Wpisy 440 711 – 440 810
9 sierpnia 2011 21:23 → 9 sierpnia 2011 21:53, 100 wpisów
emerytko ale skąd wiedziałaś ze akurat ta osoba to moja mama lub nie poczta pantoflowa działa

wiele osób wyjechało za granice a ja niczego nie potwierdzam ani nie zaprzeczam...

Jocia.Całkiem serio.
ale ja nic tu takiego nie na pisałam przeciez nigdy..tylko ze mama za granicą
3,14,19,21,35,40,46,54,67,79
przypominam moje numerki stawka x10 z plusem gram o 25 mln

przypominam moje numerki stawka x10 z plusem gram o 25 mln

Dobra,Andromedo.Nie ma tematu.
Siedzi trzech facetów w barze.Są to rusek, polak i niemiec.Rusek mówi -moja teściowa to jest taka gruba, że jak wchodzi do autobusu to sie nie mnieści-.Niemiec mówi-moja teściowa to jest taka gruba, że jak staje na wage to wskazówka przelatuje na drugą stronę-.Polak mówi-a moja teściowa to jest taka gruba, że jak zanosze jej gacie do pralni to mówią, że spadochronów nie przyjmują.
hej wszystkim 

na jakie wygrane sie dzisiaj szykujecie ??

danielos wygrasz coś TS na 14 był łaskawy to możę na 22 też bedzie 

witam 

ja sie szukuję na 25 mln 

a co obstawiacie meczyki ja nie bo mało kasy można wygrać
jocia jak byłam mała to pamiętam ze ktoś miał chyba ciocia zieloną pomadkę ..była zielona ale malowała na czerwono

Jocia.Oddaj pocałunek,może zamieni się w królewnę.
torsan online obstawiasz
mecze ekstraklasy znam zawsze prawie wynik mozecie mnie się radzić oglądam wszystkie mecze i znam się trochę na tym
torsan a grasz prze internet
bo ja bym chciał jak by mi ktoś wytłumaczył
Książę też by się znalazł.
sprinter-idziesz do buka przegladasz oferte patrzysz kto z kim gra i obstawiasz 1 X 2 1X lub X2
a jakie są takie najwyższe wygrane
sprinter22new przez neta mozna roznie ..załkadaj konto sobie i graj przez neta np w totomixie
zalezy jaki masz kurs ze spotkan jakich dałes i to razy stawka - podatek
mam nadzieję że do tego nie dojdzie jak wygram 25 mln to nie bede w nic grał 

http://totolotek.pl/totomix/
zakładka oferta
zakladasz u nich konto --osobiście potrzebna komórka i wplata u nich wyrabiają Ci karte dają jakis pin ustalasz hasło sobie i grasz przez neta
zakładka oferta
zakladasz u nich konto --osobiście potrzebna komórka i wplata u nich wyrabiają Ci karte dają jakis pin ustalasz hasło sobie i grasz przez neta
tylko wperw sie pofatyguj do nich wyrobią Ci konto..a i w totomxie mają wyższe kursy niz w fortunie często
Mam.Trochę zdziadziały ale zawsze książę.
andromeda dzięki
ale to ostateczność 
ale to ostateczność 
luknij na stronkę totomixa tam nie trzeba sie rejestrować aby oglądnąć ofertę
tyle fatygi to lepeij iść normalnie i obstawiać
emerytko ale zawsze da się go wymienić na lepszy model
pamiętaj
pamiętajCzasem dla opamiętania przydałoby się dostać w łeb.

sprinter możesz jeszcze grać na bet tam mają jeszcze lepsze warunki..
jak wygram dzisiaj 25 mln to może założę takiego buka 

Danielos1.Nie tak łatwo.Przyczepił się jak rzep psiego ogona.
ale to już powie Ci ktoś kto tam przez to gra..bo ja nie grałam tak jeszcze przez bet
andromeda boję się że wygram i mi pieniędzy nie wyplacą 

w takim bet czy innych
mag..Nawzajem

emerytko zawsze da się zmienić . może mu by było cięszko może tak cię kocha bo jesteś ułożona mądra itp pamiętaj że ludzie na to stawiają . ja stawiam i to jest mój pukt widzenia na to
powinno byc lotto przez internet 

to w totomixie graj wtedy wyplacasz u nich..ale to jest wygodne bo siedzisz w domu i grasz kiedy Ci pasuje
andromeda a ty grasz prze internet
Danielos1.To masz dobry punkt widzenia.Tak trzymaj.
ale płatne na podobnych zasadach jak buki
danielos1 ja nie mam u nich konta..jeszcze..ale sie wszystkich potrzebnych informacji dowiedziałam...widziałam jak ktoś tak gra i wiem ze to wygodne bardzo

jotka jakiego koloru