Wpisy 4 401 709 – 4 401 808
18 marca 2022 22:45 → 19 marca 2022 00:02, 100 wpisów
Jeszzce trafimy. Ktoś tu napisał żeby grać systemem może ma rację
Powiem jedną rzecz. Już to pisałem. Należy skupić się na jednej grze a nie na kilku. Na kilku grach to może grać ktoś kto jest na emeryturze i ma dużo czasu pod warunkiem że ma teżpod dostatkiem kasy
A jak ktoś ma mało czasu to tylko jedna gra np Mini Lotto
Nawet jak puści rozpiskę 9 lub 10 zakładów to miesięcznie wyda 450 zł
Jak wpadnie wygrana to mniej. Wystarczy trafić raz na 2 miesiące 4/5 i kilka trójek i już gra jest za darmo. Jak wpadnie 5/5 wtedy jest konkretna wygrana około 250 000 -350 000 zł
Jak wpadnie wygrana to mniej. Wystarczy trafić raz na 2 miesiące 4/5 i kilka trójek i już gra jest za darmo. Jak wpadnie 5/5 wtedy jest konkretna wygrana około 250 000 -350 000 zł
@4 401 710Sebastian_M: tak na jednej grze i zeby wygrac dosyc sporo
@4 401 711Sebastian_M: ale duzo w tym szczescia potrzeba
zrobie "grajka" bedzie wysylal w kazdej grze np. Mini Lotto Multi po jednym zakladzie na losowanie z najlepszych statystyk
@4 401 715Angierski: Do każdej gry trzeba mieć szczęście. Szcęście w grach to podstawa.
Trzeba tylko pomóc szczęściu.
Trzeba tylko pomóc szczęściu.
to juz lepiej grac systemem
a grajka zrobie do Keno tylko i mini
a grajka zrobie do Keno tylko i mini
@4 401 720Angierski: W końcu i my będziemy tą jedną osoba .
@4 401 721Sebastian_M: jak wiesz jak trzeba pomoc to zrob to
@4 401 724Angierski: Wiem. Trzeba zagrać . Taka jest pomoc.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 401 724Angierski: Niedługo będe grał w Lotto de
Zaraz zobaczę ile jest tam do wygrania.
Wędrowca Netowy
problem jest taki... ciezko trafic glowna wygrana nie inwestujac duzych srodkow
Jesli system mini kosztuje 31.5 na 7 liczb..masz za to 18 zakladow..prostych...
@4 401 731Angierski: Żeby wygrać 5 w Mini trzeba by było grać systemem minimum 7
@4 401 732tomi77: Dlatego trzeba się zastanowić czy lepiej system czy te 18 zakładów

@4 401 736Sebastian_M: nie dozyjesz do tego momentu
@4 401 739Angierski: Nie liczę na to żektośpoda mi liczby.
@4 401 740Angierski: To ile powinienem pyszczać?
Potrafię sam typowć Mini Lotto
Brakuje mi tylko wyczucia. Trafiam 2/5 ale to za mało. Tu trzeba coś węcej. Sprawdzę czy jak wytypuję 8 liczb trafię coś więcej.
@4 401 745Angierski: To gram 2 zakładami codziennie. To jest jak najmniej. Ale rzadko trafiam 3/5
rower elektryczny ma 42 niutonometry to duzo
to tak jakby trzymac 4 kilogramy zaiweszone na 1 m belce
to tak jakby trzymac 4 kilogramy zaiweszone na 1 m belce
Żeby wygrać powinno się grać codziennie 50 zakłądami.
@4 401 751Angierski: Ty jesteś duży silny facet i byś utrzymał.
@4 401 752Sebastian_M: tu chodzi o reke czy bys utrzymal
@4 401 753Angierski: Nie lubię rowerów elektrycznych. Wolę sięzmęczyć jadąc tradycyjnym.
Powiedz mi jaka jest przyjemność jazdy elektrykiem ?
a jaka jest przyjemnosc z jazdy jak jedziesz pod gore i nog nie czujesz
@4 401 757Angierski: Jak mam przejechać duży dystans to wolę samochodem lub skuterem. A dla sportu to normalnym rowerem.
@4 401 758Angierski: I włąśnie o to chodzi. Ja specjalnie jeżdżę pod górkę kilkadziesiąt razy .Zjeżdzam i znowu wjeżdzam. To jest dla mnie przyjemność a wiesz dlaczego?
ja pierdziele robic sobie kondycje, to juz nie dla mnie jestem za stary nie kosztem zdrowia
poza tym pale papierosy i nie moge pozwolic sobie na duzy wysilek
@4 401 762Angierski: Ja nie palę i lubie wysiłek.
