Wpisy 4 444 371 – 4 444 470
12 maja 2022 18:16 → 12 maja 2022 20:22, 100 wpisów
@4 444 371Angierski:
Wolę ugotować
Wolę ugotować
@4 444 366Sebastian_M: nad czym się zastanawiasz?
Domowe to domowe.
Czasami idę do restauracji ale ogólnie wolę jedzenie domowe.
Czasami idę do restauracji ale ogólnie wolę jedzenie domowe.
@4 444 375: napisz w kg
@4 444 375Gosia__77:
Zastanawiam się co puścić
Zastanawiam się co puścić
@4 444 378Sebastian_M: weź chybiki
@4 444 379Gosia__77:
Jeszcze pomyślę
Jeszcze pomyślę
@4 444 380Sebastian_M: na myślenie mało czasu a po ukrytym 12 wiesz co
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 444 357FretkA: Tak poproszę już wysyłam Tobie na maila numery dziś wysłane 😃
@4 444 383Biedroneczka1977: z chybika czy jakies konkretne?
No... Pies wie jak to ugryźć... Dajcie te cholerne 10 zł z lotto plus
@4 444 385tomi77: dziś mam lotto plus chybik też nie wierze ale dziś 8mln.
@4 444 384FretkA: Z chybika
Zobacz czy masz maila i czy dwa kupony są widoczne ?
Wysłałam keno real 18 złotych miałam zawsze mi ta jedna liczba zabraknie
@4 444 376Sebastian_M: ja tez bym wolal restauracje
ale mam za daleko to nie chce mi sie isc ani przemieszac rowerkiem
ale mam za daleko to nie chce mi sie isc ani przemieszac rowerkiem
@4 444 389Biedroneczka1977: musisz zobaczyć z jaką liczbą 1 inną ten zestaw wychodzi i próbować
Przed chwilą padło 8 x 650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 444 388Biedroneczka1977: mam dziękuję.
Na ile liczb wyslac?
Na ile liczb wyslac?
Mam kupon szybkie600 wygrana 10 zł 5 zestawów dwa losowania siadło 2x 3/6 1x 2/6 ale premi nie upolowałam
A i opłaca się grać ppięć zakładów niż 1 zakład na wiele losowań
A i opłaca się grać ppięć zakładów niż 1 zakład na wiele losowań
@4 444 395FretkA: Multi jeden zakład sześć liczb 😃
@4 444 395FretkA: ekstra pensje jej wyślij bez premi też tak opłaca się grać
@4 444 399Gosia__77: Gosia jak wysyłam to zawsze z plusa premią tylko 1 zł więcej a jak trafię ? To sto tysięcy jest od ręki tylko rzadko w to gram
Ekstra *
@4 444 391Gosia__77:
"Sejm zatwierdził prezesa NBP. Adam Glapiński z drugą kadencją "
te pisiory chcą do konca zniszczyć Polaków , takiego szkodnika i kłamcę odpowiedzialnego z super inflacje , ogólną drozyznę i drogie kredyty zatwierdzili znów do żłobu.
te pisiory chcą do konca zniszczyć Polaków , takiego szkodnika i kłamcę odpowiedzialnego z super inflacje , ogólną drozyznę i drogie kredyty zatwierdzili znów do żłobu.
nie rozumiem i nie pojmuje takiej głupoty , może to celowe V kolumna Putina
@4 444 407Bywalec: ktoś im to zleca to jest pewne
powiedzmy sobie szczerze za inflację jest winny PIS czyli rząd plus opozycja Platforma Obywatelska i PSL razem byli za pseudo pandemią ograniczaniem swobód obywatelskich a szczególności swobody działalności gospodarczej rujnując firmy dochody do państwa czyli podatki tworzą tarcze do druk pieniądza czyli PIS i PO to przyczyna inflacji biedy jeszcze PO krzyczało za mało kasy dajecie PIS PO PSL jedno zło tyle w temacie
@4 444 410Mulag: jak rządziła opozycja to wszystko co złe było na nich , wiec po sprawiedliwości teraz pis za wszystko odpowiada , to rząd drukuje bez opamietania pusty pieniądz .
@4 444 412Bywalec: nie do końca PO opozycja przyłożyło łapę na pseudo pandemii i jest odpowiedzialne za inflacje kropka to są fakty
a rząd wiadomo jeszcze bardziej bo rządzi ma większość ale opozycja jak pisałem przyłożyło łapę razem z Pisem tak głosowali są wyciągi z głosowania razem wspólnie z Pisem szli
tu nie było różnic zdań tu nie było innego głosowania tu było zgoda z rządem
@4 444 413Mulag: Mulag PO ma tyle do powiedzenia co zyd za okupacji więc nie obciążaj ich współodpowiedzialnością a czy byli za czy przeciw nie ma znaczenia pis ma wiekszość i robi co chce.
