Wpisy 442 713 – 442 812
11 sierpnia 2011 14:17 → 11 sierpnia 2011 15:48, 100 wpisów
lotto7...oj tam,oj tam,raz jest do dupy a raz jest ok,ja tam sie tym zbytnio nie przejmuję,nie mam dzisiaj głowy do liczb

Witam wszystkich

3/10 

Ale ja juz nie gram bo nie mam za co zreszta za duzo kasy straciłem.
basiulka....ale my nie typujemy nic na noc,chyba że, na 22.15,ale to jeszcze nie noc.

Teraz to nie moge nic trafic narazie przerywam to granie,potypuje wirtualnie zobacze czy sie polepszyłem.
moja piatka ....9,28,31,33,76, na 22,15..

basia...dopiero pod wieczór,o 19 ktos ewentualnie podaje swoje liczby na wieczór
liczby moge podawac .. tylko kto za to zapłaci ...

ja bym brała pod uwagę 16 i 33 ale na mnie proszę dzisiaj nie liczyć bo mam zryty mózg

ya bym dodal do tego yeszcze 28 .. lila
58,59,60,61,62 to mnie zdziwiło dzisiaj ze takie wypadły i patrzcie cała 5czka kto by pomyslał ze taka wejdzie ehh
Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
lila>>>>
jak tam po losowaniu
jak tam po losowaniu1/3 to trojeczki?

lila> na czworeczki moze sprobuj troche pograc
milan...nie pal tyle bo sie zafajczymy na śmierć,ja tez już dzisiaj z nerwów chyba z paczkę spaliłam.

milan....mi też nie zawsze wskoczą,nie ma na to złotego środka,ale mag..jest dobra,ostatnio trafiła 33x3/3
a ja mam pytanie czy grając 2 razy w MM na jedno losowanie drukowane sa liczby na jednym czy na 2 kuponach 

milan...dopracuj,powodzenia życzę i kokosów w formie niezłego przelewu na konto.

milan1980 to dobrze bo chce zagrać 20 razy 3 liczby na jedno losowanie troche by sie baba nadrukowala
tyle ma do roboty zeby drukowac
lila jaki masz telfon i co sie stalo

Jeszcze mi ktoś powie bo ja nowy jestem ogolnie w MM bo z kiedys gralem w lotto ale juz sobie dalem spokoj,co z tymi pewniakami?
To są liczby które na 100% powinny wypaśc ćzy jak
To są liczby które na 100% powinny wypaśc ćzy jak

albinlotto......samsung avila,kurde,mój tato wsadził do mojego telefonu swoją kartę z Orang i teraz nie mogę wykonywać żadnych połączeń.
ela >> doloz jescze z jedna liczbe i beda mialy wieksza szanse

dj kazdy ma jakis sposub na tego pewniaka i jakos w padaja nic nie jest pewne na 100%
lila a masz cos na koncie 

lila a z jakiej ty masz sieci
milan1980 najlepiej to pewnie i tak na chybił trafił jak myslisz ?

1/3 mam i to wszystko