Wpisy 4 457 837 – 4 457 936
27 maja 2022 13:15 → 27 maja 2022 13:52, 100 wpisów
@4 457 830Biedroneczka1977: No to niech Pasko zrobi automatycznie aby blokowany wpisów nie widział
@4 457 837: Al eto marzenie zciętej głowy
@4 457 829Andreas3864: Tak dokładnie narzucać swoje rację umieszczać skany z Internetu a jak jest krytyką obraza bo Biedronka się rozkręcila iii dokucza minus 1
@4 457 837kocur: no niech zrobi ale widzisz ze się tutaj nie pojawia a jeśli to na trzy minuty i znika po angielsku
@4 457 840Biedroneczka1977: Ma swoje życie, na początku to wiadomo młodszy i więcej czasu dla siebie i MP, teraz pewnie żona i dziecko i praca. Normalka
@4 457 841panoramix: nie udawaj tu zdziwionego o co chodzi ...przecież non stop z kolegami hejterami piszesz
@4 457 843Xenomorph:
@4 457 832iwonna51: myślę ze nie będzie spokoju szczególnie jak jakiś kubraczek co trzy miesiące ma inny nick I razem z Sebastianem rozwala czat A teraz odwraca kota ogonem ze ma moje wpisy ze mu dokuczam
Xe.... a to ja nie wiedziałem ,że nie wolno pisać rzuć kamieniem jak Cię to uspokoi
@4 457 839Biedroneczka1977: do Lochu 2ie osoby i powróci normalność i spokój,ludzie sie zniechecaja bo 2ie osoby bardziej papiescy od papierza--
Nie pal , nie denerwuj się Xenomorph, nie dręcz się tworami wyobraźni, wiele obaw rodzi się ze znuzenia.
@4 457 846panoramix: wolno oczywiście proszę bardzo
Andreas3864, nie " ludzie " a całe szczęście garstka zagubionych osób
.
.
Otóż to jak piszą od rzeczy to trudno żeby nie krytykować tiry zatrzymuje i kierowców poucza na trasie minus jeden przecież to nawet dziecko w to nie uwierzy
@4 457 843Xenomorph: Też bym tak chciał od święta wejść i nie zwracać uwagi co tu się dzieje. ja mam więcej czasu i częściej tu jestem i takie zachowanie 3 minusów to masakra jest. Dlatego blokuję
Też jestem za tym aby zrobić sondę kogo zablokować na stałe , jestem pewny że wygrają dwa Nicki Sebastian i Juventus,po powrocie tego drugiego ten pierwszy wybitnie oszalał na jego punkcie,mega cwaniaczy i jest irytujący do kwadratu.Jeszcze kiedy wulkana nie było siedział po cichu ale teraz cham wybitny
Jakieś zdjęcia kurtek robione w przymierzalni na podłodze kto się tak zachowuje ?
@4 457 828: A Wy grajcie znów bo pora
@4 457 853xdrive: Popieram
@4 457 853xdrive: dokładnie Tak jest zmiana o 360 stopni kiedyś jak się napisało dwa słowa prawdy to potrafił dwa dni na czacie się nie pokazywać a teraz od świtu do nocy
Xdrive, trisecie , majpanie, jutro,ok, trenerpersonalny z setka innych nicków piszesz o sobie
@4 457 859panoramix:
I to ze niby pracuje ale dostaje telefony i wchodzi porządek zrobić to jest normalne zachowanie ? Kłamstwa kłamstwa kłamstwa na okrągło i pisanie bajek myśli ze znalazł dzieci i można im kit wciskać
Grajcie , wysylsjcie zakłady z tabeli , lotto czeka
@4 457 859panoramix: Jesteś osobą kulturalną i dla mnie osobiście nie przeszkadza to że rozmawiasz z mini. Dlaczego? Bo potrafisz się zachować
B1977 , zrob dobry obiad , księgowy przyjdzie
@4 457 864: Potrafisz rozmawiać z nimi i z nami i to się ceni. Takie przyłóż do rany. Ale większość tego nie potrafi i dlatego mniej więcej jest, blokują nie blokują i jest jak jest
@4 457 813kocur: Ale widzą nasze wpisy i się do nich odnoszą to co to za blokada jest ?
