osoby mające własne zdanie nie są na czacie mile widziane mam to w nosie pisze do kogo uważam nie będę się bał że pewna grupa tego nie akceptuje innym też to polecam bądźcie sobą a nie z strachem że grupie się to nie spodoba jak mojenumery zrobi coś nie tak sam go skrytykuje nie widzę powodu a jak wy macie do niego urazy to nie moja sprawa proszę nie oczekiwać że mam robić jak wy
@4 496 548: Disco Polo
a jak komuś nie pasuje blokujcie tak zrobił Robal jego sprawa fajna opcja
i oczywiście pisanie z nim to bycie nim bo przecież nikt nie odważy się z nim pisać lub Seba bo będzie nie lubiany tak to działa mniej więcej zauważyłem
MojeNumery
Krążysz,krążysz,tylko nie możesz wcelować.
Krążysz,krążysz,tylko nie możesz wcelować.
dusia
MojeNumery
Wklej jeszcze coś z twojej twórczości na Goldenlotto
Wklej jeszcze coś z twojej twórczości na Goldenlotto
dla mnie jest tylko kilka zasad brak przekleństw, tolerancja do każdego być otwartym nikogo nie obrażać to w sumie prawie wszystko nie interesuje mnie przeszłość w sensie kiedy mnie nie było i że ktoś coś do kogoś ma czemu nam w tym uczestniczyć
nikomu nie będę się podchlibiał wystarczyło by atakować mojenumeru i sebe i już by bym był oki użytkownik a może coś więcej ale sumienie mi nie pozwala bądź sobą chłopie
MojeNumery
To twoja dalsza twórczość na Golden
To twoja dalsza twórczość na Golden
@4 496 556dusia: Przecież bronił go za ten wpis Twój kolega z Radzionkowa i Miechowic.
Ło panie co tu się dzieje
@4 496 567dusia:
w sumie rozumie ludzi chcą normalność na czacie a chyba się zgodzimy że to co teraz jest nie jest normalne
@4 496 566dusia: Dusia miałaś dowody kto robi ferment.
@4 496 566dusia: Kto wkleja materiały nie będące moimi z chłopcami, i po co ? Ośmiesza nie tylko siebie , ale stronkę.
@4 496 567dusia: telenowela na czacie czy ki pieron 😆
@4 496 569Tytan-Bravo: Gdy kilka list temu Robal_36 wojował miał bana na 2 lata, znow wojuje, Nick Arogancki166 też jego z blokada
@4 496 572MojeNumery: daj spokój pisz o liczbach nie wdawaj się w dyskusję w końcu nie wytrzymasz i będzie powód bana bo do tego dążą a to nie wiedziałem czyli Robal też siedzi na czacie ma dużo czasu
Wkurza mnie to wklejanie co najmniej jest to nie na miejscu ..co mnie obchodzi co było kiedyś ..co ktoś napisał- żyjemy teraz
ogólnie stary użytkownik nie zjedgo pieca jadł stąd ten posłuch ma takim autorytetem jest dla niektórych
@4 496 576dusia: o tym również pisałem
MojeNumery
Ty już ośmieszyłeś MP wszędzie,gdzie się tylko dało
Ty już ośmieszyłeś MP wszędzie,gdzie się tylko dało
z tym że muszę powiedzieć że nie ma nic do niego do Robala nie znam go tak jak ty dał blokadę mi z prostego powodu pisze z tobą i pisze swoje zdanie które nie są po jego myśli
MojeNumery / szybko się rozkręciłeś na czacie. Ile razy Pasko prosił aby nie wklejać nic z GL i za będą blokady ale pewnie masz to gdzieś bo kolejne nicki masz już przygotowane
Ludzie dajcie sobie po razie i niech zapanuje pokój 🙂 idę bądźcie grzeczni już
MojeNumery
dawaj jeszcze coś z golden
dawaj jeszcze coś z golden
@4 496 576dusia: Więc po co Robal wkleja z innych stron jakieś głupoty nienależące do mnie ? Jeśli ktoś - kljak Emerytka 46 atakuje to jako ripostę ma historyczne wpisy.Jest nas bardzo dużo, każdy może przypomnieć niby zapomniane fakty, których nie ma już na stronce , ale ludzie je zabezpieczyli.
