Wpisy 4 402 303 – 4 402 402
19 marca 2022 22:11 → 19 marca 2022 23:30, 100 wpisów
Czynny odpoczynek to nie jest lenistwo.
Sam nie wierzę.. Tak blisko 3 na 3ok szkoda że nie gralem bym niewiele stracił
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 10 000 zł
@4 402 300tomi77:
@4 402 305kocur:
@4 402 306tomi77: Puściłem Mini na 10 losowań i trafiłem 4/5 to już jest coś .
510 zł
510 zł
10 marca . Wtedy były 3 piątki.
@4 402 313MCSl:
Zaraz sprawdzę czy w Lotto nie mam 6
Zaraz sprawdzę czy w Lotto nie mam 6
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 58 x 6/6
Multi Multi - padło 6 x 9/10
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 6 368,60 zł
"czwórka" płatna 252,50 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 6 368,60 zł
"czwórka" płatna 252,50 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 174 583,40 zł
"czwórka" płatna 655,80 zł
"trójka" płatna 23,60 zł
"czwórka" płatna 655,80 zł
"trójka" płatna 23,60 zł
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 19 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 1 x 2 500 zł
@4 402 305kocur: miłych snów
Myślę sobie tak ze jak wpadają małe liczby to jest wtedy sporo wygranych w Multi Ale jak skreśle male to bym musiała wysłać na dwadzieścia losowań i patrzeć czy coś wpadnie bo codziennie inne liczby to nie ma sensu
seba
u mnie dno i wodorosty
@4 402 326MCSl: Niestety nie mam 6 w Lotto.
Trafiłem 2/6
Trafiłem 2/6
@4 402 330krzysztof 24: Mogę pokazać skan

seba

@4 402 335krzysztof 24: Zobacz takie dziwne liczby a wpadły.
Zamiast 38 powinno być 28
to kwestia przypadku tylko kule sa mieszane w bebnie i wypadaja rozne
trzeba miec farta
@4 402 339krzysztof 24: Wiem.
I tak dobrze że wpadłą 4/5.
Pisałem niedawno że czuję wygraną 4/5 i udało się.
I tak dobrze że wpadłą 4/5.
Pisałem niedawno że czuję wygraną 4/5 i udało się.
Szkoda że nie czułem 5 w Mini
@4 402 343Forsami:
Trafiłem 4/5 teraz czekam na 5/5
Trafiłem 4/5 teraz czekam na 5/5
@4 402 345Forsami: A mnie się chce
ide
@4 402 345Forsami: Chce mi się pisać . Chce mi się podawać liczby
Tylko czekam aż moja skuteczność wzrośnie i w końcu podam na czacie liczby które w całości wylosuje TS
Tylko czekam aż moja skuteczność wzrośnie i w końcu podam na czacie liczby które w całości wylosuje TS
@4 402 347krzysztof 24: Dobrej nocy
@4 402 345Forsami: podejrzewam, że znam przyczynę - to wojtuś
@4 402 350Robal_36: Wojtek znasz jezyk francuski ?
Wojtek ciesz się z jednego
Wiesz z czego ?
Domyślasz się czy nie ?
Wiesz z czego ?
Domyślasz się czy nie ?
Wojtek i jeszcze jedno. Ciekaw jestem co mi powiesz jak staniemy obok siebie oko w oko
Powiem ci coś co powinieneś zrozumieć.
Nie dokuczaj nikomu przez internet bo możesz się z tą osobą spotkać na ulicy i co wtedy?
Będzie ci łyso?
Jak spojrzysz tej osobie prosto w oczy ?
Nie dokuczaj nikomu przez internet bo możesz się z tą osobą spotkać na ulicy i co wtedy?
Będzie ci łyso?
Jak spojrzysz tej osobie prosto w oczy ?