"Jarosław Kaczyński przez 12 miesięcy zdołał zaoszczędzić ponad 100 tys. zł — wynika z oświadczenia majątkowego prezesa PiS. Wicepremier zgromadził ponad ćwierć miliona złotych na rachunku bankowym. To nie powinno dziwić, bo tylko w 2021 r. na jego konto wpłynęło ponad 300 tys. zł."
co się dziwić że ich granatem trzeba odrywać od żłoba
a wy ile zaoszczędziliście
co się dziwić że ich granatem trzeba odrywać od żłoba
a wy ile zaoszczędziliście
@4 457 867Biedroneczka1977: Ale w jaki sposób się odnoszą? Bo mnie to osobiście nie interesuje co oni o mnie piszą, bo nawet tego nie widzę i nie mam zamiaru zerkać na tamta stronę
4 457 865. Juventus1802 2022-05-27 (13:26)
A taki wpis ?
A taki wpis ?
Juventus1802 juz dawno powinien być zablokowany,tak jak setki jego poprzednich nicków.
@4 457 870kocur: no widzisz ja tak nie mam mnie to denerwuje ze taki juve siedzi teraz i pisze banialuki o mnie A Sebastian straszy ze ma moje wpisy gdzie go obrażam I myśli ze ja się wystrasze
@4 457 873emerytka 46: no właśnie skąd o tym wie jak może pisałam o tym pół roku temu a on jest przecież nowy ????
@4 457 876Biedroneczka1977: Musisz troszkę spokojnie Biedroneczko do tego podchodzić. ja rozumiem że może to kogoś urażać, ale to tylko wpisy.
Juventus doprowadzil już do całkowitego zamknięcia innego czatu na którym założył setki nicków i udawał ludzi z mp, jak go się nie wysadzi z tego czatu też tak będzie,to zło wcielone
@4 457 875emerytka 46: o grożeniu śmiercią nie wspomnę....
E 46 nie będziesz mi dyktować co man pisać .Ty sobie zablokuj męskie nicki a masz ich mnóstwo, piszesz niby w imieniu kogoś innego a to są Twoje nicki , to ty namawialas do tworzenia wichrzycielskich nicków w tym na GL, które upadło
A minus jeden teraz zniknął bo za dużo osób się pojawiło jest tylko mądry jak jest jedna maks dwie osoby a tak ucieka głowa w piasek i go nie ma
Już jestem
Xdrive , kto grizil koledze " malonero " ? Kto gwałtem?
Mam małaprzerwę. Są jakieś pytania lub problemy ?
@4 457 883Sebastian_M: Czesc Przyjacielu
Co się tu dzieje ?
Wy jeszcze jątrzycie to dalej ?
Wy jeszcze jątrzycie to dalej ?
@4 457 886Juventus1802:
Co oni chcą rozwalić ten czat ?
Chcą jego zamknięcia?
Chcą jego zamknięcia?
@4 457 887Sebastian_M: Tak , mają period, zakładają sondy i cewniki
Jak chcą zamkniecia czatu to po co tu przychodzą ?
@4 457 879xdrive: no właśnie tam nawet udawał świętej pamięci Arczi dobrze pamiętam ?
Stworzyli klikę i udają silnych bo jest ich więcej ?
Cwaniaki z bożej łaski. W kupie cieplej i raźniej ?
Trzeba wymusić na Pasko, aby zablokowany miał blokadę na wpisy który go blokuje
@4 457 891Sebastian_M: Takie pytania już były , oni już nie kofuja i nie wiedzą co piszą w amoku
kocur wymusić to sobie możesz jak siedzisz w WC aby wyszło i to też nie zawsze
@4 457 895: To jedyne wyjście
Kocur , Ty sobie możesz wymusić w domu na kotce załatwianie się do kuwety a nie będziesz narzucał Adminowi
kocur ty chcesz na Pasko coś wymuszać ?
Zastanów się człowieku kim tu jesteś.
To Pasko jest tu właścicielem strony i taki jak ty możesz go tylko grzecznie o coś poprosić
Zastanów się człowieku kim tu jesteś.
