Wpisy 4 456 621 – 4 456 720
26 maja 2022 12:44 → 26 maja 2022 13:52, 100 wpisów
@4 456 607Angierski: Ty wiesz na czym polega gra z zaufanymi osobami.To nie jest grupa w internetach.
@4 456 622makler:
@4 456 620makler: Ty się nie mart o ilość a o jakość, i tak o jednego za dużo.Ludzie są w kolekturach , na spacerze, z rodziną, w pracy , na cnantarzach. Twoja specjalnością są wklejki i troska o czat , a przecież apelowałes o jego zamknięcie.Czyz to nie hipokryzja ?
ale kogos stac na takie kupony...
wiadomo wygrane by byly duze, no ale kto zarzyykuje ten moze cos wygrac
wiadomo wygrane by byly duze, no ale kto zarzyykuje ten moze cos wygrac
@4 456 622makler: Graj nimi na stawce , po losowaniach pokażesz inne jakimi trzeba było grać.
@4 456 625Angierski: Wspomniałem, że to zaufana grupa.

@4 456 620makler: masz zablokowanych te dwa minusy ...bo piszą do ciebie matołki
@4 456 625Angierski: W tym zestawieniu są prawie wszystkie gry oprócz Kaskady.
Wejść na czat z niezablokowanymi trzema minusami to jak skoczyć do basenu bez wody
Nie obrażamy się za matołków bo nie wiesz co czynisz, wybaczamy Ci.W Twojej intencji modlimy się.
@4 456 630kocur: ten trzeci to który?
Kocur, Ty nie urodziłeś się złym człowiekiem.
@4 456 632Xenomorph: Marynarz z dwoma pisze
@4 456 635makler: Żeby Ci starczyło tego płynu, a myślę , że już wylewa się Ci na buty.
no fakt wczoraj , kulturalnie pytałem o trójmiasto , to stwierdził że dawno nie był
Ten -3 Przypuszczam że to GTV
Zbyt się czuje na czacie jak już by był
W pierwszy dzień wpisał do Gosi kg
Zbyt się czuje na czacie jak już by był
W pierwszy dzień wpisał do Gosi kg
@4 456 635makler: Militkiego popołudnia , wysokich wygranych , dziękujemy za zainteresowanie naszymi skromnymi osobami.
@4 456 639dotam: Ja sobie nie wierzę a co dopiero komuś z czapy
Dotam, było zapytać o Jastrzębie Zdrój, nie o Jadtrzebie k.Radomia lub Sopot k.Starej Błotnicy.
@4 456 629Juventus1802: no ale nie wirtualnie tylko realnie
Rozumiem że można śledząc czat kiedy nie ma się możliwości pisać to można się wczuć, ale jednak wolał do swoich przylgnąć
@4 456 640makler: Na 100 %
Być może Rafał zmienił pracę na kontenerowiec Holenderski
Dużo pił i cpał, a na statku to raczej
Dużo pił i cpał, a na statku to raczej
Kocur , Ty też masz swoja grupkę, a nasza interesujesz się bo jest godna uwagi.
Kolesie podpięci pod asystenta gadają zamieniają słowa na tekst pisany, jak by własnych rączek nie mieli
@4 456 649makler: Tylko nie " Sopot " a Ilawa.Zwroc uwagę na mnóstwo aktywnych nicków, z których nie piszą, a typują na Keno.
@4 456 649makler: Jedyne co wyłapałem to też ma tak samo na imię i nawet dzień i miesiąc urodzin. Niech to szlag
Cześć
Jest OK ?
Czy mam coś zmienić ?
@4 456 655Sebastian_M: Jak miło widzieć sympatycznego kolegę.
Mam chwilową przerwę więc Przyszedłem na chwilę
Xeno ma chorobę morską ale obawiam się że nie tylko morską ale oczywiście mogę się mylić
Kocur, powtarzam, nie urodziłeś się złym człowiekiem, to środowisko, które Cie omotalo soroqadzilo Cie na manowce.
@4 456 663Sebastian_M: Taka choroba jest dobra bo nie odpowiada się za żadne czyny.
Tak on nie urodził się w złym człowiekiem ale musi być w tej chwili bardzo zły ponieważ już sam sobie nie wierzy tak to napisał Zresztą żeby nie być gołosłownym to proszę bardzo wpis 643
Kocur, czuć, bardzo czuć , że nie lubisz wody fuuj
Minus 4 , 5,6 i7 macie może jakieś przemyślenia liczbowe czy tylko będziecie tu ludzi umoralniać i to jeszcze głupkowato ?
