Wpisy 4 444 662 – 4 444 761
12 maja 2022 22:46 → 12 maja 2022 23:41, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
ja tam gram w mini i lotto nie stać mnie na 12,5,,
a tak jestem w grze a euro i tak są różne stawki dobrze grać regularnie jest się w grze
a tak jestem w grze a euro i tak są różne stawki dobrze grać regularnie jest się w grze
ciedwa pająki po mnie chodziły jednego złapałam i przez okno a ten drugi uciekł
już po pracy
@4 444 660Scenic: nooo widzisz jaka głupota ... każdy widzi co odwalają narobili celowo gier by nikt nie wygrywał a tracił kasę...
Tak myslalem..nie zaluje wyslalem 1 lotto plus...do spokojnego sumienia
No pewnie czyli zepsujmy kolejną grę. 6/49 to już tradycja od ponad półwiecza. Każde kombinacje tej grze nie wychodzą na dobre a już wprowadzanie dodatkowej liczby?
Forsa...trzymam sie lotto plus..czuje ze tylko tu mam szanse..na cokolwiek
Mam nadzieję, że jednak nie dojdzie do tej zmiany i Lotto pozostanie 6/49 i tyle
moim zdaniem skromnym trzymać się jednej gry grać regularnie nie skakać z kwiatka na kwiatek bo się nic nie wygra ewentualnie oprócz regularnej gry wybranej czasem puścić coś tam innego
Jesli wprowadza dodatkowe..to wyzsza oplata..i uja zarobia..na pewno nie na mnie
@4 444 673MCSl: jakie zmiany mają być?
Gosia_77 Ktoś pisał, że w Lotto ma w planach dodanie jednej liczby (ale nie wiem czy 50 czy dodatkowo oprócz 6 z 49 1 z iluś tam na wzór EP) aby zwiększyć kumulacje w Lotto
Cześć
Uważam też, że powinno się trzymać jednych zasad danej gry. Jak chcą niech wprowadzają nową grę. Wprowadzenie dodatkowej liczby i utrudnienie w Lotto może tylko odciągnąć jeszcze więcej graczy na stronę w EJ i może to być ostateczny gwóźdź do przysłowiowej trumny dla i tak mocno osłabionej gry Lotto
Przyznać się kto wygrał szóstkę w Lotto ?
@4 444 678MCSl: kuż dość tych zmian niech dadzą coś wygrać
7 955 000 dla Forsami
@4 444 681MCSl: i oslabionej kieszeni Polaków
@4 444 683Gosia__77:
Wygrałaś coś w mini ?
Wygrałaś coś w mini ?
@4 444 687Sebastian_M: nie a Ty?
Ale luzie sa pier...ci
Zamiast grac w jedno a coraz wiecej i czesciej..wala po sztuce roznych...i przegrywaja wszystko...
Zamiast grac w jedno a coraz wiecej i czesciej..wala po sztuce roznych...i przegrywaja wszystko...
@4 444 688Gosia__77: Jeszcze nie sprawdzałem bo dopiero wracam samochodem do domu
@4 444 689tomi77: Dlatego ja już dawno pisałem nastawić się na jedną grę i nie patrzeć na inne bo to szkoda kasy
Każdy powinien sobie przemyśleć wybrać tylko jedną grę w którą chcę grać maksymalnie dwie gry ale jestem za tym że jedna gra mini Lotto Lotto Multi cokolwiek by to było ale jedna gra i trzymać się tego i tylko to grać
@4 444 693Sebastian_M: jak prowadzisz auto i piszesz?
pożyczkę se trzeba z banku pobrać tak z 15 tys i grać do bulu jak się wygra konkretny szmal się spłaci szmal a jak wszystko się straci dług przypisać ts
@4 444 694Gosia__77:
Mam kierowcę kierowca jest Ukrainka zatrudniłem ją jako kierowcę kierowcą miał być Walduś później miał być kierownikiem ale zrezygnował i nie chce u mnie pracować za żadne skarby nie chce u mnie pracować Nie wiem dlaczego ale skoro tak zdecydował to niech tak będzie
Mam kierowcę kierowca jest Ukrainka zatrudniłem ją jako kierowcę kierowcą miał być Walduś później miał być kierownikiem ale zrezygnował i nie chce u mnie pracować za żadne skarby nie chce u mnie pracować Nie wiem dlaczego ale skoro tak zdecydował to niech tak będzie
@4 444 695Tytan-Bravo:
Pasko powinien zrobić taką opcję na czat by można było pisać ale głosowo coś w rodzaju asystenta google
Tylko co to by było jakby powtarzał ten asystent to co na języku
Tylko co to by było jakby powtarzał ten asystent to co na języku
@4 444 695Tytan-Bravo: A co to znaczy grać do bólu jak o jakim bólu piszesz ?
