Wpisy 4 485 815 – 4 485 914
11 lipca 2022 17:16 → 11 lipca 2022 20:42, 100 wpisów
niektórym zabrano dzieciństwo i marzenia chcieli być jak dorosną sekretarzami partii udziałów nikt nie dał odszkodowania hańba
nik normalny nie powie że za komuny było źle jak za komuny przyszedłem na świat nie mogę krytykować
ja za Gierka cukierka nawet się mówiło za kogo się urodziłeś za Gierka czy Gomułki bułki
Tera żremy pizze i kebaba i walimy panisko a prawda jest taka że my dziady
chociaż w swojej pracy napisałem komuna niestety pani profesor mnie upomniała nie było komuny był socjalizm
Gierek klawy gostek,prubowal zachód do Polski ale beton zablokował
@4 485 823wujek47: tak prawda otwarcie na zachód
a co do euro to powinnismy przyjac walute
nie bylo by takiej inflacji, ceny paliw takie same jak w unii
tylko rzadowi sie nie oplaca bo stopy procentowe bylyby niskie i ludziom zylo sie lepiej
nie bylo by takiej inflacji, ceny paliw takie same jak w unii
tylko rzadowi sie nie oplaca bo stopy procentowe bylyby niskie i ludziom zylo sie lepiej
@4 485 821waldus: nie moja sprawa ale teraz kebaby swojego jedzenia nie mamy u mnie w mieście jest ich z 6 śmieją się z Polaków
@4 485 825Angierski: a wypłaty dalej 4 razy mniejsze tylko że w euro
to może i by było dobrze rząd polski nie mógł by drukować bez końca tylko unia by mogą taka różnica
@4 485 829Angierski: nie będzie nigdy tak
jak jeden kraj upadnie to waluta nadal silna, jak kraj wykupi walute euro to tez nie upadie
@4 485 833Mulag: na pewno wyplaty by poszly w gore jestem o tym prawie 100% przekonany
niestety unia idzie w kierunku centralizacji brak decentralizacji coraz bardziej
rząd podpisał PiS się zgodził tylko nie podał daty i może przeciągać
euro to bogactwo jakbysmy mieli euro i rozkrecali gospodarke to w przeciagu 10-20 lat doganiamy Niemcy
no tak, ale to inna sprawa ich gospodarka opiera sie na turystyce i dlatego jesli ceny ida w gore to oni dostaja po tylku
@4 485 824Mulag: u mnie dechnik wyprowadził Biłgoraj na prostą a tak go beton zjadł więc strzelił samobója
@4 485 841Mulag: sa kraje biedniejsze od Polski to fakt...
ale popatrz na silne kraje francja niemcy wielka brytania oni maja silna walute i sa bogaci
ale popatrz na silne kraje francja niemcy wielka brytania oni maja silna walute i sa bogaci
myślę że unia upadnie to zlepek państw wykorzystywanie nie będzie tych samych wypłat bo musi być tania siła nabywcza upadła Jugosławia bo to był zlepek państw narodowości upadnie unia sztuczny twór
jak by to było sprawiedliwie dzielone a to jest tylko wykorzystywanie słabszych państw w unii
chcieli stworzyć coś na mogę USA czyli stany ale USA Ameryka inaczej się kształtowało historycznie Europa to coś innego nic z tego nie będzie
widać podwójne standardy i wyzysk i dyktat nie w tym kierunku powinna iść unia wszyscy w Polsce byli by za unią ale nie w tym wydaniu
to jest tak ze prawo jest dla innych krajow a dla niemiec i francji unia nie obowiazuje
A może skończymy o polityce i pobawimy się w typowania w piaskownicy?
@4 485 859Angierski: dokładnie tak jest od lat przykładów można od liku podawać
@4 485 868Gosia__77: a ja na bramce
@4 485 827waldus: ruja łada obok mnie płynieteraz czarna łada
35 do mini i EP
Przed chwilą padło 421 x 4,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Pasko..zarty to sa..
Tylko pojechalem do Wrzesni...
A tu 6 zl na keno
Tylko pojechalem do Wrzesni...
A tu 6 zl na keno
3* 5/5 wygenerowało 7,15,17,18,20,34,35,49,53,54,63,79, powodzenia
Roxana.. Ty cholero3 lotto plus i obok... 23 było.. Wylosowali 22