wiadomo było czym się kończy dodruk pustego pieniądza w obieg mamy tego efekty przecież to było do przewidzenia wiedziałem o tym i każdy normalny człowiek jak się coś interesuje
@4 444 417Bywalec: głosowali jak PIs o czym piszesz razem z PIs są odpowedzialni tak samo
Inflacja to wina PIS i PO nikt tego nie zakrzyczy to są fakty z głosowania w sejmie
Inflacja to najpierw chinska zaraza a tera ruska putynizacja..amen
plus prasa za PIS i prasa za PO każdy myślący człowiek wie jak jest nie da się nabrać na te bredni mają dużo opozycja do powiedzenia miała 2 lata temu nie zrobiła tego przyłożyła łapę niech spadają PIS PO jedno zło, miało by to bardzo duże znaczenie bo by PIS nie zrobił pseudo pandemii głosów by brakło taka prawda duże znaczenie
plus nacisk polityczny tego nie było razem w ramię szli doprowadzili do tragedii wielu małych firm i mało zrobili by pilnować finansów ale co zrobić wszyscy byli za PIS plus media jest jak jest to musiało się skończyć inflacją
Dziwne ze bezrobocie male a inflacja duuuza..bo wojna..bo restrykcje bo dziadostwo..
@4 444 411Gosia__77: Tak Z wycieczki to wróciłam w niedzielę a teraz byłam w Kole bo siostra jest w szpitalu dziś wróciłam do domu
E...mysle ze czesc firm to przykrywkk..czegos zupelnie innego...
@4 444 423tomi77: inflacja postępowała od 3 lat tylko wszystko było sztucznie trzymane a ludzi oszukiwali odnośnie stóp procentowych , kredytów , itp na dłuższą metę nie dało sie tego utrzymać , najgorsze że druk kasy idzie pełną parą - przy podnoszeniu stóp procentowych to tak jakby gasić pożar bezyną
@4 444 427Biedroneczka1977: aha
do druk pustego pieniądza tarcza za tarczą z naszych podatków ile to już poszło na pseudo pandemię dla Ukrainy a kto za to zapłaci co my druga Ameryka eldorado teraz miliony na wschód też opozycja za
Ten Sony nie jest glupi..ale czy tym tropem typuje i gra...na 14 2 na 3 trafilem...pewnie przypadek
niech szukają idiotów media dalej podpowiadają ludziom jak myśleć i kto za co odpowiedzialny wywalić takie media większość zagraniczna ale trzeba przyznać dobrze mózgi wyprali milionom ludzi na szczęście nie wszystkim a część się budzi a pomylić się można
a kasa z Uni czeka tylko że Ziebbro wszystko blokuje a kary lecą , 1 milion Euro codziennie kary , juz ok 160 milionów odliczą od tej puli jaką mamy dostać , no cóż Polska pisowska bogata stać ich na to
Uchodzcy sa juz obciazeniem..sasiad mowil ze ci co u niego mieszkaja chca pracowac..ale kobiet raczej nie chca..jedynie do pomocy na kilka godzin dziennie..a czerwiec to ostatni miesiac gdzie maja placone 40 zyla od uchodzcy
Ziobro 3 ma za ryj kaczora...ale nowr wybory...i zostalby na lodzie...
prawda jest banalnie prosta patrzeć jak się żyje ludziom pracującym jakie są możliwości rozwoju siebie w tym kraju i widać że media tego nie zakrzyczą czy rząd lub opozycja ja widzę jak jest na własnej skórze bajki niech sobie wsadzą dla siebie od 1990 roku idzie to w złym kierunku i odpowiedzialne są za to PO prawie cała opozycja nie kocha się ludzi tu mieszkających robi się z nich pariasów wyrobników i tyle w temacie nic się nie zmieni taka prawda od górne międzynarodowe zarządzenia i to wykonują te partie w Polsce i tak jest jak jest każdy widzi
dodam coś odsie , co ta banda wyprawia w tamtym roku płaciłem 1450 zł ZUS co miesiąc i mogłem odliczyć część od podatków , dziś księ gowa wyliczyła mi za kwiecień prawie 2 tys i bez odliczeń
pie****na banda rządowa
pie****na banda rządowa
Ale widac ze bogaty..jest bogatszy..a my nastoletnimi samochodami...znaczy ze ktos dobrze kreci
idę na kolacje może trochę ochłonę bo jużnóż w kieszeni sie otwiera
szkoda się nakręcać denerwować ostatnio jak wchodzę na stronkę od dłuższego czasu nie piszę o polityce a teraz po wpisach Bywalca się uruchomiłem ale szkoda pisać na ten temat za bardzo
@4 444 450Gosia__77: drugi wujek może jakiś klub członkowski
@4 444 451Mulag: ładną masz działeczkę
@4 444 447tomi77: jest bryka
@4 444 452Gosia__77: dzięki
milenium2005 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1093646 i trafił(a) 1200 zł
@4 444 450Gosia__77: już w folderze śmierdząca onuca zapisałem
Bywalec>>>...422-Takie ma znaczenie-że nie robili by z siebie idiotów
PO ma ten problem, że brak im jakichkolwiek alternatywnych pomysłów
@4 444 458wujek47:
@4 444 461Gosia__77: ładne ale zpracowane łydki
@4 444 465Angierski: a to 13 tka i decyzja
@4 444 468Angierski: o to chodzi by szaleć
brata Kawa Klr 650