Wpisy 4 401 703 – 4 401 802
18 marca 2022 22:33 → 18 marca 2022 23:59, 100 wpisów
Tak to prawda
moze inflacja wzrosnac duzo imigrantow duzo potrzeba pieniedzy
Jeszzce trafimy. Ktoś tu napisał żeby grać systemem może ma rację
Powiem jedną rzecz. Już to pisałem. Należy skupić się na jednej grze a nie na kilku. Na kilku grach to może grać ktoś kto jest na emeryturze i ma dużo czasu pod warunkiem że ma teżpod dostatkiem kasy
A jak ktoś ma mało czasu to tylko jedna gra np Mini Lotto
Nawet jak puści rozpiskę 9 lub 10 zakładów to miesięcznie wyda 450 zł
Jak wpadnie wygrana to mniej. Wystarczy trafić raz na 2 miesiące 4/5 i kilka trójek i już gra jest za darmo. Jak wpadnie 5/5 wtedy jest konkretna wygrana około 250 000 -350 000 zł
Jak wpadnie wygrana to mniej. Wystarczy trafić raz na 2 miesiące 4/5 i kilka trójek i już gra jest za darmo. Jak wpadnie 5/5 wtedy jest konkretna wygrana około 250 000 -350 000 zł
@4 401 710Sebastian_M: tak na jednej grze i zeby wygrac dosyc sporo
@4 401 711Sebastian_M: ale duzo w tym szczescia potrzeba
zrobie "grajka" bedzie wysylal w kazdej grze np. Mini Lotto Multi po jednym zakladzie na losowanie z najlepszych statystyk
@4 401 715Angierski: Do każdej gry trzeba mieć szczęście. Szcęście w grach to podstawa.
Trzeba tylko pomóc szczęściu.
Trzeba tylko pomóc szczęściu.
to juz lepiej grac systemem
a grajka zrobie do Keno tylko i mini
a grajka zrobie do Keno tylko i mini
@4 401 720Angierski: W końcu i my będziemy tą jedną osoba .
@4 401 721Sebastian_M: jak wiesz jak trzeba pomoc to zrob to
@4 401 724Angierski: Wiem. Trzeba zagrać . Taka jest pomoc.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 401 724Angierski: Niedługo będe grał w Lotto de
Zaraz zobaczę ile jest tam do wygrania.
Wędrowca Netowy
problem jest taki... ciezko trafic glowna wygrana nie inwestujac duzych srodkow
Jesli system mini kosztuje 31.5 na 7 liczb..masz za to 18 zakladow..prostych...
@4 401 731Angierski: Żeby wygrać 5 w Mini trzeba by było grać systemem minimum 7
@4 401 732tomi77: Dlatego trzeba się zastanowić czy lepiej system czy te 18 zakładów

@4 401 736Sebastian_M: nie dozyjesz do tego momentu
@4 401 739Angierski: Nie liczę na to żektośpoda mi liczby.
@4 401 740Angierski: To ile powinienem pyszczać?
Potrafię sam typowć Mini Lotto
Brakuje mi tylko wyczucia. Trafiam 2/5 ale to za mało. Tu trzeba coś węcej. Sprawdzę czy jak wytypuję 8 liczb trafię coś więcej.
@4 401 745Angierski: To gram 2 zakładami codziennie. To jest jak najmniej. Ale rzadko trafiam 3/5
rower elektryczny ma 42 niutonometry to duzo
to tak jakby trzymac 4 kilogramy zaiweszone na 1 m belce
to tak jakby trzymac 4 kilogramy zaiweszone na 1 m belce
Żeby wygrać powinno się grać codziennie 50 zakłądami.
@4 401 751Angierski: Ty jesteś duży silny facet i byś utrzymał.
@4 401 752Sebastian_M: tu chodzi o reke czy bys utrzymal
@4 401 753Angierski: Nie lubię rowerów elektrycznych. Wolę sięzmęczyć jadąc tradycyjnym.
Powiedz mi jaka jest przyjemność jazdy elektrykiem ?
a jaka jest przyjemnosc z jazdy jak jedziesz pod gore i nog nie czujesz
@4 401 757Angierski: Jak mam przejechać duży dystans to wolę samochodem lub skuterem. A dla sportu to normalnym rowerem.
