Wpisy 447 573 – 447 672
14 sierpnia 2011 15:37 → 14 sierpnia 2011 17:58, 100 wpisów
Lila nie to nie,ja kierunek Jabłonna.

lila żeś ty tajemnicza

lilianka co to za GAŁY?
kosmaty...zaraz Tobie zapodam 2 albo więcej liczb na wieczór,nie wiem może mam szczęście

Tak koło Wawy ,za Kościołem prosto na NOWY DWÓR.

Lila przecież 6 nie trafiłem

liliana daj spokój-zazdrośnica

no to teraz będę cię w kościele wypatrywał.
Lila walnij klina na kaca,albo za kosiarkę i wypoć się przy trawie
Lila walnij klina na kaca,albo za kosiarkę i wypoć się przy trawie
lila co ma byc to bedzie ,dedukujac jesli jestes w dole to tylko mozesz pnąć sie w góre,czyli bedzie lepiej

to przy Szkolnej
Dobra znikam trzymta się
Dobra znikam trzymta się
kosmaty
jak duzo razy błedne pinu w komórce na koncu pokazuje PUK, zostaniesz zabblokowane na karcie SMS

jak duzo razy błedne pinu w komórce na koncu pokazuje PUK, zostaniesz zabblokowane na karcie SMS

kosmaty
aha , przepraszam nie wiedziałem
aha , przepraszam nie wiedziałem

kosmaty
jak ty zgubiłeś pin bankomaty , jak idziesz i tam kamera bedzie patrzy twoja głowa , jesteś złodzieju i co

jak ty zgubiłeś pin bankomaty , jak idziesz i tam kamera bedzie patrzy twoja głowa , jesteś złodzieju i co

dobra uciekam...
kosmaty
kosmaty

A ja mam taka cała 20tke 7,10,13,14,19,23,25,26,28,30,46,47,52,55,57,58,64,67,70,72,74.
a to 30 to chodzi jak smiec akurat ja dzis tez zagrałem 30 i dłem do niej 29,31 tu sobie wybierz ,chyba ze ktos ma innny pomysł

jesteś za młoda nie pal

to jeszcze raz ja ,co myślicie o czymś takim 15,40,48,44,28?
asterka
asterka pal gumę

kosmaty nad czym dumasz?
kosmaty właśnie tak a ty co myślisz?
asterka czai się jak przyczajony tygrys

pablo to jest twoja intuicja wiec niezabieram głosu,wczesniej napisałem co o tym mysle

kosmaty ok

asterka-jont?
ilu tu podglądaczy-śledżących na czacie.Rączki na klawiaturze trzymać

spłoszyłem ich tylko 47

asterka to co moje zdrowie pijemy?
asterka
pij to
niz to

pij to
niz to

kosmaty gdzie są wszyscy?
ja na dziś
52,23

52,23

krzysiu ale słabe ,chyba ich nie wyślesz?
pablo1
no tak dziś nie wyślę , mówie próba

no tak dziś nie wyślę , mówie próba

kosmaty, to czemu mnie nie zaprosiłeś?
a jeżeli próba to bardzo proszę,ale nie wysyłaj.
Doszło między nami do małego starcia ale już sobie wyjasniliśmy czy coś jest nie tak?
bo jestem ciekaw co on jeszcze nawijał ,wczesniej z nim rozmawiałem to pisał ze sprawdza strone
Bo to prawda spradza jak większość z nas ale już jest oky jeżeli chodzi o stronę bo ytak było cały czas i o nas bo żle odczytałem jego tekst.Także temat zamknięty
Ja na dzis jednak zmienilam typy te ktore podalam zmienilam trojka na dzis to 17,40,56 oraz 34 liczba jest dobra
oraz 45 i 48 dobre ale jade wyslac zmienilam niz podalam na stronie w typowaniach Pozdrawiam

odnotowałem