@4 401 761Angierski: Tak chodzi o kondycję.
@4 401 764Sebastian_M: ile masz lat?
Jak zaczynałem jeżdzić to była taka sytuacja że podjechał do mnie człowiek przed górką i zaproponował że się pościgamy. No i oczywiście wygrał. I to mi dało do myślenia oraz energii do ćwiczenia jazdy pod górkę.
@4 401 769Sebastian_M: zebys wiedzial ile ja potrafilem na rowerze wjechac pod stroma gorke z duzej przezutki... i to szybko
Później ten sam człowiek nie miał ze mną szans ponieważ pod górkę mogłem podjechać cały czas stojąc i jadąc dość szybko. I to jest ta satysfakcja że można jak się chce.
potem zaczelo mnie wszystko spowalniac, az w koncu nie jezdze bo za ciezko i kondycji nie mam
@4 401 770Angierski: To może powinieneś jeszcze trochę potrenować i wrócić do dawnej kondycji.
@4 401 774Sebastian_M: nie wiesz ze 8 godzin w pracy i jakies 4 godziny przed kompem spedzam dziennie
@4 401 771Angierski: Kiedyś jechałem po równym i gość chciałsię ze mną ścigać. Też był dobry ale mnie nie wyprzedziłdo samego końca prowadziłem.
@4 401 777Sebastian_M: mam gdzies sciganie sie, to jest dla dzieci
A starał się jechać skrótami. Lubię taką rywalizację.
@4 401 779Angierski: Niech będzie że jestem dziecko ale ja tak lubię i dlaczego mam sobie tego odmawiać ?
@4 401 776Angierski: To razem 12 godzin
Długo siedzisz przed kompem.
Coś Ci powiem.
Kiedyś bywałem tu częściej i pewnie wydawało się że jestem non stop przy kompie a to tylko złudzenie.
13,5 w sumie bo 30 minut sie rozkrecam, nie moge odrazu pracowac musze kawe wypic
Ja kawy nie piję. Kawę tylko na wczasach i to nie codziennie.
@4 401 787Sebastian_M: bys wykorkowal w mojej pracy
@4 401 790Angierski: Możliwe.
2 mln linijek kodu i musisz wiedziec co i jak gdzie poprawic, troche kod przesledzic, potestowac, zmienic zeby wszystko dzialalo zeby nie popsuc, potestowac gotowy kod i oddac
@4 401 790Angierski: Ja lubię pracę w ruchu i pracę zmienna czyli ciągła zmiana. Robienie czegoś innego. Dziś elektryka jutro hydraulika następnie jakaś naprawa itd
@4 401 796Angierski: Ale cały czas przed kompem.
@4 401 797Sebastian_M: ale wygoda bo siedzisz w domu
A ja idę do ludzi rozmawiam z nimi mam kontakt . Jak zrobięcoś to są zadowoleni i ja też.
np. takie zadanie
Po włączeniu fiskalizacji wpłat na prepaid wystawia się rachunek i drukuje na drukarce fiskalnej.
Jeśli wyłączymy parametr, to rachunek też się wystawia - tyle, że nie jest wysyłany na drukarkę fiskalną (od razu widnieje jako wydrukowany).
Powinno to działać tak, że po wyłączeniu parametru fiskalizacji wpłat na prepaid, rachunek nie powinien się w ogóle wystawiać - nie powinien się tworzyć dokument.
Po włączeniu fiskalizacji wpłat na prepaid wystawia się rachunek i drukuje na drukarce fiskalnej.
Jeśli wyłączymy parametr, to rachunek też się wystawia - tyle, że nie jest wysyłany na drukarkę fiskalną (od razu widnieje jako wydrukowany).
Powinno to działać tak, że po wyłączeniu parametru fiskalizacji wpłat na prepaid, rachunek nie powinien się w ogóle wystawiać - nie powinien się tworzyć dokument.
@4 401 799Angierski: I tu się mylisz. Wielokrotnie rano napisze coś z domu później jadąc do pracy a następnie w pracy. Wygląda tak jakbym cały czas tu siedział a to nie jest prawda.
@4 401 802Sebastian_M: no nie sadze
bo chat wciaga raczej albo jestes oderwany od chata albo pracujesz
ja moge to i to bo wystarczy ze klikne w inne okno i moge chatowac
Jak miałem pracowników było więcej czasu bo oni pracowali a ja ich pilnowałem i miałem dużo czasu na pisanie tu na czacie.