Wpisy 4 423 415 – 4 423 514
16 kwietnia 2022 10:38 → 16 kwietnia 2022 12:52, 100 wpisów
@4 423 414: nie te slowo
@4 423 420Forsami:
@4 423 419Mulag: chce porady
@4 423 422: zagrać w Multi Multi 3 zakłady na 6 losowań to koszt 90 złotych czy lepiej kupić np otwornice
@4 423 425Mulag: aha dobrana postanowił em ok Lotto mam Mini też tyle starczy
@4 423 424Forsami: whyski
@4 423 430: i zakłady jak nic nie wejdzie to chociaż będzie humorek
pensje dostają w rządzie to dodatkowo dostali po ileś milinów za polski ład który cały czas łatają hańba miliony za polski ład jak już wypłaty dostają to bonus dostali
@4 423 438Bolo22:
@4 423 439bolek31: dzieki . To tylko 66 zł a mogłem zagrac stawka ale jak gram na stawce to nic nie wchodzi
@4 423 438Bolo22:
@4 423 442Bolo22: zawsze coś jest więcej niż 2 czy 4 złotych
W Legnicy tona węgla 3tys w bloku ciepłownia podniosła 35% będę jadł suchy chleb niczym kun dobrze że wiosną szczawik będzie
Wysłałem też zakład specjalny ,mini na 3dni ,multi I lotto na dziś może coś się zwroci
@4 423 443Mewa: dzieki
Lotto wyjątkowo zagram nie będzie 3/6 chociaż w tym roku nie zagram tylko mini i multi ewentualnie Keno
@4 423 451Pasko: dziekuje ,Wzajemnie
Pasko

Z Bolo22 kuponu NIE ma kolektory
Już po raz kolejne skany
Nie ma kolektury

Z Bolo22 kuponu NIE ma kolektory
Już po raz kolejne skany
Nie ma kolektury
Przed chwilą padło 1 x 4150,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Zdrowych spokojnych świąt Wielkanocnych Z radości Zmartwychwstania Jezusa Chrystusa
Dla Was wszystkich
Dla Was wszystkichPrzed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jeśli Papież Franciszek boi się małego Putina.. To już nic nie rozumiem albo jest słaby.. Albo się boi
@4 423 469bolek31: co nie wychodzi?
patrze na te koszyczki i w żadnym nie widzę żadnych napojów
wpadne potem biorę się za krojenie sałatki
wpadne potem biorę się za krojenie sałatki

CAŁEJ BRACI WALCZACEJ Z TS-EM
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
składam wiosenne życzenia,
aby w czas Święta Paschy w Waszych sercach,
rodzinach i domach zagościła radość, spokój
i wielka nadzieja odradzającego się życia.
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
składam wiosenne życzenia,
aby w czas Święta Paschy w Waszych sercach,
rodzinach i domach zagościła radość, spokój
i wielka nadzieja odradzającego się życia.
.. I niechaj zajączek znaczy na kuponach szcześliwe cyferki HEY
@4 423 476KACZOR001: @4 423 475KACZOR001: Dziekuje i także Zdrowych i Wesołych Świąt
Przed chwilą padło 11 x 122,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
wesołego Alleluja🐥🐤🐥🐥🐤🐣🐣🐣Ten minus jeden to coś z nim nie tak podobno każdemu pisze w kg że go lubi
przynajmniej jak nie zaplacilem 7 kola za rower to na koncie mam jeszcze 4,5 kola
wesolych swiat
wesołych świąt spokojnych świąt w gronie najbliższych i zdrowia przede wszystkim 

bardz ladny stroik swiateczny
Najserdeczniejsze życzenia
na zbliżające się
święta Wielkiejnocy.
Dużo zdrowia, radości,
pogody ducha,
smacznej święconki
i mokrego poniedziałku!
na zbliżające się
święta Wielkiejnocy.
Dużo zdrowia, radości,
pogody ducha,
smacznej święconki
i mokrego poniedziałku!

Sklepy dziś do 13-14 rozumiem jutro i w poniedziałek taki już nie będę ale dziś eh
już czwartek ludzie chcieli wolne Wielki Czwartek żeby było śmiesznie to piątek wolny był w innych krajach co i tak mało wierzących
ogólnie na zachodzie się tak nie tyra jak w Polsce a i tak wypłata lepsza cztery razy może jak wejdziemy do unii europejskiej będzie lepiej
@4 423 501Mulag: jak wartosc zlotowki = wartosc euro to bedziemy bogatsi od niemcow
ale kurs zlotówki nigdy nie bedzie silny bo drukuja pieniadze
mam nadzieje ze da sie tym rowerem pojezdzic i bedzie w miare wygodny i pod gore zapierdzielal
@4 423 505Mulag: najwazniejszy jest przeplyw pieniadza, zarabiasz, wydajesz komus dajesz zarobic ten ktos tez wydaje itd stad sie biora przychody
siła nabywcza w Polsce jest tania czyli złotówka Powina być wysoko mają tania siłę nabywcza w Polsce za grosze robią nas w bambuko
mała płacą a jest zysk z produkcji koszty prace są w Polsce mniejsze bo mniej płacą
@4 423 508Mulag: no wiadomo, chociaz jakby zlotowka kosztowala polowe euro
to jak ja zarabialbym 3000 euro do reki wtedy to moglbym kupic wiecej rzeczy zachodnich i dobrych
to jak ja zarabialbym 3000 euro do reki wtedy to moglbym kupic wiecej rzeczy zachodnich i dobrych