Wpisy 446 602 – 446 701
13 sierpnia 2011 20:47 → 13 sierpnia 2011 21:11, 100 wpisów
dariuszu
co jest literki mi się mylą nic nie piłem 
co jest literki mi się mylą nic nie piłem 
Darku bo Lotto7 wczoraj napisał nie wiem dla czego nie wiem po co że do niego Pan na mnie pisał...rzucił takie hasło i znikł...mam nadzieje ze to nie prawda była
sprinter22new czy Ty musisz taki ciekawski być..było mineło...agent pisał ze był agentem
Witam
Darek ja nie mam przecież urazy do Ciebie jako do człowieka prywatnie
Darek ja nie mam przecież urazy do Ciebie jako do człowieka prywatnie
Było mineło i po sprawie. Napisął coś a ja zle odczytałem i po zawodach ale tak czy siak napisąłem urazy nie żywię
andromedo to nie miejsce na wyjaśnienia bez urazy w każdym razie tak uważam
andromedo to nie miejsce na wyjaśnienia bez urazy w każdym razie tak uważam
ludzie o co chodzi 

Witaj lotto7 wiem że coś Cię ugryzło .To wczorajsze zajście vbyło nie potrzebne za co przepraszam żle odczytałem co napisąłeś i dlatego tak wyszło.Przepraszam raz jeszcze.
a szkoda a byłem taki podekscytowany 

Dariuszu tak czy siak prosiła bym zeby Pan więcej nie pisał na mój temat do nikogo..gdyż ja z Panem nigdy nie miałam osobistego kontaktu....
"A jeżeli ktoś ma uraz to trudno może kiedyś zrozumie że nie potrzebne było to i owo'
rozumiem że bronisz żony - to normalne
Nie rozumiem tego że zareagowałeś tak na głupie uszczypliwości
rozumiem że bronisz żony - to normalne
Nie rozumiem tego że zareagowałeś tak na głupie uszczypliwości
a tak na marginesie to nie obraziłem Cię w żaden sposób żadnym słowem a słowo jakim Ty mnie określiłeś wiesz troszkę zabolało dlatego tak wyszło.Ale proponuje 

hatkor niczym 

Tak broniłem i dlatego żle to odczytałem ale było już po zawodach dlatego tak głupio wyszło.No to co sztama będzie ?
Byłem już na wielu stronach,blogach tam gdzie było dużo użytkowników,ale nie spotkałem się jeszcze do tej pory z czymś tego rodzaju
e to o jakieś głupie pomówienia chodziłe myślałem że jakieś sprawki kryminalne 

jest zgoda już sie popłakałem
zawsze płaczę w takich chwilach
zawsze płaczę w takich chwilachile można myśleć o liczbach 

To jest Forum ogólne Dla graczy uważam że owszem mozna się spiać ale takze trzeba umieć powiedziec zgoda.I ja i lotto7 to zrobiliśmy a inne osoby jak na mnie nachodziły tak nachodzić będą ja to wiem inni to wiedzą ale tego już nie dam rady zmienić
Dariuszu Witkowski prosze nie pisać na mnie powmówień do innych użytkowników tego czatu..bo ja z Panem od roku nie mam nic wspólnego...
Mnie to bardzo zszokowało bo pisaliśmy tyle prywatnie i na czacie i nie spodziewałem się że mogę być tak potraktowany jak jakiś cham,ale już jest ok 

już to sobie raz wyjaśnialismy a tu wczoraj usłyszałam takie czy inne komentarze...wiec

Dariusz Witkowski
Na razie jest to niemożliwe,tylko czat
zabroniono mi ,nie gniewaj się
Na razie jest to niemożliwe,tylko czat
zabroniono mi ,nie gniewaj się
anromedo od roku nie przed chwilą coś napisałem także proponuję przeczytać dlatego też jeżeli potrafiliśmy się spiąć a jesteśmy dorośli powinniśmy umieć się dogadać jak ludzie
andromeda powiało grozą 

Jesetem w stanie podać rękę każdemu nawet temu kto jest wściekły na mnie ale to musi być szczereCo było a nie jest nie pisze się w rejestr
Dariuszu ale ja naprawdę nie jestem na Ciebie ani zła ani wściekła....ani nic z tych rzeczy
panie i panowie, czas by plusem liczba parzysta się stała, bo już dawno nie było
, a zatem propozycja moja na plusa to : 18
, a zatem propozycja moja na plusa to : 18oky andromedo trzeba było roku abyś zrozumiała oky rozumiem przyjmuje to z wiarą
lotto7 Ciebie również prosze o nie robienie żadnych afer na forum..że gdzieś coś kiedyś usłyszałeś
A ten dzieciak dalej udaje Bonda. Myślałem że dziś będzie Robin Hoodem ,albo Muminkiem.
winko z byka
na rozgrzanie
na rozgrzaniewitam
co do plusa to moze byc 28 jesli juz o parzyste chodzi.....
co do plusa to moze byc 28 jesli juz o parzyste chodzi.....
Jarek77
super podsumowanie
super podsumowaniesaltosky co ty tu z plusem wyjezdzasz jak tu sie odgrywa rodzinna tragedia 

klonek
są trzy prawdy
cała prawda
tylko prawda
i ta właściwa prawda
są trzy prawdy
cała prawda
tylko prawda
i ta właściwa prawda
androooo
wiedziałem , masz dziecko

wiedziałem , masz dziecko

Darku nie roku..co miałam do Ciebie to powiedziałam..i zapewniam Cie ze nie odpowiadam za ataki na Twoją osobę
miroslav
winko z byka ??
winko z byka ??lotto7 zupełnie niepotrzebnie tak jak napisałem żle odczytałem tekst i tyle ale już jest oky zamieszanie powstałe na czacie uważam za nie byłe
i jest jeszcze 1 prawda gó.. prawda
i jest jeszcze 1 prawda gó.. prawda
zimnym lechem na wawelu 

co wy winka z byka nie pijecie 

Lotto Ha ha ha.Pisałeś tu takie głupoty że bardziej już się nie ośmieszysz.
Ten czat stworzony jest po to aby pisali ludzie którzy chcieliby podzielić się swoimi spostrzezeniami wynikami marzeniami i innym tam a tu ciągle coś ktoś do kogoś.Dlatego mówię że co było a nie jest nie piszemy w rejestr
winko z byka to krew z byka 

dziecko jest czarne to wiadomo z którym 

Darek zawsze tak myślałam
to co piszesz ale nie zawsze jest to możliwe bo wiesz agenci .....
to co piszesz ale nie zawsze jest to możliwe bo wiesz agenci .....a tam z Bługari z włoch 

Ten czat stworzony jest po to aby pisali ludzie którzy chcieliby podzielić się swoimi spostrzezeniami wynikami marzeniami"
Darku analizowałem tą stronę.
Tu potrzeba by organizatora/moderatora który w mgnieniu oka zareaguje na głupie wpisy o tematyce innej niż gry TS-a
Darku analizowałem tą stronę.
Tu potrzeba by organizatora/moderatora który w mgnieniu oka zareaguje na głupie wpisy o tematyce innej niż gry TS-a

bede o 22:15