Wpisy 441 611 – 441 710
10 sierpnia 2011 16:40 → 10 sierpnia 2011 17:08, 100 wpisów
asterko
te ktore trfnie wytypowałam to nie wysłałam
zaraz kilka Ci podam
te ktore trfnie wytypowałam to nie wysłałam
zaraz kilka Ci podamjak pisze list to pisze ze słownikiem albo daje sąsiace do sprawdzenia która jeat nauczycielką polskiego
a ja skresliłam na wieczór tak:13,20,39,43,58,61,18,21 ale jeszcze nie wysłąłam
skad mam dać liczby
jasnowidz widzi na wieczór

----
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/krzysztof-jackowski-przepowiada-wielkie-podwyzki-wybuchnie-wojna-swiatowa-unia-sie-rozpadnie-pis-i-s_176117.html
---
jasnowidz widzi na wieczór

----
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/krzysztof-jackowski-przepowiada-wielkie-podwyzki-wybuchnie-wojna-swiatowa-unia-sie-rozpadnie-pis-i-s_176117.html
---
danielos1
Przepraszam - chcesz posłuchaj - nie , to nie -
skonfiguruj tak kompa, żeby Ci prześwietlał, co piszesz - tak się da, a będzie przyjemniej czytać - wybacz - ja po prostu tego nie ogarniam ... A i jasne, że wszyscy mogaą zrobić literówkę - wiesz , jakiego "babola" kiedyś wstawiłem ? Do ,tej pory sie wstydzę - napisałem "kula w ŁEP"
PIERWSZY

Przepraszam - chcesz posłuchaj - nie , to nie -
skonfiguruj tak kompa, żeby Ci prześwietlał, co piszesz - tak się da, a będzie przyjemniej czytać - wybacz - ja po prostu tego nie ogarniam ... A i jasne, że wszyscy mogaą zrobić literówkę - wiesz , jakiego "babola" kiedyś wstawiłem ? Do ,tej pory sie wstydzę - napisałem "kula w ŁEP"
PIERWSZY

aja mom fszystkie szłowa z błendami łortografycznymi podkreszlone czerwionym szlaczkem 

aż mi się Pan Tadeusz przypomniał i coś o tajemniczym Robaku było
nie mylić z wódką
nie mylić z wódką

Robalku ja sie poczuwam do pisania bez błedów, ale ja mam za sobą pół życia, wiele lat pracy przy kompie, a nasza mlodzież jest dopiero na początku drogi, nauczą sie kiedys pisac poprawnie
ksiądz Robak z Pana Tadeusza 

ale por_no_le na chacie

ja sie na meczach zbytnio nie znam ale nie wierze w aż taką wygraną

znam jaki rózne przeglądarki
ja wolę mozilla firefox
ja wolę mozilla firefox

jandzia
ty masz google chrome
ty masz google chrome

za pocieszenie