Wpisy 443 146 – 443 245
11 sierpnia 2011 19:46 → 11 sierpnia 2011 20:45, 100 wpisów
Darek a ty też coś z z gospodarką globalną masz do czynienia w pracy?
ee tam saltosky..kobieta się łatwo zdradzi bo emocjolanlości.kto ma oczka ten widzi kto jest kto

I bardzo dobrze bo tak jest doświadczenie jest potrzebne wszędzie
Andro...racja..ale czujnym trzeba byc. Orionek zjadł Ci juz cos z mieszkania??

saltosky..pochowałam wszystkie buty..ma gryzaki hehe , i stare buty wiec na razie jest ok
A tak mnie więcej amour to nie miejsce na to. Aby nie być posądzonym znowu o coś rozumiesz Kuba
czekaj tylko jak na spacerze zrobi Ci obciach...wyjadajac wszystko co mu na drodze stanie. mam takiego Huncfota i wiem jak jest

spoko w ogrodzie jest ziemia a w ziemi ?? kreciki
ale bez obaw. przejdzie mu
ale bez obaw. przejdzie mu
ja nie mieszkam w bloku..tylko w domu z dużą przestrzenią zieleni..drzew.choinek,tuii i krzewów i drzew owocowych
wiem ze nie pocieszam Cie za bardzo ale tak to juz jest z tą rasą
mój śmieciarz kiedy prawie ze całego gołebia chciał zjesc nie wspominając juz własnie o kopaniu za kretami
mój gamon to pomieszanie labradora z goldenem. z tego wychodzi jakas rasa ale nie powiem Ci jak bo niepamietam
ale jest kochany, mądry, (i jak nikt nie patrzy to wsuwa co lezy naziemi)
tak cały czarny tylko mała krawatka na piwersi
tak cały czarny tylko mała krawatka na piwersi

No dobrze czas do zajęć trzymaajcie się do spisania.
Pozdrawiam ciepło.
Pozdrawiam ciepło.dzieki, pusciłem na dwa losowania i w pierwszym padła 3-ka w drugim juz niestety nie

ale za to dzisaj na 22-ga bedzie napewno lepiej. pusciłem za wygrana na 5 losowan stawka x 3
tak stawka x2 i jeszcze w tym samym dniu Kosmatemu powiedziałem ze napewno wygramy

tak stawka x2 i jeszcze w tym samym dniu Kosmatemu powiedziałem ze napewno wygramy

nie z Map wziołem. popatrzyłem wytypowałem te które wg. mnie powinny wejsc i ...weszły:0
nie Kosmaty mielismy razem wygrac
nie Kosmaty mielismy razem wygrac

Witam

tak tak poszedłem po sok ale wybrałem amaretto i tak na próbe ,dla mnie pychota
jakieś wielkie wygrane MM?
ja wciaz na minusie

Kosmaty...wiem budyń i amaretto extra. tak samo jak mleko zimne 3% mocno zmieszane z amaretto w proporcji 50/50 super

fajnie "wchodzi" i ten smaczek...ech!...kurcze szkoda ze w pracy jestem 
Robaczek witaj

Robaczek witaj