Wpisy 4 485 159 – 4 485 258
10 lipca 2022 18:45 → 10 lipca 2022 20:36, 100 wpisów
lubie dostawac prezenty od keno ale moze cos grubszego teraz
moze chociaz jakis rower keno pliz. chyba nie da rady
sa takie noze w loteriadzie u piratow?
Szukałem lewego pedała.. Ale nie wiem gdzie jest..
Może komuś przyda się mój rowerek. Stary horizon.. 10,5 aluminium rana.. Shimano przerzutki kręcone biegi..
Może komuś przyda się mój rowerek. Stary horizon.. 10,5 aluminium rana.. Shimano przerzutki kręcone biegi..
Monte. On pamiętam ts składane noże.. Kolega miał ale cały niklowany..
Keno 8 na 9 trza trafić.. Na 35 losowań.. By był plus.. To raczej.. Niemożliwe.. Albo 4 x 7 na 9
@4 485 162tomi77: tu szukałeś?

Xiaomi n65.. Tera się nawinęło koła 10.. Zasięg 65 km.. 2900 zł... Ale dość nisko stoi ta hulajka.. Tyle ich przerylem
co kupiłem? łososia, whisky ballentines, tunczyka, arbuza, ser raddamer, 3 paczki tytoniu, pepsi zero, fante zero, poledwice i jeszcze z 10 innych produktow
teraz porsze od multi. po 1
56/60 55/59 43/47 31/35 47/51
56/60 55/59 43/47 31/35 47/51
no skladane tylko trzeba sie trikow uczyc ale jest na to czas
Przed chwilą padło 56 x 111,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
fizyka bebna daje mi dzis gotowca na 7 numerow. gdyby tak wpadly to byloby latwiej w zyciu
wiecie ze ten kraj w ktorym zyjemy Polska jest tak zachwiany ze wystarczy jeden dom zburzony omylkowo i cala gospodarka i banki upadnie
dlatego lepiej trzymac pieniadze w skarpecie i czesc pieniedzy zamienic w dolara
dlatego lepiej trzymac pieniadze w skarpecie i czesc pieniedzy zamienic w dolara
jedzenia teraz sie nie oplaca kupowac za drogie
ja mam 53 dolary w gotowce. kupka rosnie
mowie ze jak wybuchnie jakis konflikt to wszyscy jestesmy bankrutami i cala kasa idzie na wojsko
jakby bylo euro to przynajmniej gdy nasza gospodarka upada to jeszcze mamy pieniadze zeby ja ratowac
57 to juz za dluga seria plusa 55/59 najlepiej jakby byly oba
wszystko tanie zloto bitek tylko jedzenie drogie
ja proponuje szybe po 1 zl. wtedy moze no moze zwiazalby koniec z koncem
@4 485 190MONTEZUMA1: to trzeba inwestować w ziemniaki buraki marchew kotlet za kilka lat będzie warte fortunę
wiadomo kogo stać kupi zainwestuje w 1 kg ziemniaków ale można kupić gramy ziemniaka też się wróci
no ok po 0.001 zl tez bedzie dobrze
kg kartofli w biedronce 1.39 wypas
kg kartofli w biedronce 1.39 wypas
idą ciężkie czasy jak nas nie wykończy wirus to ekonomicznie nas będą obijać jakoś trzeba się nas pozbyć
poszlo 6/6 to moze uratowac miesiac
daliby co wygrac ale jak sie nie ma szczescia w grze ani w milosci
tak jak świętej pamięci mój dziadek mówił musi być wojna wszystko pierd...i tak się właśnie dzieje
wirus wirus i ekonomicznie nas wykończą wszystko sztucznie zrobione wiadomo później same się już nakręci i będzie już prawdziwe
2040 moze byc 3 swiatowa nie ma sprawy. za duzo to nie ma co jesc wszystko sztuczne tylko guzy wychodza po tym
dziadostwo jest i będzie coraz gorzej a ludzie myślą że jakoś to będzie
inflacja to nie problem rządu, to ilość towarów i usług na rynku np. że jest mało specjalistów to ceny są duże, a jak dużo lekarzy np. to ceny są tańsze wizyt
gospodarka się sama reguluje cenami i towarami, państwo nie powinno mieć żdanego udziału w gospodarce to pisowska propaganda że niby jest gorzej, mnie to już łypie co będzie to będzie, ale ten rząd jest do niczego
gospodarka się sama reguluje cenami i towarami, państwo nie powinno mieć żdanego udziału w gospodarce to pisowska propaganda że niby jest gorzej, mnie to już łypie co będzie to będzie, ale ten rząd jest do niczego
1 dzien piontek na wodzie alkaicznej i winogronach albo samej wodzie
cała gospodarka jest sztucznie utrzymywana nie ma to nic wspólnego z wolnym rynkiem i wolnymi mechanizmami rynku widać że ktoś paluszki wtyka zmienia przedstawia
@4 485 206Mulag: dokladnie to Glapinski i Rada polityka pienieznej robi swoje
pamiętam jak dziś 2008 rok potężny kryzys banków to wtedy powinno to pierd.. było by ciężko ale teraz było by oki to sztucznie uratowano system bankowy na całym świecie w końcu konsekwencje teraz muszą być
mieszaja sie co ma kosztowac drozej co taniej, przeciez towary z importu tyle samo kosztuja zawsze
Piniondz nie smierdz..i
Znslazlem 50 zl w bucie pod wkladkabedzie na wyslanie..na kilka losowan lotto
Znslazlem 50 zl w bucie pod wkladkabedzie na wyslanie..na kilka losowan lotto

dolar nie ma nie powinien mieć wartości już sztucznie utrzymywany
@4 485 208Mulag: też pamiętam ten rok
bo zasada jest prosta ty masz pozyczac do panstwa nie panstwo od ciebie
Tusk zapowiada 4 dniowy tydzień pracy
@4 485 214zbigniew g: jak dziś płakali lub twarze buracze mieli i co zrobili nic sztucznie w pompowali pieniądze podatników do systemu idiota też by to umiał
Angielski.tez mialem zamowic neoline t26..hulajke...ale w dolarach rozliczona..to wychodzolo 200 zl wiecej...miedzy stara cena..
