Wpisy 4 430 035 – 4 430 134
23 kwietnia 2022 20:29 → 23 kwietnia 2022 21:51, 100 wpisów
yx8018 oscylator podwyższający napięcie z 1.2 V do 3V i do tego załaczający gdy brak oświetlenia słonecznego .
właśnie chce go podłączyć pod solar dający prawdopodobnie 2 3 razy wyższe napięcie. nie wiem, bede mierzył w następnym tygodniu jak wsztsko obsechnie, bo teraz deszcz siąpi
angierski masz rację to groszowe sprawy, ale większa satysfakcja jak się coś przerobi
wiesz uklady na tranzystorach i innych bramkach sa podatne na napiecie
jak coś się pytam znajomych to pukają się w głowę każdy to wyrzuca jak się popsuje. ale ja se lubie pogrzebać i tyle
wiesz, ja nie mam wzroku do lutowania i grzebania w elektronice trzeba miec tez zdrowie zeby skupiac sie na malych rzeczach i czytaniu tych malych napisow
moj brat jest z duzo razy lepszy ode mnie w eletronice bo on buduje takie uklady
ja raczej nie mam pojecia o elektronice, ale z ciekawosci go pytam
takze ja nie bawie sie w to, ale czasami cos przylutuje i tyle.. ale fajnie jest miec jakies rozeznanie i samemu cos pokombinowac to daje fanu
moj brat jest z duzo razy lepszy ode mnie w eletronice bo on buduje takie uklady
ja raczej nie mam pojecia o elektronice, ale z ciekawosci go pytam
takze ja nie bawie sie w to, ale czasami cos przylutuje i tyle.. ale fajnie jest miec jakies rozeznanie i samemu cos pokombinowac to daje fanu
@4 430 046gwidon:
angierski ja też ślepy jak kret (-), do tego ze względu na wiek i plusy się dołączają, ale jak trzeba coś przylutować to się przylutuje
no warto miec troche pojecia o lutowaniu i lekkim naprawianiu
to sie przydaje w zyciu
to sie przydaje w zyciu
Przed chwilą padło 5 x 1270,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
Ja potrafię przylutować
Komu trzeba przylutować ?
Przed chwilą padło 34 x 21,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 430 055Sebastian_M: BOTOWI
@4 430 058Forsami:
Ostatnio naprawiałem ledy to wtedy kupowałem.
Lutowałem
@4 430 059Sebastian_M: ty chyba jesteś terminatorem super maszyna udajesz człowieka nawet ci to dobrze idzie wielu na brałeś ale coś czuje że ty jesteś maszyną wysokiej inżynierii
@4 430 062Tytan-Bravo:
@4 430 062Tytan-Bravo:
Multi multi stałe 9
22,30,37,38,40,47,65,66,68
22,30,37,38,40,47,65,66,68
coś czuje że tylko ty jesteś wstanie pokonać TS system TS trzeba z tobą trzymać osobiście chcę wygrać pieniądze jeśli ty jesteś tym źródłem to oki kasa mnie interesuje dziś lotto z plusem i mini
@4 430 067Tytan-Bravo:
Już wcześniej pisałem żeby że mną trzymać
Już wcześniej pisałem żeby że mną trzymać
czytałem posty że to ty jesteś UFO a Forsami to wygrał to prawda Forsami z liczb UFO czy tylko takie jaja i to nie prawda
Czekamy na odpowiedź BOTA tego w programie nie ma musi pomielić
@4 430 071Tytan-Bravo: prawda zaświadczenie lekarskie dajeee 2,17,44,67,76
interesuje mnie tylko wygrana w gry liczbowe każdy kto ma dobre liczby ma u mnie szacunek po to tu jesteśmy chce wygrać i spełnić swoje cele
Jest taki problem że ja muszę się skupiać i odpierać ataki ludzi powinienem mieć czas na wyłuskanie dobrych liczb. Wtedy będą efekty
widzę na stronce graczy z dużym stażem gry można się coś o nich nauczyć jakieś wnioski wynieś jak grać
@4 430 079Tytan-Bravo:
Poruszyłeś dobry temat zawsze pisałem że współpraca Nad liczbami przynosi efekty i niejednokrotnie Już to przerabialiśmy
Poruszyłeś dobry temat zawsze pisałem że współpraca Nad liczbami przynosi efekty i niejednokrotnie Już to przerabialiśmy
@4 430 077Sebastian_M: nie jestem tu tak długo powiem szczerze że nie wiem dokładnie kto ma racje z tymi atakami nie rozumiem tego musiał bym czat przewijać ileś miesięcy wstecz nie chcę mi się
@4 430 083Tytan-Bravo:
Powiem ci nie warto przewijać Czata i wikłać się jakieś dziwne kombinacje lepiej patrzeć na życie wprzyszłość
Powiem ci nie warto przewijać Czata i wikłać się jakieś dziwne kombinacje lepiej patrzeć na życie wprzyszłość
@4 430 079Tytan-Bravo: też kiedyś chciałem wygrać tu na stronie w typowaniach i w końcu się to stało nic gorszego to jak udręka trafić wirtualnie tylko wzmaga w sobie złość Czemu nie zagrałem była by kasa a tu tylko złość i gorycz
nie znalazłem w obróbce frazy bagnet więc dopasowałem nóż co z tego będzie zobaczymy po losowaniu
@4 430 086panoramix:
@4 430 085Forsami:
A dużo mogłeś wtedy wygrać ?
