Wpisy 446 989 – 447 088
13 sierpnia 2011 22:36 → 13 sierpnia 2011 23:56, 100 wpisów
nie ja gram dopiero we wtorek
dlaczego 

dobra juz uciekam do jutra
2
1
0
paaa

2
1
0
paaa

mój óóóóóóóó bo moje 

bo musze odsapnąć
miroslav naucze cię polskiego 

bartek135> odsapnąć od wygranych czy przegranych 

bo sie nagrałem przez cały tydzień
sprinter22new co Ty tak każdemu wypominasz orty...spaczenie zawodowe czy jak>?

od jednego i drugiego
andromeda to jak będzie z tym wiekiem ile tam masz dekat czy może er 

moje?
ok
andro

masz uciskać lekko , nie tak mocno

masz uciskać lekko , nie tak mocno

miroslav tobie też duzych wygranych 

sprinter22
Dekad.
Dekad.
czekałem kiedy ktoś mnie poprawi 

ortografia andromeda 5 + 

25 no to starsza siostra 

22 andromeda 

tej opowiem ci pewną historie: w piątek skrślałem 10liczb na 14:00 ale w ostatnim momęci zmieniłem 21 na 22 i wygrałem 4zł.
wiem sprinter po Twoim niku..co zrobisz za rok? zmienisz nika na 23

22 dzień moich urodzin 

lotto7 a ty dalej marudzisz 

MOŻE COŚ TAKIEGO NA 1413,20,24,39,42,66,73,75,77,80
03,07,19,21,23,26,49,57,59,78
ale ogólnie to młoda jesteś andromeda co lubisz grać lotto
ja gram aby spełnic marzenia takie ekskluzywne 

gryks76
za Lecha i ten ostatni mecz 
za Lecha i ten ostatni mecz 
wicher a co ??
a po co ci on chyba nie do typownia liczb 

Będzie uaktualnienie i pojemność 6300 losowań. Może jeszcze dzisiaj...
nie no Pasko
programik fajny pewnie
programik fajny pewnieszkoda że wersi próbnej nie ma jakiejś 3 dniowej że wszstkimi bazami wyników 

bym sobie przetestował ten programik 

kiedyś miałem fajny programi ale nie wiem jak on się nazywa wiem że to był programi takiego uzytkowina z multipasko chyba gruby czy jakos tak ktos wie jaki to program
gryks76 o co chodzi ??
chyba nie o tego klapsa 

Wie ktoś o co chodzi dokładnie z Loteriadą? Regulamin tak pobieżnie przeleciałem...
Czy kupon z kodem, który np. dzisiaj otrzymałem - muszę dzisiaj wprowadzić na stronie LOTERIADY czy mogę ten kod zarejestrować dopiero za tydzień?
Czy kupon z kodem, który np. dzisiaj otrzymałem - muszę dzisiaj wprowadzić na stronie LOTERIADY czy mogę ten kod zarejestrować dopiero za tydzień?
Pasko jesteś tam gdzieś ????
a ty Pasko grasz w lotto
Oni losują dzienne/tygodniowe z wszystkich kodów, które zarejestrowałem czy tylko biorą pod uwagę ostatni wprowadzony?
Bo kilka kilogramów
kodów już wprowadziłem i jeszcze kilka Kg czeka i nie wiem czy jest sens jeśli biorą pod uwagę tylko ostatni wprowadzony
nie doczytałem się w regulaminie nic o tym :/
kodów już wprowadziłem i jeszcze kilka Kg czeka i nie wiem czy jest sens jeśli biorą pod uwagę tylko ostatni wprowadzony
nie doczytałem się w regulaminie nic o tym :/ja na twoim miejscu bym tochę rozbudował tą stronę w dobrym kierunku szły te wygrane w lotto
ale się juz szkończyły 
ale się juz szkończyły 
ok ja spadam bo Paski jakiś nie chętny do rozmowy 

Pasko
zack
bo o tym /chyba/ nie ma ani słowa w tym regulaminie
Wygląda na to, że losują dzień po wprowadzeniu przez Ciebie i na nagrodę tygodniową, ale - to wszystko, jak w cyrku - wielkość liter, podwójne logowanie się , i zgadnij czy wygrane były z esemesów, czy ze strony...
bo o tym /chyba/ nie ma ani słowa w tym regulaminie
Wygląda na to, że losują dzień po wprowadzeniu przez Ciebie i na nagrodę tygodniową, ale - to wszystko, jak w cyrku - wielkość liter, podwójne logowanie się , i zgadnij czy wygrane były z esemesów, czy ze strony...
naradzie wszystkim 

Dzieki za info 
Właśnie nie wiem o co chodzi, że po wprowadzeniu 1 kodu jest Log Out a później już normalnie - może dla wygody wprowadzających, tych, którzy tylko 1 kod rejestrują?

Właśnie nie wiem o co chodzi, że po wprowadzeniu 1 kodu jest Log Out a później już normalnie - może dla wygody wprowadzających, tych, którzy tylko 1 kod rejestrują?
Kumulacja Lotto: 7 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Robal... mam nadzieję, że te kody z smsów lądują w jednym koszyku z tymi wprowadzanymi za darmo przez NETa 
Jak nie to... trzeba będzie ->
TS

Jak nie to... trzeba będzie ->
TS400 czyli wydane ok. 2000zł? 
Te moje 178 to spora część od Ojca "pożyczona"

Te moje 178 to spora część od Ojca "pożyczona"

Przydałby się ten Golf z Loteriady - zrekompensowałby (nie)wygrane w lotto 
ale od razu poszedłby na licytację

ale od razu poszedłby na licytację

Bonus Multi Multi: 70 000 złotych

kosmaty
Nooo, ja na szczęście nie rejestruje tylko swoich , mam zaprzyjaźnioną Panią kolektorkę - w regulaminie nic nie ma, że ma być z Twojego zakładu prawda ?
zack
ale właśnie - ciekawostka - nikt, a pytałem parę razy - nikt stąd nie słyszał o kimś - że zna kogoś co coś wylosował
Nooo, ja na szczęście nie rejestruje tylko swoich , mam zaprzyjaźnioną Panią kolektorkę - w regulaminie nic nie ma, że ma być z Twojego zakładu prawda ?

zack
ale właśnie - ciekawostka - nikt, a pytałem parę razy - nikt stąd nie słyszał o kimś - że zna kogoś co coś wylosował