To Pasko jest tu właścicielem strony i taki jak ty możesz go tylko grzecznie o coś poprosić
@4 457 897Sebastian_M:
Jeśli by mi dziesięć osób mówiło ze coś w mna nie tak to bym się zastanowila a oni we dwóch się dobrali I twierdzą ze wszystko z nimi Oki jest
@4 457 882Biedroneczka1977: jak ma klakierów,to nauki odchodza,gosia jest w fan clubie
@4 457 903Biedroneczka1977: Oni są jak komórka jednojajowa
B1977 masz poważne problemy , możemy Ci pomóc
@4 457 904Andreas3864: otóż to no jest parę osób które biją taka prawda
kocur jedyne wyjście to pokazać takiemu kocurowi gdzie jest jego miejsce i wszystko na ten temat. Nie wyobrażam sobie sytuacji że kocur wymusza cokolwiek na Pasko. To jakieś bzdury i dziecinne zachcianki
@4 457 903Biedroneczka1977: który wariat powie że jest wariatem
@4 457 905kocur: dokładnie tak jest
@4 457 909Andreas3864: no tak o tym nie pomyślałam
@4 457 904Andreas3864: Ale Gosia potrafi rozmawiać z nimi i tutaj, czysta kultura, owszem jak jej nadepną na piętę to wtedy jest raban i obrzucaniem błotem
.... Nie po to pasko dał osobiste blokady jako kompromis by sebusia nie zablokować by teraz sebusia i jego partnera blokować czy usuwać czy dać możliwość by ci co mają blokady by nie czytali wpisów Sebuś ponad wszystko pasko nic złego w nicku Sebastian m nie widzi prędzej zamknie czat niż sebusia oni do tego dążą zganiajac na tych co chcą spokojnie posiedzieć
No ja tak nie potrafię
kocur ale masz tupet. Tego się po tobie nie spodziewałem
B1977 zakochaj się w kimś, kto będzie Cie kochał nawet w tych trudnych czasach , gdy jesteś nie do zniesienia.Wurzuc z siebie złość
@4 457 913Mewa: Ale ta blokada działa na pięćdziesiąt procent oni widzą co pisze osoba która ich zablokowala ? Gdyby nie widzieli to by miało sens
B1977 , w ciąży słychać więcej, w dmsamotnosci więcej widać, bądź sobą
Biedroneczka1977 Juventus1802 ma rację. Zakochaj się lub zajmij się czymś pozytecznym a cała twoja złość pryśnie w mgnieniu oka
@4 457 914Biedroneczka1977: Ale nie możemy Gosi na siłę wmawiać, że robi żle. Jak ma nerwy ze stali to ok, ja za Gosia będę zawsze niezależnie z kim ma ochotę rozmawiać
@4 457 913Mewa:
4 457 895. kocur 2022-05-27 (13:38)
4 457 895. kocur 2022-05-27 (13:38)
B1977, zastosuj się do tybetańskiego przysłowia:
Jedz o połowę mniej,
Podwój spacery,
I potrój uśmiech.
Kochaj ludzi bezgraniczne
Jedz o połowę mniej,
Podwój spacery,
I potrój uśmiech.
Kochaj ludzi bezgraniczne
@4 457 904Andreas3864: pasko ma dylemat Gośka panoramix i inni plują im a ci że deszcz pada tym co ich blokują sprawi radość a gosce i jej podobnym smutek ja to widzę tak blokady osobiste spokój mimo że tofik i ten juvesrut czytaja lub zamknięty czat ich zwycięstwo lub niech się dzieje co chce
Blokada może być ale widzailnośc tego co pisze osoba blokująca powinna też być . Nie może tak być że osoba blokująca kogoś później pisze na niego niestworzone rzeczy a osoba blokowana nie widzi co o nim piszą
@4 457 925Sebastian_M: Słuszna uwaga
@4 457 922kocur: pasko tego nie zrobi by Sebuś nie czytał i ten juvesrut czy Ho wi kto tam za wcielenia są niszczący strony czaty
@4 457 921iwonna51: Oki czytałam dziękuję odpisałam
@4 457 924Mewa: Ja już nie mam pomysłów na to, ale coś trzeba wprowadzić i zobaczyć, czy to działa
@4 457 924Mewa: Nie obraź się ale jak piszesz cokolwiek to muszę czytać twoje teksty kilka razy żeby cokolwiek zrozumieć.
Krótko, zwięźle i na temat ..kiedy powrócił syf na czat?? Z momentem pojawienia się Juventusa,kogo zablokować? Odpowiedz prosta
Czekam aż pojawi się Pasko jeśli nic z tym nie zrobi usuwam konto chce mieć spokojne nerwy
B1977 to dla Ciebie i spółki z ograniczoną odpowiedzialnoscia

B1977 ktoś też zapiwiadal usunięcie konta , i to kilka razy i nadal jstrzy.
@4 457 932Biedroneczka1977:
Już od dłużeszgo czasu piszesz a to że usuniesz konto a to że nie będziesz tu pisała i co?
Żadnych efektów. Woda na młyn. Piszesz tak aby ktoś się nad tobą zlitował i powiedział żebyś tego nie robiła. Takie jest moje zdanie i chyba się nie mylę bo to trwa już dość długo
Już od dłużeszgo czasu piszesz a to że usuniesz konto a to że nie będziesz tu pisała i co?
Żadnych efektów. Woda na młyn. Piszesz tak aby ktoś się nad tobą zlitował i powiedział żebyś tego nie robiła. Takie jest moje zdanie i chyba się nie mylę bo to trwa już dość długo