Nie piszę do ciebie od bardzo dawna, zaczepiasz i zaczepiasz, odnosisz się i wywołujesz powiem tak -
rózne jednostki tu harcowały, jednak podlejszego typa, jak wojtuś /wiesz, o kim mówię, prawda ? /- nie spotkałem ce la vie /
rózne jednostki tu harcowały, jednak podlejszego typa, jak wojtuś /wiesz, o kim mówię, prawda ? /- nie spotkałem ce la vie /
@4 402 356Robal_36: Rozumiem że piszesz o sobie.
W końcu zrozumiałeś jaki jesteś.
Piszesz do mnie pośrednio i dobrze o tym wiesz. Maskujesz się jak możesz ale każdy wie do kogo piszesz i co chcesz osiągnąć. Te twoje harce jak to nazwałeś są nikczemne ale łatwe do rzszyfrowania.
Kto jest tu podły każdy widzi.Ludzie mi piszą różne rzeczy i byś się zdziwił kto jest ich autorem.
Ale nie o to chodzi. Chcę aby panował tu spokój i normalność.Nigdy nie zaakceptuję takiego zachowania które prowadzi do zwady i obrażania.
Jeśli nie będziesz mnie zaczepiał w ten czy inny sposób(wiesz o co mi chodzi) to ja będę miał czas na zajęcie się tym co nas tu wszystkich trzyma czyli liczbami i typowaniem.
Apeluję do ciebie o opamiętanie i tolerancję. Nie tylko ty tu chcesz przebywać. Daj każdemu się wypowiedzieć i napisać co myśli o danej sprawie. Wtedy będzie ok
W końcu zrozumiałeś jaki jesteś.
Piszesz do mnie pośrednio i dobrze o tym wiesz. Maskujesz się jak możesz ale każdy wie do kogo piszesz i co chcesz osiągnąć. Te twoje harce jak to nazwałeś są nikczemne ale łatwe do rzszyfrowania.
Kto jest tu podły każdy widzi.Ludzie mi piszą różne rzeczy i byś się zdziwił kto jest ich autorem.
Ale nie o to chodzi. Chcę aby panował tu spokój i normalność.Nigdy nie zaakceptuję takiego zachowania które prowadzi do zwady i obrażania.
Jeśli nie będziesz mnie zaczepiał w ten czy inny sposób(wiesz o co mi chodzi) to ja będę miał czas na zajęcie się tym co nas tu wszystkich trzyma czyli liczbami i typowaniem.
Apeluję do ciebie o opamiętanie i tolerancję. Nie tylko ty tu chcesz przebywać. Daj każdemu się wypowiedzieć i napisać co myśli o danej sprawie. Wtedy będzie ok
@4 402 358Sebastian_M: sila wyzsza czy wygrasz czy nie
I, jak zwykle odwracanie kota ogonem jak putin, ławrow, dorośnij wojtuś
@4 402 359Angierski: Zobacz trafiłem 4/5 w Mini
@4 402 361Robal_36: Nie porównuj mnie do Putina i innych zbrodniarzy. Nie igraj z ogniem bo będziesz tego żałował
@4 402 361Robal_36:
ja juz sie o tym przekonalem wiele razy w buka
ze o maly wlos bym wygral a to dupa
ze o maly wlos bym wygral a to dupa
@4 402 365Angierski: To cieszy i mam teraz na grę
@4 402 364Sebastian_M: jak wygrasz 5/5 to ci pogratuluje
@4 402 366Angierski: Co innego w buka. Tu wygrałem 510 zł i to mi daje poduszkę finansową na grę
@4 402 369Angierski: Ja nie piszę że w przyszłości wygram tylko pisze że wygrałem tu i teraz
@4 402 370Sebastian_M: wygraj 200 tys w mini to bedziesz gosc
@4 402 371Sebastian_M: no i co z tego ja tyle w 1,5 dnia zarobie
@4 402 369Angierski: Ostatnio miałem czutkęże wkrótce trafię 4/5 i udało się
tlumacze ci ze to co dostajesz w zyciu zalezy od ukladow tam na gorze
@4 402 361Robal_36: Jesteś wstrętnym człowiekiem i porównanie mnie do zbrodniarzy wojennych traktuję jako obelgę której ci nie podaruję.
