Wpisy 4 406 764 – 4 406 863
27 marca 2022 17:31 → 27 marca 2022 19:31, 100 wpisów
oto chodzi że teraz wszyscy idą na łatwiznę, ale tak teraz dużo robi
w tym roku pasuje u siebie remont zrobić łazienka i WC to dziadostwo co mam ciekawe ile muszę dać ciekawe czy mnie będzie stać na remont
@4 406 764xdrive: tak, i po cichu Tobie powiem, że nigdy w tej grze nic płatnego nie miałem, ale wyślę więcej niż jeden
ale mam wannę żeliwna to za wannę parę stówek dostanę na złomie ale wynieść nie ma szans chyba pociąć
@4 406 770xdrive: ciut za mało na te cel specjalny, a za dużo dla siebie grabią no, ale - co zrobisz
@4 406 777Robal_36: 10 zł nie oddają,co za dranie
@4 406 778xdrive: no co zrobisz, mają przy tym niestety też jakieś swoje koszta...
@4 406 783krzysztof 24: 7/10
@4 406 782Robal_36: no racja🤔
@4 406 744Sebastian_M: ty wcześniej jakąś glazurę kładłes??? porażka na samym starcie o docinkach nic nie powiem bo niemaweź człowieku się nie kompromituj
@4 406 786wujek47: ale jak tanio bierze to może być
@4 406 786: za dużo blok ekipy się naoglądałeś u siebie rub jak u siebie a u kogoś na odpierdol
tak przeważnie się robi u siebie na cykuś glancuśo u reszty masówka byle było
@4 406 787Mulag: ja takiego majstra pognał bym po dwóch płytkach
@4 406 791wujek47: teraz nie ma fachowców są w Niemczech i gdzie indziej to lepszy rydz niż nic
najlepiej wszystko samemu ale się jeszcze taki nie urodził by wszystko umieć to też czasu wymaga
@4 406 792Mulag: wstyd kiła i mogiła i jeszcze się chwali fuszerką kaplica
teraz idę na łatwiznę nikt nie chce się bawić ściany płyty gipsowe lub inne i ściany równe na to płytki a znajdź osobę co wyrówna ścianę czy sufity gipsem na równo nikt się nie chce podjąć lub kosmiczne pieniądze woła
teraz i tak lepiej niż dawniej więcej fajnych sprzętów do pracy parę lat wstecz nie było trzeba było głową ruszyć i mieć dryg w rękach
Jeden taki już się urodził
takie mamy pokolenie że dużo osób nic nie umie to i fachowcy są też tacy co niektórzy były byli
ale remont się nie robi w kółko to chyba dobrze znaleźć konkretnych nawet więcej zapłacić by to służyło
@4 406 744Sebastian_M: poglądowe zdjęcie płytek położonych przez kompletnego laika
@4 406 800: sebastian proszę trzy słowa usprawiedliwienia
tolka też specjalne kojarzy się z Rosją proszę usunąć zakłady specjalne
plus plus u nas też jest 500 plus od Rosji proszę zrezygnować z plus
panie sebastianie poproszę następną fotkę płytek, przez dwie godziny chyba przykleiłeś ze dwie
@4 406 809wujek47: zajęty jest poczekaj
@4 406 810Mulag: no fakt jak się ujowo płytke plaśnie to nie idzie oderwać
Od jutra koniec maseczek to wina Putina
@4 406 814zbigniew g:
@4 406 815Gosia__77:
ale w szpitalach ogólnie ośrodkach leczniczych maski trzeba dalej
ktoś pisał że powinno się podziękować Putinowi bo masek nie trzeba gdzieś to czytałem
Ale pewnego dnia ruskie wyślą atomówki i z nowu maskach by nas nie naprowieniowali
@4 406 818Bolo22: s m plyki w rzeszy układa
Po co przeatawili zegarki spać mi się chcę

@4 406 826zbigniew g: obcy
takie gieroje na całym mirze w tym filmiku powyżej, a na ukrainie polegli
Tak obcy kosmita
Niedzielski zamknij lasy matole
@4 406 834Mulag:
że tak człowiek stoi z boku przegonić to towarzystwo na trzy wiatry
Niedzielski wprowadź godziny dla seniorów matole bo za kilka miesięcy mam 42 lata
Prezydent Orban mówił wyraźnie nie będzie szantażowany przez Ukrainę rozumie wojnę krzywdę ale na pierwszym miejscu dobro obywateli jego kraju u nas na odwrót
pandemia się nie skończyła teraz przez wojnę wstrzymali to Rząd niby Polski nie ma nic dogadania odpuścili w innych krajach dużo wcześniej to i Polska musiała
co ja się dowiaduje mogłem mieć dużo kasy z nielegalnych źródeł i nic ale ja nie myślę kochany PiS jednak jest
ja bym puścił na moskwę bombę wodorową z 30 megaton (starczy, większa już jest niebezpieczna dla całej planety), póki jeszcze putin dobrze się nie ukrył
niech nato działa pierwsze, bo jak putin pierwszy zadziała to będzie pozamiatane
i znów kilkanaście osób w Polsce będzie Bogatymi zgodnie z prawem czyli PiS dla niektórych nie jest zły wręcz bardzo dobry
Cześć
Mój obiad

Z takiego pieca

Sebastian na tej cieniutkiej szynce za daleko nie zajedziesz, wszystko przez nią widać
@4 406 856kocur: dzięki
Dostałem taki nóż