MojeNumery
Wklej jakieś historyczne
Wklej jakieś historyczne
chce wszystko przemyśleć ale nie mam jak widzę tylko ataki na mojenumery czy faktycznie to wszystko prawda może jestem w błędzie i o 180% się przekręciłem już mam mętlik w głowie idę to przemyśleć
@4 496 577Tytan-Bravo: To nie autorytet a Strażnik zgniłej moralności , nie myl głupoty , chamstwa, hejtu z moralnością
Karygodny wpis 4 496 561. Ile jeszcze będzie ten hejter atakował ludzi, tysiące fotek z jego setki nicków i obarczanie wszystkich tym co on sam napisał
mojenumery nie wytrzymałeś będzie powód ostrzegałem cię pozytywnie
@4 496 576dusia: i sorry, ale... przecież ja wklejając te zrzuty ekranu chcę tylko pokazac chcę, jakim 💩 jest obrzucana tą stroną, spójrz na to "bardziej" nie daj się nabrać na "odwracanie", zobacz - non stop banowany i kręci się tu jak goowno w przeręblu i ma cały czas tego samego "sojusznika", tego, co tu miał misję usunąć normalnych - jocie,moneta, majpana... zobacz - ile osób przez cztery lata zniknęło spójrz na ciąg przyczynowo-skutkowy
@4 496 586Tytan-Bravo: Atakują wiedząc , że będę się bronił przed ich atakami.Podobnie dobili hejtem Artura S." Arczibalik73' , który został zaszczuty hejtem przez Maklera, Robala i innych, a oroncy Arczibalika byli blokowani.
Napisałem na fb.. Ze Putin mały kurdupel trzęsie światem ze czy nie mogą go ostrzekic.. I mnie zbanowali.. Ale tylko ostrzeżenie
@4 496 589Tytan-Bravo: Wejdź na Arczibalik73 i czytaj księgę gości.Popatrz jaka piękna ocena Admina, ale nikt Go nie przeprosił.
MojeNumery
Napisz imiennie,kto jest odpowiedzialny za śmierć Arczibalika.
Już raz taki wpis był.Może masz ten wpis w archiwum.
Napisz imiennie,kto jest odpowiedzialny za śmierć Arczibalika.
Już raz taki wpis był.Może masz ten wpis w archiwum.
@4 496 595MojeNumery: poczytam i widziałem wpisy na jego temat bardzo to przykre
myślę że obciążanie kogoś wpisami o śmierć to nad użycie ale mogło to pogłębić psychikę osobę na pewno, bardzo to smutne i przykre co doznał
Już jest na dnie, kolejny raz czepanie się zmarłego .... to już jest chore, Czy jest psychiatra na sali ?
@4 496 600dusia: Nie można zapomnieć o hejcie, który Go dobił , zbrodni się nie zapomina.Xdrive , obawiasz się panicznie zabezpieczonych - bandyckich wpisów na GL , których jesteś sprawca jako " Arczibalik73" , 

tylko patrząc na czat to się przykro robi bo dorwali się jak stado wilków w końcu cel osiągną ban będzie ale jak to wygląda dość ponuro i żenująca o tych ludziach co tak robi tak to przynajmniej wygląda ktoś co nie siedzi w tym ktoś nowy
Xdrive , nie przewidziałes, że wszystkie twoje Nicki z GL wraz z zamiennymi wpisami zostały zabezpieczone.To o Tobie Admin pisał na czacie i przepraszał za bandytę.Tego się obawiasz.
reszta siedzi cicho nie chce się narażać później będą pisać jak będzie ban
MojeNumery
A to,że dobił go czad z pieca ? Tego jeszcze nie wiesz?
To jesteś niedoinformowany.
A to,że dobił go czad z pieca ? Tego jeszcze nie wiesz?
To jesteś niedoinformowany.
@4 496 609dusia: Ja już to pisałem kilka razy, ten człowiek jest chory psychicznie i nikt mu nie pomoże.... oto najlepszy kolega Sebastiana_M na tym czacie
to już prawie koniec .tak też czułem
@4 496 609dusia: 

@4 496 609dusia: Nie potrafisz odróżnić dobra od zła.
a może obiektywizmu brak by dostrzec z dwóch stron