Przeproś mnie natychmiast za to co napisałeś
Przeproś mnie natychmiast za to co napisałeś
ja trafilem 4/5 o numerek obok bym mial 5/5 ale co z tego
jak nie dane mi bylo trafic 5/5
jak nie dane mi bylo trafic 5/5
@4 402 378Angierski: Nic to nie daje. Jak masz trafić 5/5 to trafisz i tyle
Wiem o co Ci chodzi. 4/5 i jeden obo to nadal 4/5 a nie 5/5
Cześć
Ta grupa była stworzona dla przyjaźni którą do was czuje i kocham z miłości do was ale widzę coś nie tak jest robiłem wszystko aby było szczęśliwy uważam że świat powinien być lepszy jeżeli wszyscy ludzie będą dobrzy i szanowali siebie pomagali sobie jesteśmy braćmi i siostrami wszyscy jesteśmy ludźmi i nie powinniśmy się zabijać jak to ma miejsce na Ukrainie to jest haniebne ludzie i dzieci giną to jest smutne nie mają domu rzeczy do życia to jest smutne każdy człowiek jest dla siebie ważny bo jeden bez drugiego nie może być jest wspólna relacja kontakt gospodarczo technologie powinniśmy działać na rzecz ludzkości i poprawy jego aby więcej było pracy ludzie godnie żyli w Afryce jest tyle ubogich ludzi biedni choroby pomagajmy im przeznaczmy tam pieniądze niż na te uzbrojenie i wojnę i na innych rejonach świata idźmy w odnawialne źródła energii i zatruwajmy murz powietrza ale żeby górnicy mieli pracę lub zmienili pracę i pomagajmy wyginających gatunkach zwierząt aby mogły godnie żyć i za ileś lat naszych wnuków nie było że wyginęły
Ta grupa była stworzona dla przyjaźni którą do was czuje i kocham z miłości do was ale widzę coś nie tak jest robiłem wszystko aby było szczęśliwy uważam że świat powinien być lepszy jeżeli wszyscy ludzie będą dobrzy i szanowali siebie pomagali sobie jesteśmy braćmi i siostrami wszyscy jesteśmy ludźmi i nie powinniśmy się zabijać jak to ma miejsce na Ukrainie to jest haniebne ludzie i dzieci giną to jest smutne nie mają domu rzeczy do życia to jest smutne każdy człowiek jest dla siebie ważny bo jeden bez drugiego nie może być jest wspólna relacja kontakt gospodarczo technologie powinniśmy działać na rzecz ludzkości i poprawy jego aby więcej było pracy ludzie godnie żyli w Afryce jest tyle ubogich ludzi biedni choroby pomagajmy im przeznaczmy tam pieniądze niż na te uzbrojenie i wojnę i na innych rejonach świata idźmy w odnawialne źródła energii i zatruwajmy murz powietrza ale żeby górnicy mieli pracę lub zmienili pracę i pomagajmy wyginających gatunkach zwierząt aby mogły godnie żyć i za ileś lat naszych wnuków nie było że wyginęły
Chodziłomi o coś innego. Po wygraniu 500 zł w mini i grając dwoma zakładami dziennie mam teraz duże szanse na wygranie i o tym Ci kiedyś pisałem. Właściwie pisałem Ci to niedawno. Pamiętasz?
@4 402 384Angierski: Za co jest kara ?
@4 402 390Angierski: Dobrze.
Myślę że doczekasz dnia kiedy wygram 200 000
Myślę że doczekasz dnia kiedy wygram 200 000
@4 402 392Sebastian_M: super ciesze sie
@4 402 390Angierski: I nie będę ukrywał. Dam skan i pokażę cała kasę
Całe 200 000 zł położę na stół i zrobię zdjęcie aby nie było że oszukuję.
@4 402 397Angierski: Akurat tego się nie boję
@4 402 398Sebastian_M: przyjdzie do ciebie bog
@4 402 399Angierski: Jak brzyjdzie Bóg to inna sprawa.
Pisali tu o karkach żeprzyjdą i zabiorą. Takich się nie boję. O to mi chodziło.