Wpisy 4 430 857 – 4 430 956
24 kwietnia 2022 16:56 → 24 kwietnia 2022 18:46, 100 wpisów
@4 430 855Gosia__77: ja piszę o wieczornych losowaniach
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
gosia na gardło seta z pieprzem. jak nie masz pieprzu to se kup w lewiatanie
@4 430 863gwidon:
https://info112.pl/2022/04/22/szlifierka-odcial-zabezpieczenie-roweru-i-odjechal-tlumaczyl-ze-to-byl-spontan/
angierski uważaj na tego spontanowca
angierski uważaj na tego spontanowca
Cześć
Ludzie jeszcze nie ma nocy
@4 430 872gwidon: jak ktoś idzie w dzień spać to nie mówi się jemu dobranoc
Umówiłem się z nią na dziewiątą na 9:00 skoro świt
Patrzcie Jak tanio

seba powiem jak jaróś z chłopaków do wzięcia. i czego łuuuuuuczysz
tanio
no w sumie 265 tys za 50 M2 ale pytanie w jakim stanie dostajemy pod klucz czy jeszcze trzeba dołożyć z 100 tys by zamieszkać
ale patrzyłem jak ludzie sprzedają w moim regionie jeszcze z 4 lata wstecz za 400 tys piękne domy można było mieć teraz star budy za 400 tys a dom pod klucz 650 tys do 800 tys
Nie rozumiem ..ale to wybór każdego za takie pieniądze mieszkanie na blokach kupić to bym wolał domu kupić nawet do remontu a nie jak chomik siedzieć w klatce ale to jest moje zdanie nigdy prze nigdy za żadne skarby świata bloki
Ceny Domów i mieszkania na blokach bardzo wzrosły raz przez inflację a dwa że wojna
ceny z kosmosu przy zarobkach zwykłego Kowalskiego kredyty droższe niż w Niemczech taniej kredyty tańszy za te same pożyczone pieniądze mniej odajesz dużo dużo mniej
A ja mam taki rower nawet w mieszkaniu zdjęcie zrobiłam jak był nowy 😃@4 430 878gwidon:
Jesteś chłopakiem do wzięcia?
Jesteś chłopakiem do wzięcia?
ja kupowałem dom z 5 lat wstecz sprzedałem dwa mieszalnie i za to dom kupiłem i jeszcze musiałem remontować częściowo ale warto bloki bez urazy nie dla mniej taki kołchoz
Teraz mam jeszcze koszyczek z tyłu ma zakupy I śmigam nim codziennie 😀
mieszkania ah ten telefon
@4 430 886Tytan-Bravo: a co się Dziwisz weź sam fakt że Niemiec wygra w EuroJackpot i podatku nie płaci a unas trafisz może raz w życiu jak ślepa kura ziarno kwotę powyżej 2100 w gry liczbowe i już skórę z Ciebie zedrą a mój kolega sprzedawał mieszkanie na blokach po Śp Tacie odrazu się dowiedział że podatek musi od tego zapłacić .. całe życie zap...żeby coś mieć potem jeszcze państwo wyciąga brudne łapy poto co nigdy nato nie zapracowało
@4 430 892Forsami: przykre powinno być zwolnione
@4 430 895Tytan-Bravo: no widzisz jakie są realia
ja do miasta nie mam daleko z 15 km plus minus a w moimi miasteczku też są urzędy to załatwię również coś do Tarnowa 25 km do Dębicy 15 plus minus
biedra fajny rower ale jeszcze dynamo ma a teraz to już raczej ledy
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Legia..Pogon
Porazka Pogoni przekresla jej szanse matematyczne na mistrza
Porazka Pogoni przekresla jej szanse matematyczne na mistrza
Legia miała szansę na 4 lokatę ale Lechia wygrała z warta Legia nie za gra w pucharach
tomi na kubie nowy samochód stoi w salonie bo strasznie drogi i kradną
cienko to widzę grałem w piłkę w Rzemieślniku Pilzno chwilę nawet trzecia liga a mnie dopadła kontuzja
i tak w pucharach europejskich polskie zespoły nic nie pokażą dno i wodorosty
Wisła Kraków to było coś 2003 to grali dobrze pamiętam jak dziś Parma shalke
w lm też oki w kwalifikacjach były czasy Kosowski Żurawski kale ucze
i inni
groclin dyskobolia hertha Berlin Manchester Citi
Tytan-Bravo stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Próbowałem się zdrzemnąć ale nie mogę mam tyle obowiązków że nie mogę spać
@4 430 914dusia:
@4 430 916gwidon:
@4 430 898gwidon: ma pięć lat staruszek już jest
Są też tacy,którzy marzą o małym mieszkanku w bloku,ale niestety ,nie stać ich nawet na to.
niedaleko mnie z miesiac temu pracowali w niedziele w warsztacie to im gaz z samochodu wybuchł ot i praca w niedziele. warsztat zniszczony oni w szpitalu. w niedziele sie nie robi
Wiecie co robi pracownik po rozpoczęciu pracy
Ukrywa się
Bo dobrego pracownika ciężko znalesc
Ukrywa się
Bo dobrego pracownika ciężko znalesc
dusia
@4 430 924dusia:
@4 430 922emerytka 46:
@4 430 932gwidon: dobrze
Biedni ci górnicy co zginęli tacy młodzi prawie w wieku moich synów
@4 430 926dusia: myślałam że dziś pierwszy maja
@4 430 935dusia: mój brat był górnikiem ale już na emeryturze jest szkoda tych ludzi
@4 430 939dusia: 😄
Zagrała bym Multi dziś ale w niedzielę to nic nie wygram moich nie losuja jutro też jest dzień
@4 430 942dusia: będziesz do czwartej siedzieć w lokalu bo rodzice muszą być do końca 😄
@4 430 869gwidon: no tak kupilem sobie juz szyfr z linka
@4 430 887Biedroneczka1977: fajny rower
@4 430 945Angierski: dziękuję 😀ale Twój fajniejszy 😀
@4 430 947dusia: musisz ja dwa razy tak siedziałam 😃
@4 430 946Angierski: ja tylko do koszyczka wodę jakiś batonik jak będzie ciepło to za tydzień jadę nad jeziorko mam tylko siedem kilometrów
@4 430 950Biedroneczka1977:
Biedroneczka tylko czy wytrzymam ja teraz mam wysokie ciśnienie chyba od kręgosłupa muszę jeszcze zrobić tk głowy i rezonans kręgów szyjnych
@4 430 952Angierski: taka mam u siebie gmina zrobiła aż nad samo jezioro
@4 430 953dusia: