Wpisy 447 021 – 447 120
13 sierpnia 2011 22:43 → 14 sierpnia 2011 03:18, 100 wpisów
sprinter22
Dekad.
Dekad.
czekałem kiedy ktoś mnie poprawi 

ortografia andromeda 5 + 

25 no to starsza siostra 

22 andromeda 

tej opowiem ci pewną historie: w piątek skrślałem 10liczb na 14:00 ale w ostatnim momęci zmieniłem 21 na 22 i wygrałem 4zł.
wiem sprinter po Twoim niku..co zrobisz za rok? zmienisz nika na 23

22 dzień moich urodzin 

lotto7 a ty dalej marudzisz 

MOŻE COŚ TAKIEGO NA 1413,20,24,39,42,66,73,75,77,80
03,07,19,21,23,26,49,57,59,78
ale ogólnie to młoda jesteś andromeda co lubisz grać lotto
ja gram aby spełnic marzenia takie ekskluzywne 

gryks76
za Lecha i ten ostatni mecz 
za Lecha i ten ostatni mecz 
wicher a co ??
a po co ci on chyba nie do typownia liczb 

Będzie uaktualnienie i pojemność 6300 losowań. Może jeszcze dzisiaj...
nie no Pasko
programik fajny pewnie
programik fajny pewnieszkoda że wersi próbnej nie ma jakiejś 3 dniowej że wszstkimi bazami wyników 

bym sobie przetestował ten programik 

kiedyś miałem fajny programi ale nie wiem jak on się nazywa wiem że to był programi takiego uzytkowina z multipasko chyba gruby czy jakos tak ktos wie jaki to program
gryks76 o co chodzi ??
chyba nie o tego klapsa 

Wie ktoś o co chodzi dokładnie z Loteriadą? Regulamin tak pobieżnie przeleciałem...
Czy kupon z kodem, który np. dzisiaj otrzymałem - muszę dzisiaj wprowadzić na stronie LOTERIADY czy mogę ten kod zarejestrować dopiero za tydzień?
Czy kupon z kodem, który np. dzisiaj otrzymałem - muszę dzisiaj wprowadzić na stronie LOTERIADY czy mogę ten kod zarejestrować dopiero za tydzień?
Pasko jesteś tam gdzieś ????
a ty Pasko grasz w lotto
Oni losują dzienne/tygodniowe z wszystkich kodów, które zarejestrowałem czy tylko biorą pod uwagę ostatni wprowadzony?
Bo kilka kilogramów
kodów już wprowadziłem i jeszcze kilka Kg czeka i nie wiem czy jest sens jeśli biorą pod uwagę tylko ostatni wprowadzony
nie doczytałem się w regulaminie nic o tym :/
kodów już wprowadziłem i jeszcze kilka Kg czeka i nie wiem czy jest sens jeśli biorą pod uwagę tylko ostatni wprowadzony
nie doczytałem się w regulaminie nic o tym :/ja na twoim miejscu bym tochę rozbudował tą stronę w dobrym kierunku szły te wygrane w lotto
ale się juz szkończyły 
ale się juz szkończyły 
ok ja spadam bo Paski jakiś nie chętny do rozmowy 

Pasko
zack
bo o tym /chyba/ nie ma ani słowa w tym regulaminie
Wygląda na to, że losują dzień po wprowadzeniu przez Ciebie i na nagrodę tygodniową, ale - to wszystko, jak w cyrku - wielkość liter, podwójne logowanie się , i zgadnij czy wygrane były z esemesów, czy ze strony...
bo o tym /chyba/ nie ma ani słowa w tym regulaminie
Wygląda na to, że losują dzień po wprowadzeniu przez Ciebie i na nagrodę tygodniową, ale - to wszystko, jak w cyrku - wielkość liter, podwójne logowanie się , i zgadnij czy wygrane były z esemesów, czy ze strony...
naradzie wszystkim 

Dzieki za info 
Właśnie nie wiem o co chodzi, że po wprowadzeniu 1 kodu jest Log Out a później już normalnie - może dla wygody wprowadzających, tych, którzy tylko 1 kod rejestrują?