A dużo mogłeś wtedy wygrać ?
@4 430 085Forsami: chcę się skupić na liczbach a kolega z pracy polecił mi Multipasko więc założyłem konto ale mnie interesuje wygrana i skupienie na liczbach a jak dodatkowo można po pisać o czymś innym to też oki ale wygrana mnie interesuje
@4 430 088Sebastian_M: to co w historii np
9
@4 430 092Forsami: Ile Milionów złotych ?
@4 430 090Tytan-Bravo: też poto gram kesz określone cele..ale to kosmos Miliony kombinacji walka z wiatrakami
23, 4 , 20, 22 wszędzie są liczby
data dzisiejsza
w pracy robię przy puszkach są kody i liczby nie raz puszczę liczby z puszki raz nawet miałem dwa razy 3 z6 w lotto i chyba plus to był nie pamiętam
@4 430 094Sebastian_M: żadnych Milionów tylko jeden w Lotto Plus i mniejsze kwoty 10.000 i takie tam drobne po 1500 a ile innych jeszcze przepadło
@4 430 100Forsami:
Jeden Milion w Lotto Plus ?
Jeden Milion w Lotto Plus ?
@4 430 102Forsami:
To szkoda że nie puscileś
To szkoda że nie puscileś
@4 430 102Forsami:
Gdybyś wygrał ten Milion to byś teraz był prezesem
Gdybyś wygrał ten Milion to byś teraz był prezesem
trzeba cały czas grać nawet jeden zakład być w grze w końcu coś się wygra grubszego każdy ma swój dzień takie jedno szczęście w życiu
@4 430 104Sebastian_M: a widzisz to było raptem 7 dni po zarejestrowaniu się tu na forum Multipasko czułem wtedy kesz ojjjj duży kesz szkoda że wirtualnie
Ktoś stanął na moim miejscu parkingowym. Pojechałem na siłownię A jest zamknięte. Myślałem że zgubiłem skarpetek ale się znalazła
Takie miałem dziś dziwne zdarzenia
Takie miałem dziś dziwne zdarzenia
@4 430 109Forsami:
Nie rób przerw
Nie rób przerw
nie wolno przestać grać trafisz w realu a nie zagrałeś można nie mieć już drugiej szansy
To wszystko świadczy o tym że już niedługo wygram dużą kasę
@4 430 111Tytan-Bravo:
Pracujesz przy puszkach ?
Pracujesz przy puszkach ?
tak, taki zakład produkcyjny
@4 430 111Tytan-Bravo:
Ja jak wytypuję to puszczam.
Ja jak wytypuję to puszczam.
@4 430 115Tytan-Bravo:
I co wkładasz do tych puszek ?
I co wkładasz do tych puszek ?
ja staram się grać zawsze czasem jeden zakład ale zawsze w grze zależy od środków
@4 430 117Sebastian_M: robię puszki
@4 430 119Tytan-Bravo:
Jakiej wielkości?
Jakiej wielkości?
są taki gotowe blachy duże jedna maszyna je dzieli na mniejsze formaty ja robię na maszynie co wkładam formaty takie blaszki do maszyny kolorowe a maszyna zawija je w puszkę dekiel i wychodzi gotowa puszka
do dezorantów np
perfumy takie puszki
@4 430 121Tytan-Bravo:
To głośno tam na tej hali ?
To głośno tam na tej hali ?
są i większe puszki do konserw
@4 430 124Sebastian_M: oj głośno ale wcale aż tak głośno nie jest
@4 430 122Tytan-Bravo:
Do dezodorantow to z aluminium ?
Do dezodorantow to z aluminium ?
@4 430 127Sebastian_M: tak
zgrzewa puszki trochę ciepło jest
@4 430 128Tytan-Bravo:
To są takie krążki i ta maszyna robi z nich takie pojemniki ?
To są takie krążki i ta maszyna robi z nich takie pojemniki ?
Losowanie na żywo
losowanie
Właśnie leci Kabarecik