@4 401 758Angierski: I włąśnie o to chodzi. Ja specjalnie jeżdżę pod górkę kilkadziesiąt razy .Zjeżdzam i znowu wjeżdzam. To jest dla mnie przyjemność a wiesz dlaczego?
ja pierdziele robic sobie kondycje, to juz nie dla mnie jestem za stary nie kosztem zdrowia
poza tym pale papierosy i nie moge pozwolic sobie na duzy wysilek
@4 401 762Angierski: Ja nie palę i lubie wysiłek.
@4 401 761Angierski: Tak chodzi o kondycję.
@4 401 764Sebastian_M: ile masz lat?
Jak zaczynałem jeżdzić to była taka sytuacja że podjechał do mnie człowiek przed górką i zaproponował że się pościgamy. No i oczywiście wygrał. I to mi dało do myślenia oraz energii do ćwiczenia jazdy pod górkę.
@4 401 769Sebastian_M: zebys wiedzial ile ja potrafilem na rowerze wjechac pod stroma gorke z duzej przezutki... i to szybko
Później ten sam człowiek nie miał ze mną szans ponieważ pod górkę mogłem podjechać cały czas stojąc i jadąc dość szybko. I to jest ta satysfakcja że można jak się chce.
potem zaczelo mnie wszystko spowalniac, az w koncu nie jezdze bo za ciezko i kondycji nie mam
@4 401 770Angierski: To może powinieneś jeszcze trochę potrenować i wrócić do dawnej kondycji.
@4 401 774Sebastian_M: nie wiesz ze 8 godzin w pracy i jakies 4 godziny przed kompem spedzam dziennie
@4 401 771Angierski: Kiedyś jechałem po równym i gość chciałsię ze mną ścigać. Też był dobry ale mnie nie wyprzedziłdo samego końca prowadziłem.
@4 401 777Sebastian_M: mam gdzies sciganie sie, to jest dla dzieci
A starał się jechać skrótami. Lubię taką rywalizację.
@4 401 779Angierski: Niech będzie że jestem dziecko ale ja tak lubię i dlaczego mam sobie tego odmawiać ?
@4 401 776Angierski: To razem 12 godzin
Długo siedzisz przed kompem.
Coś Ci powiem.
Kiedyś bywałem tu częściej i pewnie wydawało się że jestem non stop przy kompie a to tylko złudzenie.
13,5 w sumie bo 30 minut sie rozkrecam, nie moge odrazu pracowac musze kawe wypic
Ja kawy nie piję. Kawę tylko na wczasach i to nie codziennie.
@4 401 787Sebastian_M: bys wykorkowal w mojej pracy
@4 401 790Angierski: Możliwe.
2 mln linijek kodu i musisz wiedziec co i jak gdzie poprawic, troche kod przesledzic, potestowac, zmienic zeby wszystko dzialalo zeby nie popsuc, potestowac gotowy kod i oddac
@4 401 790Angierski: Ja lubię pracę w ruchu i pracę zmienna czyli ciągła zmiana. Robienie czegoś innego. Dziś elektryka jutro hydraulika następnie jakaś naprawa itd
@4 401 796Angierski: Ale cały czas przed kompem.
@4 401 797Sebastian_M: ale wygoda bo siedzisz w domu
A ja idę do ludzi rozmawiam z nimi mam kontakt . Jak zrobięcoś to są zadowoleni i ja też.
np. takie zadanie
Po włączeniu fiskalizacji wpłat na prepaid wystawia się rachunek i drukuje na drukarce fiskalnej.
Jeśli wyłączymy parametr, to rachunek też się wystawia - tyle, że nie jest wysyłany na drukarkę fiskalną (od razu widnieje jako wydrukowany).
Powinno to działać tak, że po wyłączeniu parametru fiskalizacji wpłat na prepaid, rachunek nie powinien się w ogóle wystawiać - nie powinien się tworzyć dokument.
Po włączeniu fiskalizacji wpłat na prepaid wystawia się rachunek i drukuje na drukarce fiskalnej.
Jeśli wyłączymy parametr, to rachunek też się wystawia - tyle, że nie jest wysyłany na drukarkę fiskalną (od razu widnieje jako wydrukowany).
Powinno to działać tak, że po wyłączeniu parametru fiskalizacji wpłat na prepaid, rachunek nie powinien się w ogóle wystawiać - nie powinien się tworzyć dokument.
@4 401 799Angierski: I tu się mylisz. Wielokrotnie rano napisze coś z domu później jadąc do pracy a następnie w pracy. Wygląda tak jakbym cały czas tu siedział a to nie jest prawda.