@4 444 696Sebastian_M: Seba czyli dalej masz pracowników tylko kierowce Walduś nie chce pracować
Seba moge zostac twoim kierowca...sraka gwarantowana i rzyganie na siedzenie...
@4 444 700Sebastian_M: jak ktoś cię kopnie w kość ogonową to się dowiesz co to grać do bulu
rano wszyscy wstają
mamy śpiocha na stronce
nie spać myśleć jak wygrać miliony
spać z kurami
tu jest Polska tu się tyra po 4 do 5 etatów by godnie żyć i połowę oddać Mateuszkowi
@4 444 701Tytan-Bravo: nie mam pracowników tylko kierowcę
@4 444 713gonzaga: rano spać to w nocy pracujesz aha aha
@4 444 714Sebastian_M: kierowca to kto zadarmo jedzie
@4 444 706Forsami: Pisałem już do tego człowieka który wygrał szóstka w Lotto żeby ci ją przekazał Bo teraz tobie się należała
@4 444 715Tytan-Bravo: to samo chciałam napisać
@4 444 716Tytan-Bravo:
To jest kierowca kobieta to jakoś się z nią dogaduje
To jest kierowca kobieta to jakoś się z nią dogaduje
Seba coś bajki piszesz
@4 444 719Sebastian_M: aha aha
@4 444 720Tytan-Bravo: No przecież żartuję sam prowadzę samochód Jeszcze tego by brakowało żeby jakaś kobieta prowadziła mój samochód
jak jej płacisz hrywny czy zloty
@4 444 719Sebastian_M: nie masz prawka?
aha aha żartujesz
@4 444 724Gosia__77: 2
@4 444 724Gosia__77: ma samochód co steruje na pilota
@4 444 724Gosia__77:
Mam dwa prawka
Mam dwa prawka
@4 444 728Tytan-Bravo:
@4 444 728Tytan-Bravo: ten samochód jest na baterię
@4 444 730Sebastian_M: trafiłem trafiony zatopiony
@4 444 727gonzaga:
@4 444 727gonzaga: a w dzień ci marudzi ?
@4 444 732Tytan-Bravo:
Gramy w statki ?
Gramy w statki ?
@4 444 734Sebastian_M: jak czytasz pisał wyraźnie
W Mini Lotto mam dwie liczby z pięciu codziennie mam dwie liczby z 5 w Mini Lotto i jedną mam obok
masz odpowiedź o dzień nie musi odpowiadać
@4 444 737Sebastian_M: to idź do Jarka może zmieni regulamin on wszystko może
ja akurat prosiłem o deszcz do Jarka podobno dobrze list nie doszedł a deszcz padał widzisz sam jak skuteczność jest
dobra rano wstaje ide spac jeszcze dzien pracy i wolne
robie zadanie ktore kosztuje klienta 13.000
robie zadanie ktore kosztuje klienta 13.000
jutro bede sie zastanawial jak je zrobic zeby poszlo szybko i sprawnie
13 tys dostanie firma jak dobrze myślę
jakbym ja tyle dostawal to tyle zadan co zrobilem to bym mial z 1mln zl
informatyka to przyszłość braki są kadrowe
dokladnie ale programowanie to nie informatyka
to trzeba duzo umiec, duzo znac i dokladnie robic
to trzeba duzo umiec, duzo znac i dokladnie robic
kuzyn idzie od października na studia informatyczne
tylko tak jak pisze
programowanie to taka dzialka w ktorej nie kazdy informatyk daje rade
programowanie to taka dzialka w ktorej nie kazdy informatyk daje rade
na razie rozszeżona informatyka na maturze
ostatni egzamin
@4 444 749Tytan-Bravo: a najwiecej sie zarabia wlasnie na sofcie produkcji, wdrazaniu utrzymywaniu
@4 444 753Angierski: tak to prawda
@4 444 751Tytan-Bravo: po takiej szkole ja tez konczylem liceum z profilem informatycznym
to praktycznie nic nei umialem
to praktycznie nic nei umialem
trzeba doswiadczenie miec najlepiej po studiach ze 3 lata w jakiejs firmie wtedy mozna sie nauczyc programowac
@4 444 755Angierski: to mało ale ty miałeś dawno średnio szkoła teraz jest większa wiedza oczywiście to nie dużo
wiem, dlatego moze startowac od wysokiego poziomu bez uczenia sie tego co bylo kiedys
@4 444 756Angierski: tak praktyka jeszcze raz praktyka firmie bez dwóch zdań
też spadam nikogo nie ma 11 śledzących
lokowanie