Wpisy 4 402 103 – 4 402 202
19 marca 2022 17:24 → 19 marca 2022 21:16, 100 wpisów
@4 402 098Mewa: super fart na jedno losowanie...brakująca liczba wypadła w następnym losowaniu
ja już w buka nie gram pierdziele za duzo zachodu zeby cos wygrac
xdrive
@4 402 107emerytka 46: 🤓
xdrive
Ok.
Ok.
xdrive
Odpisałam
Odpisałam
Legia.. Raków. 1..1 ale mecz bardzo szybki bardzo dobry.. Było wszystko nawet czerwona
@4 402 098Mewa:
Johno za Multi dzisiaj 😃
@4 402 102Angierski: zdalne ładowanie chyba
nie używane ani razu leży w półce tylko włączone i na niej 25 ani razu nie była w prawdzie
nie była ładowana do kontaktu nawet sam wszystkiego nie wiem bo nie używam
zapale oponami problem...nie zapalisz ZI
MNO stary człowiek i MORZE . ja nie mogę }}
MNO stary człowiek i MORZE . ja nie mogę }}
@4 402 123Mulag: bym kupil od ciebie ale musialbym podac adres wiec tego nie zrobie
@4 402 078Gosia__77: Witam Ty chcesz starszego o 10 l NIC Z TEGO gramy dalej...
opierdzielilem pizzerie ze za dowoz dodatkowo trzeba placic, a tam za dowoz doliczaja to jeszcze chca doplacac i teraz juz nie placilem nawet nie dzwonili
wszystko powinno byc na rachunku, a nie ze do kieszeni trzeba dawac
@4 402 136Angierski: to ty sam to ...
@4 402 133Angierski: nie masz zaufania do mnie chyba czy inny powód
jak dla mnie to bym ci wysłał ty byś mi przelała kasę nie widzę żadnego problemu ale jak uważasz inaczej no to okey nic na siłę
@4 402 138: TO nie wiem dlaczego nie zmontujesz Coś lepszego JAK ta strona multipasko ..
w poniedziałek wybieram z paczkomatu pierwszy raz jestem staroświecki zawsze paczka za popraniem i płacę żadnych przelewów al;e teraz się jednak przełamałem idę drogą postępu
@4 402 145miti366: bo raczej dochodu z tego bym nie mial, tylko nadmiar roboty
@4 402 146Mulag: ja zamowilem dzisiaj 5 rzeczy wszystkie do domu
samochod stoi w garazu, ojciec nie jezdzi bo w szpitalu
samochod stoi w garazu, ojciec nie jezdzi bo w szpitalu
@4 402 147Angierski: c+.... napisz co chcesz.
@4 402 149miti366: jakbym mial czas to tak - znaczy nie pracowalbym, ale wole jednak robote niz pisanie dla siebie czegos
mam problem teraz z odpieraniem za pobraniem i się muszę przełamać do paczkomatu mam nadziej że wybiorę bez problemu chyba to nie są jakieś wielkie mądrości
@4 402 151Angierski: OK.
Wszystkie systemy nic niedaja zostalo tylko jasnowidzenie
dzisiaj albo jutro wgram program TotoStat na strone jak będzie działać
z możliwościa odblokowania kodem bez podawania żadnych danych
chodzi o to abyś nie zamieszczał 5 wpisów pod rząd .O ile chesz być aktywny dzisiaj do losowania
@4 402 152Mulag: przyjdzie ci kod i bez problemu otworzysz skrytkę telefonem
dobra ide testowac program czy nie ma jakichs bledow
u mnie w pracy jest tester ktory testuje i ma sporo roboty
ale zwykle kazde zadanie trzeba poprawiac bo jest skrupulatny
u mnie w pracy jest tester ktory testuje i ma sporo roboty
ale zwykle kazde zadanie trzeba poprawiac bo jest skrupulatny
nawet czasami mi sie nie chce samemu testowac bo po co jak ktos sprawdzi jak jest duze zadanie
ale ogolnie tez musze testowac zeby byc pewnym co oddaje
ok lece testowac ze 2 godziny
ale ogolnie tez musze testowac zeby byc pewnym co oddaje
ok lece testowac ze 2 godziny
@4 402 166Gosia__77: oki dzięki za informacje
@4 402 152Mulag: podchodzisz do paczkomaty wyciągasz telefon i patrzysz na skrzyneczkę a tam pisze zaczynamy i palcem naciskasz , wyskakuje podaj numer telefonu a poniżej podanie kodu który masz na telefonie , po zrobieniu tego twoja skrzynka z zawartością się otwiera , oto cała filozofia , wyjmujesz paczkę zamykasz skrzynkę i do domu
Ta piramida zawiera różne kamienie, przyciągające bogactwo, zdrowie, miłość i szczęście.
@4 402 171deki72: oki czyli nic trudnego
@4 402 173Mulag: nic bułka z masłem
@4 402 174deki72: czyli zacznę tak teraz zamawiać nie mam innej opcji za pobraniem nie jest już wstanie odebrać
@4 402 175Mulag: tylko te paczki nie mogą być za duże bo do skrzynek gabaryty nie wejdą , nie wszystko się nadaje do paczkomatu
na pewno komputera stacjonarnego tak nie wybiorę nie mówiąc o krześle obrotowym
Ja jak zamawiam sprzęd wedkarski to albo za pobraniem albo płacę od razu i mam takie wyjście że jak jakiś kolega jest w domu a długo pracuje to na niego adres zamawiam a potem odbieram
@4 402 177Mulag:
Przed chwilą padło 5 x 390,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
akurat to małe rzeczy także problemu nie będzie dość małe nawet na paczkomat
Lotto co tu będzie jackowski dawał ale nic niepadlo
@4 402 183Gosia__77: idź spać kiedy organizm chcę, idź jeść kiedy organizm chce, idź do pracy kiedy organizm chcę, idź nic nie robić kiedy organizm chce itp
@4 402 184Rrrooobbbeeerrrttt: Jackowski dobrze przewiduje ale go nie słuchacie i nie rozumiecie
Pewnie padna za 100lat
tyle bo proszą o filmik z przewrotką i bramka piękna bramka Ramosa z przewrotki
@4 402 185Mulag:
@4 402 178deki72: JA wędkuję na popradzie jak niema brania i dę do tesko
Paradoks z Jackowskim polega na tym że oprócz małych przebłysków świadomości które posiada to...Nic nie wie...Oglądam każda jego audycję i powiem szczerze on gada o tym co wcześniej wyczyta w wiadomościach.....Przecież powiedział na początku lutego że Rosja Ukrainy NIE zaatakuje....Tak powiedział....
Nie czytałem poprzednich wpisów na czacie więc nie bardzo jestem w temacie, lecz widać poprawę w podejściu do wojny w Ukrainie, już spowszedniała
walka z wiruskiem wygrana, Teraz trzeba złom na Ukrainę dawać a kupimy za miliardy Maciora od USA
Dzisiaj podesłałem numery na 14, od pewnego biodegradowalnego śmiecia i zrobiłem ,myk, i było na 14 w MM 4 z 6 na SUCHO. Nie wysłałem
Wysłałem za dwie dyszki na MM 4 zakłady na 2 losowania z 6
Nie ma bata że dzisiaj będzie mój dzień
Nie ma bata że dzisiaj będzie mój dzień
@4 402 197kocur:
@4 402 200Biedroneczka1977:
@4 402 199kocur: masz jakieś dojścia i wejścia wiesz jakie numery wpadną ???
blokada em..
NO jest +- no jak braknie ...
typowy gracz lotto