Wpisy 440 639 – 440 738
9 sierpnia 2011 20:29 → 9 sierpnia 2011 21:33, 100 wpisów
Robal36 głowa już nie ..zaatakowałam ją 2 tabletkami pyralginy i mocną kawą

coś z ciśnieniem miałam..może z głodu bo byłam dziś na rendgenie i musiałam być na głdzie do tego prześwietlenia a czekałam w przychodni od 7 rano do 11;00 i juz mnie wtedy ta głowa rozbolała
Robal kiedy ja zawsze ją biore to jedyna tabletka po której mi ta głowa przechodzi..rzadko mnie boli ale jak juz złapie to nie puści
A takie toto stabilne, a takie bezpieczne 
słuchać tylko takich gamoni 

słuchać tylko takich gamoni 
aha ok a już myślałem że coś bardzo poważnego to życze powrotu do zdrowia andromeda
danielos no tez na losowanko..ale jeszcze trochę do czasu jest do los
We Włoszech.
nie, dlaczego miałam się zdziwić ..tyle tu ników już było.... hohoh!!
tak czy siak wachlarz pochodzi z Hiszpani jest na nim nawet motyw Coridy
mag to można się pogubić ja nowy w końcu będe znał wszystkich za jakiś czas tak jak wy się znacie 

Sama pisała na czacie że jedzie do Włoch.
Jocia

Andromedo.Mnie nic do tego,ale umiem czytać i na szczęście jeszcze nie mam sklerozy.
emerytko ale skąd wiedziałaś ze akurat ta osoba to moja mama lub nie poczta pantoflowa działa

wiele osób wyjechało za granice a ja niczego nie potwierdzam ani nie zaprzeczam...

Jocia.Całkiem serio.
ale ja nic tu takiego nie na pisałam przeciez nigdy..tylko ze mama za granicą
3,14,19,21,35,40,46,54,67,79
przypominam moje numerki stawka x10 z plusem gram o 25 mln

przypominam moje numerki stawka x10 z plusem gram o 25 mln

Dobra,Andromedo.Nie ma tematu.
Siedzi trzech facetów w barze.Są to rusek, polak i niemiec.Rusek mówi -moja teściowa to jest taka gruba, że jak wchodzi do autobusu to sie nie mnieści-.Niemiec mówi-moja teściowa to jest taka gruba, że jak staje na wage to wskazówka przelatuje na drugą stronę-.Polak mówi-a moja teściowa to jest taka gruba, że jak zanosze jej gacie do pralni to mówią, że spadochronów nie przyjmują.
hej wszystkim 

na jakie wygrane sie dzisiaj szykujecie ??

danielos wygrasz coś TS na 14 był łaskawy to możę na 22 też bedzie 

witam 

ja sie szukuję na 25 mln 

a co obstawiacie meczyki ja nie bo mało kasy można wygrać

danielos1

a tu Hiszpania