Właśnie nie wiem o co chodzi, że po wprowadzeniu 1 kodu jest Log Out a później już normalnie - może dla wygody wprowadzających, tych, którzy tylko 1 kod rejestrują?
Kumulacja Lotto: 7 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Robal... mam nadzieję, że te kody z smsów lądują w jednym koszyku z tymi wprowadzanymi za darmo przez NETa 
Jak nie to... trzeba będzie ->
TS

Jak nie to... trzeba będzie ->
TS400 czyli wydane ok. 2000zł? 
Te moje 178 to spora część od Ojca "pożyczona"

Te moje 178 to spora część od Ojca "pożyczona"

Przydałby się ten Golf z Loteriady - zrekompensowałby (nie)wygrane w lotto 
ale od razu poszedłby na licytację

ale od razu poszedłby na licytację

Bonus Multi Multi: 70 000 złotych

kosmaty
Nooo, ja na szczęście nie rejestruje tylko swoich , mam zaprzyjaźnioną Panią kolektorkę - w regulaminie nic nie ma, że ma być z Twojego zakładu prawda ?
zack
ale właśnie - ciekawostka - nikt, a pytałem parę razy - nikt stąd nie słyszał o kimś - że zna kogoś co coś wylosował
Nooo, ja na szczęście nie rejestruje tylko swoich , mam zaprzyjaźnioną Panią kolektorkę - w regulaminie nic nie ma, że ma być z Twojego zakładu prawda ?

zack
ale właśnie - ciekawostka - nikt, a pytałem parę razy - nikt stąd nie słyszał o kimś - że zna kogoś co coś wylosował

A kolektor nie łamie prawa nie wydając kuponu? Na oczach klienta wybiera kupony loteriady spomiędzy kuponów mm/dl itp?
Nie
zack - ludzie to wyrzucają albo oddają
w takim dużym z obrotem /przerobem/ punkcie prowadzący mocno się
i
z opiekunem punktu - czemu nie ma ustawionej opcji - na lottomacie, czy to drukować

513

zack - ludzie to wyrzucają albo oddają
w takim dużym z obrotem /przerobem/ punkcie prowadzący mocno się
i
z opiekunem punktu - czemu nie ma ustawionej opcji - na lottomacie, czy to drukować

513

hehe... no tak - i więcej pappieru idzie i szybciej 'farba' się konczy ;D
hehe... no tak - i więcej pappieru idzie i szybciej 'farba' się konczy ;D
dobra ja lecę...
Na razie
Wszystkim obecnym i "śledzikom" 
Do jutra...
Na razie
Wszystkim obecnym i "śledzikom" 
Do jutra...
zack
na nowych - to jest druk termiczny, a papier - tak - ten papier kosztuje, ale, jak widać i tak się opłaca
spokojnej
obserwanci /44/ - ciekawych wniosków
na nowych - to jest druk termiczny, a papier - tak - ten papier kosztuje, ale, jak widać i tak się opłaca

spokojnej
obserwanci /44/ - ciekawych wniosków
Kolejna noc Perseidów. Pomyślmy koniecznie życzenie. Wysokich wygranych.
lila...a co ty tak ręce zacierasz przecież 18 osobników tu siedzi mam tylko nadzieję że nie andromeda

no niestety ja też już uciekam spać dętka już jestem i raczej nie siędzę tak długo dzisiaj to taki malutki wyjątek
lila pewnie uciekła na moj widok
lila pewnie uciekła na moj widok

fulll....jeszcze jestem,ale jak długo nie wiem,jestem tak podniecona grajkiem saxofonowym że szoko wirówka

full...Ty nie pisz mi co było 1 sierpnia ok?? Ja nie wiem co było 3 godziny temu

kurde ale był saxofonista dobrze że ich nagrałam na ......cacuszko chłopaki

kurde ale był saxofonista dobrze że ich nagrałam na ......cacuszko chłopaki