Wpisy 4 467 703 – 4 467 802
11 czerwca 2022 15:26 → 11 czerwca 2022 18:40, 100 wpisów
Właśnie słuchałem reklamy PiS się zesrał bo wojna na ukrainiena co jeszcze PiS nabierze naród
Największe złoża węgla a wungielek po trzy koła{{diabelek}mopsiażw chepi}
Gdzie złoto które glapinski z Londynu wywiuzl? Nawet gierek londyńskiego złota nie ruszył
@4 467 704wujek47: składy węgla mogą kupić tylko od licencjonowanego pośrednika, same nie mogą kupić z kopalni. pośrednik kiedyś zarabiał 30 zł na tonie, teraz zarabia 1500 zł na tonie. żyjemy w polsce, zawsze znajdzie się jakiś cwaniak, wykorzysta jakieś zawirowanie i się wzbogaci kosztem innych
węgiel na kopalni dalej chyba po 800 zł, ale pośrednicy wykorzystali sytuację i mają swoje 5 minut
Ts wiedzialem ze zlodziej ale ze taki dziad!! Ponad dwa tygodnie w kolporterze nie mozna wysylac lotto bo czytnik zepsuty tylko na chybił mozma i takie smiecie daje liczby
@4 467 708Mulag: co to lody mulag?
@4 467 715Mulag: te są najlepsze jak dawniej a jeszcze jak wiśniowe
niby połowę miałem zjeść bo to dla kilka osób ale sam zjadłem cały nie dałem rady
@4 467 717Mulag: korzystaj póki u cioci nie korzystasz bo okna zamknięte pół szklanki i basta
@4 467 719Forsami: dokładnie okna zamknięte na polu z 35 plus literatka wody tyle co wódka a jak się zapytałem czy można otworzyć okno to dostałem odpowiedź po co my lubimy przy zamkniętych
mieć dom prywatny i żyć jak na blokach a nawet gorzej bo okna pozamykane co za ludzie
@4 467 711Bolo22: miałem podobną sytuację z tym że sam dzwoniłem na oddział by szybko usterkę usunięto bo w sklepie mieli wywalone na to jeszcze im to było na rękę że nie musieli obsługiwać
@4 467 722Mulag: i ja mam teorię na too ale ludzi upartych nie przegada..stąd biorą się choroby górnych dróg oddechowych w przypadku mojego kolegi Ojca tak było ale nie reformowalni
@4 467 722Mulag: i jedzie jakby kitę odwaliły śledzie ....ale maam tak doobrze
sorry ze Wam przeszkodzę

kto kumaty >>kum..kum<< i czai bazę
to wie co z tym zrobić
.UJEK. NIE jestem mopsiarem, pomuliłeś się gamoniu
proponuję Tobie mały lifting >>
Baj i Powo.....
@4 467 726Mulag: daj im lody otwórz im okno bo gorąco
@4 467 729Forsami:
@4 467 730Mulag: wujek dokarmia całą zimę byliśmy w Szczucinie po słonecznik na jesieni
@4 467 731Mulag: chyba im babki podeślę nauczą się pić i palić
@4 467 734Forsami:
tyle chyba ubieram się do domu kucia punktowe w głowie to się chyba nie zmieni
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 467 709Mulag: jakie żarcie taki sracx
@4 467 744wujek47: nie dziwi nikt
@4 467 745wujek47: dawaj foto
@4 467 728: dodatek do kumatych

.ujek. NIE jestem mopsiarem, pomyliłeś się gamoniu
Baj

.ujek. NIE jestem mopsiarem, pomyliłeś się gamoniu
Baj
@4 467 748waldus: a cię nie pommmpo spaniu? Fotkę klozetu? Walduś nobproszę
@4 467 749makler: weź odblokuj twoja kg
Ale lipa..no i znalazla sie kolejna..Karolina..ale raczej szanse marne
coś mi w gębie nie tak. trzeba odkazić do jutra lepiej bo jak wypije to pisze głupoty
@4 467 755waldus: 

@4 467 759wujek47: mniemam że w zimie twoje miejsce w domu to kotłownia
Gdzie stonka?klasa wykurowała wredny jestem ale jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu, biedra zarabiaj a nie mopsiaruj
@4 467 760waldus: w lecie też
@4 467 765waldus: kaloryfer ci dam będziesz się psychicznie czuł dobrze nawet bez ciepłego kaloryfera
@4 467 767Mulag: po co mi kaloryfer jak będzie zimny tej zimy
@4 467 769waldus: będziesz miał nowy
@4 467 771waldus: nie ma węgla i nie będzie szyszkami palić lub chrust plus
Wstrzymali sypanie i sprzedaż węgla za gotówkę od poniedziałku możesz tylko przez internet ,ale czy strona będzie działać to graniczy z cudem
@4 467 782tomi77: chyba kit do okien
Jestesmy glupim narodem...niepotrzebnie eko 4 eko 5 kupujemy..tera lipa...
@4 467 787tomi77: bo nie winny jest PiS czy PO są winni ale ludzie mogą wyjść milionami na ulicę naród daje władze i zabiera a ludzie siedzą że jakoś samo się zrobi nic się nie zrobi a jak zrobi to co chce garstka ludzi przeciw wszystkim
Mulag..racja..jak marsz kobiet...bylo ok..ale marsz weglowy?...cisza...
Ja tak na starosc bede mieszkal w vzym w rodzaju jutmrty mongolskiej...po co mi kilka pokoi...i latwo to ogrzac...
@4 467 794dusia: tak to prawda
Ale bzdury opowiadaja..ci euro osly..z hednej strony ..nie chca kar za palenue weglem..z drugiej ..ida za fotowoltaika i elrktrycznymi samochodami...
Hulajnogi elektryczne ok..te mocniejsze...ale te z 8 cali kolami za 1600 zl lipa...
wariactwo były dofinansowania do gazu by nie palić węglem a teraz będzie zakaz gazem też złe dla środowiska nawet chyba że to może nie przejdzie nawet piecyk gazowy co tylko wodę pod grzewa też nie co za ludzie że to podpisywali gdyby kochali swój naród wyśmiali by unię lub powiedzieli oki rezygnujemy nie ma problemu dajcie inna energię jak nie pocałujcie nas w 4 litery

na szczęście 

jak tak dalej będzie Na złom pujdzie