@4 456 667Sebastian_M: Zmykam, bo nie lubię wrogów wody
@4 456 670Juventus1802:
Tak przerwa dobrze zrobi
Tak przerwa dobrze zrobi
@4 456 671Sebastian_M: Makler , Patrz na czacie jest 2o osób, nie 7 nie martw się o losy czata.
@4 456 673waldus: Pozdrawiam serdecznie , dziękuję za obleśnego mewa, którego przesłali mi koledzy.Na innego Cie nie stać.Jest odpowiedni do posiadanego UQ.
@4 456 676: Nie ," mewa " a " mewa ". Jest super.
@4 456 679: Znów literówka , wrrr, ma być " mema"
@4 456 674tomi77:
@4 456 681waldus: Część, idę do kur i kaczek.
@4 456 680Juventus1802: ty to nawet z byle💩 nie potrafisz się cieszyc
@4 456 675waldus: ta lampa co ty masz nad garażem- dziś mi padła do smieci--
Kocur tak rzuciłam okiem to chyba komuś puszczają nerwy bo już nie jest taki miły jak zawsze wazelina się skończyła czyżby ? Przecież takie słowa jak we wpisie 669 to do minus jeden niepodobne sa
Dziś koło 16 lotto plus 4 sztuki.. Ostatnio zabrakło 4 minut do pełnej godziny.. Ciekawe czy czas na znaczenia..
@4 456 684waldus:
Myślę że Juventus jest dorosły i maskotki go już tak nie cieszą
@4 456 684waldus:
Jest tu ktoś kto jeździ hulajnoga elektryczna.. Myślę by coś kupić zamiast roweru..
Xiaomi 365 pro
Kugoo motus Scott 10
Z tych chce któraś...
Xiaomi 365 pro
Kugoo motus Scott 10
Z tych chce któraś...
@4 456 692tomi77:
Jeździłem trochę na hulajnodze elektrycznej i mogę Ci coś o tym powiedzieć
Jeździłem trochę na hulajnodze elektrycznej i mogę Ci coś o tym powiedzieć
@4 456 692tomi77: ja jeżdżę ale tylko w snach z taką fajną blondynką
@4 456 687Biedroneczka1977: Nie wiem Biedroneczko droga, nie czytam, mam ich zablokowane
@4 456 691waldus: Ja niedługo też
@4 456 695kocur: Oki rozumiem
Seba.. Chodzi głównie o te 3 do 2700 zł któraś byś wybrał.. Myślałem o Motus bo koła 10 cali tamte 8,5..ok Xiaomi.. Firma bez reklamy choć te jeż są poprawione.. Bo poprzedni model uchwy błotnik.. Dętki była makabra
Włączyłam muzykę relaksacyjna z padającym deszczem żebym tylko losowania nie przespala bo dziś jest ten dzień bo mi Ts moje pieniądze odda muszę portfel szykować
@4 456 700Biedroneczka1977: Tylko nie zaśnij
@4 456 702kocur: no właśnie muszę się pilnować
@4 456 699tomi77: Seba się zna na hulajach ...no to jak ci doradzi to będziesz w hulajnogowym raju
@4 456 699tomi77:
Na twoim miejscu kupiłbym jednak skuter tak jak sobie marzyłeś ponieważ hulajnoga ma bardzo dużo minusów a jeżeli już się ubierasz na hulajnodze to rzeczywiście im większe koła tym lepiej
Na twoim miejscu kupiłbym jednak skuter tak jak sobie marzyłeś ponieważ hulajnoga ma bardzo dużo minusów a jeżeli już się ubierasz na hulajnodze to rzeczywiście im większe koła tym lepiej
A tak się kiedyś śmieli ze mnie że jeżdżę na hulajnodze a teraz dosyć dużo osób chcę ją mieć
To jest tak.. Ze dalej głównie samochód... Ok.. Nie crosdower bo.. Nie usiądę
@4 456 708Bolo22: nie bo nie miałam czasu dziś tylko 21 zł wydałam
@4 456 709Angierski:
@4 456 709Angierski: a Ila wygrałeś jak można wiedzieć ?
Ta muzyka relaksacyjna faktycznie usypia
No ale dziś wcześnie wstałam kawy nie mogę prawdziwej pić bo nam wysoki puls a to coś z mlekiem to nie jest kawa przecież
Deszcz padał jak szalony jak byłam na zakupach a teraz jak w domu jestem to 🌞 świeci