@4 485 216zbigniew g: on obiecuje wszystko jak dawniej co innego mówi co innego robi
jak zlotowka jest slaba to import towarow drozszy i ceny wszystkich surowcow, towarow ida w gore
4 dniowy tydzień pracy ile będziemy zarabiać
@4 485 222zbigniew g: 4 zł
@4 485 222: 4 dniowy ale po 10 godzin jestem za wyjdę na zero
a ci pisowcy drukuja pieniadze i wprowadza inflacje i powoduja sztuczny kryzys ktory spowoduje ze stracimy i to sporo
mogą dawać i po milionach jak dawniej a gówienko z tego mieć będziemy
@4 485 227Mulag: w milionach ludzie już zarabiali pamiętam
drukarka ma chodzić 24 godziny na dobę USA to samo robi sztuczny pieniądz nie pokryty pracą siłą nabywczą
dobrobyt to stakflacja czyli nadmierna ilosc towarow, jakbysmy tylko sprowadzali towary to bylisbymy bogaci, np. za nadmiar gotowki kupowane by byly wszelkie zapasy wegla, ropy, zlota innych towarow drogich jak samochody itp
to wtedy rozumiem, ceny by byly mniejsze panstwo bogatsze ludzie by wiecej kupowali cena zlotowki by rosla
to wtedy rozumiem, ceny by byly mniejsze panstwo bogatsze ludzie by wiecej kupowali cena zlotowki by rosla
@4 485 228zbigniew g: do tego będziemy powoli dochodzić
@4 485 231Mulag: wiem
sztuczny kryzys wywolany niby wojna, taki zimny prysznic
to strach pomyslec jakby mialo dojsc do wojny, chyba wtedy polska konfiskuje wszystkie mienia
to strach pomyslec jakby mialo dojsc do wojny, chyba wtedy polska konfiskuje wszystkie mienia
@4 485 233Mulag: dokładnie
@4 485 234Angierski: to wszystko możliwe są plany by zabrać wszystko co mamy
@4 485 236Mulag: wiesz bo panstwo jest chytre i nie da sie ludziom dorobic
biedni beda biedniec, bogaci beda sie bogacic
kredytobiorcy beda miec kiepsko, bogaci beda mogli zarobic na inflacji te sklepy dino czy inne podywsza ceny
kredytobiorcy beda miec kiepsko, bogaci beda mogli zarobic na inflacji te sklepy dino czy inne podywsza ceny
7 lat rządów sami się tylko wzbogacili a ludziom kity z satelity wciskają i rozdają na lewo prawo kasę pasożytom cały PiS
@4 485 242Mulag: dokladnie tak wlasnie jest tylko ci z gory zarabiaja
Najbardziej współczuję tym co brali kredyt na prawie zero procent skończyli jak ci we FRANKACH
a 500 plus to wiesz co to jest i inne dodatki to zrobią ludzi zależnych od PiS bo sami nic nie potrafią zrobić uzależnić część ludzi od socjalu będą robić co PiS zagra łatwiej sterować ludźmi zależnymi od rządu
no i widzisz ludzie co pracują fakt wzięli kredyt ale nie wyciągali od państwa chcieli jakoś żyć to takich się dobija rządź dziel
wiesz nie maja zadnego oporu zeby pluc ludziom w twarz i klamac
stopy w górę cały czas a efekt się mało co zmienia a chyba ktoś mówił że stopy jetiego nie będą wzrastać kto wprowadził ludzi w spirale kredytów
Mój bank do mnie dzwonił jak były prawie na zero procen kredyty......rozloczylem się