Wpisy 440 933 – 441 032
9 sierpnia 2011 22:42 → 9 sierpnia 2011 23:28, 100 wpisów

TS pusił dobre cyferki proszę o powtóreczkę jutro 

Kosmaty.Żeby Ci chociaż połówkę kupiła.
jocia jak coś to jutro cos powiem bo dzisiaj musze wszystko obliczyć na jutro a to sporo czasu zajmuje

wszystkim jocia 
Ale przecież Ty jesteś sprinter.To chyba znaczy szybki?
Kosmaty.To przynajmniej tyle Twojego.
jedno co mogę powiedzieć po 1 min liczenia smiało mozna grać jutro na 54 

mag.. właśnie gołąbki są na półce i polecą!Dobrze,że Cię zauważyłem,ja na jutro na 14-tą to co na 22-gą!nic więcej

o ja muszę jeszcze dużego sprawdzić 

raraz wam wynik podam
mag.. jutro te Araby puścimy w gonitwie w drugą stronę i będzie OK!
Teraz już spadam bo gołąbki na patyku a okienko zamkniete!

Teraz już spadam bo gołąbki na patyku a okienko zamkniete!

szkoda 2/6 było blisko 

giorgio moje,hahaha ty masz "chyba" kucyki

jociu gg znowu mi zwiało..sorry pisze tu

jociu gg znowu mi zwiało..sorry pisze tu

mag.. co zrobić skoro moje kucyki chowają się w cieniu Twoich Arabów!Jedno co jest pewne ,że ja wierzę w każde słowo stajennego ,który opiekuje się Twoimi Arabami i moimi kucykami!

To najlepsza "rybka" którą Waldi kiedykolwiek złowił.

cholera chyba do wróżki zadzwonię.co myślisz andromedo 16,25-przyjmuję chętnie wszystkie sugestie
hahaha "mojego stajennego" hahahaha chciałeś zmienić hahaha o tym ja decyduje!!!!

ulka to gratki..a jutro jakie koncowki obstawiasz?
ja bardziej bym dala 5,70
ja bardziej bym dala 5,70
mag.. Jesteś piękną,młodą kobietą więc Ty rozdajesz karty w tej grze ale ileż razy można zawieśc się na stajennym

mag.. teraz to już "cas" bo gołąbek się przeziębi i nie doleci.OVER

mialam 2/3 z 14stej a teraz wpdala cala 3/3 a nie mialam na 2 los
Asterka.A Ty ciągle
i
i co z tego wychodzi??
i
i co z tego wychodzi??Pozdrawiam wszystkich właśnie wróciłam z Paryża i zamieram się odegrać w Realu.....
Lucella.Odegrać się na TS?Będzie ciężko.Ale spróbować warto.
Ku*wa dziś byłem w kolekturze zagrać w Multi Multi wypełniłem blankiet i ta kolektorka mówi mi że nie może włożyć tego blankietu bo coś im sie popsuło w Lottomaciei wziołem na chybi-trafił. A wieczorem sprawdzam że jak bym zagrał blankietem to bym wygrał a tak to niewygrałem! 

Trzeba to było wziąć na piśmie i sądzić się z TS.

ale pech nie?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
multi multi plus 1984
Nie, ni chusteczki - nie zgadza się - jeśli w niedzielę wieczorem ktoś się nachapał, to poniedziałek - pierwsze bonus 10, drugie 20, dziś rano 30 i teraz 40 - coś nie
emerytka 46
Ty się nie śmiej - za za te ich - "przewidywane" , albo "w mini można wygrać nawet 300 tysięcy" - można by ich skarżyć o nieuczciwą reklamę

Nie, ni chusteczki - nie zgadza się - jeśli w niedzielę wieczorem ktoś się nachapał, to poniedziałek - pierwsze bonus 10, drugie 20, dziś rano 30 i teraz 40 - coś nie

emerytka 46
Ty się nie śmiej - za za te ich - "przewidywane" , albo "w mini można wygrać nawet 300 tysięcy" - można by ich skarżyć o nieuczciwą reklamę

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Ja mam wygrać i wiem to na pewno że bardzo dużo ale nie gram tak jak mi kazała wyrocznia mam wejść do kolektury wziąść kupon i skreślić najspokojniej jak umiem liczby bez rozmyślań tylko ja tego nie robię i nie wiem dlaczego wymyślam statystyki i mapy...
jeżeli palacz pali 1 paczkę papierosó dzienniex30 to minimum wypala 600 sztuk w miesiącu więc jest to możliwe
Jandzia.272 wpisy i tyle

Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
Ale najpierw ciężka gruźlica.Później 6 miesięcy sanatorium.