Wpisy 4 400 – 4 499
15 października 2007 16:44 → 17 października 2007 09:09, 100 wpisów
...znowu masz rację Aga, gdybym znał datę swojej śmierci jak On, albo wiedział,która partia zwycięży w wyborach:) w ogóle nie poszedłbym głosować:) A ponieważ jestem zwykłym "śmiertelnikiem" staram się wybierać to co mówi mi (ze statystyk) moja intuicja:) Będziesz bogata Aga:)
Nostradamus przewidywał zdażenia ale w kilku wariantach.Czyli coś na taki wzór za pewien czas będzie 8 lub 14 lub 34.Ale przewidywał.A co do darów od Boga to wszyscy je posiadamy tylko musimy je odkryć.Już na początku je otrzymaliśmy.OT CO.
...pozdrawiam Tytan. Pewien współczesny fizyk, ma taką teorię,że UFO to wehikuły czasu. Mamy więc rok 2007.Bazując na teorii względności Einsteina, czas jest stałą względną. Według tego fizyka żyjemy tylko w "cząstce" czasu, w którym przysłość jest już wiadoma. Te "Ufo"według niego są to wehikuły czasu, którymi ludzie np. z roku 3500 przenoszą się wstecz do naszych czasów "zwiedzając" historię. Co o myślisz o teorii względności? To w pewnym sensie zaprzeczenie Boga?
Wszystkie teorie mają ziarenko prawdy w sobie.Ufo to nic innego jak nasi bracia w SAMOLOTACH NOWSZEJ GENERACJI.Muwiąc nasi bracia mam na myśli istoty z przyległych galaktyk,systemów słonecznych.Jeżeli OJCIEC NIBIESKI potrafił stworzyć rodzaj ludzki,to niemiał najmniejszego problemu ze stworzeniem innych istot.A najciekawsze jest to że każda istota czy to ludzka czy też nie,jest niepowtarzalna,równie piękna w swym wnętrzu.Ciało to tylko powłoka.A charmonia której niedostrzegamy otacza nas jak i również wyniki multi.
Z tego co mi wiadomo to maszyna do podróży w czasie nieistnieje.Istota wysoko rozwinięta jest sama w sobie wehikółem czasu.Mało tego,niepotrzebuje nawet żadnego statku latającego.ISTOTA to wzór i podobięństwo STWÓRCY.Oczywiście odkrywana z czasem.Dosłownie i w przenośni.W grach losowych również występuje podobięństwo do harmonii.Odezwe sie na forum za około 2 godziny.
...czułbym się w całości w harmonii ze Wszechświatem, gdybym odkrył na swoim kuponie np.10/10 lub 6/6:) Wszystkim tego życzę...pod jednym wszakże warunkiem: później i przedtem: ROZSĄDEK.pa
myśląc racjonalnie macie racje zamiast plusa lepiej puścić dwa zakłady.Więc na dziś wysłałem to 2,10,29,49,56,74,75,76,78,80
oczywiście z PLUSEM. hahahaha Nie bede racjonalny
oczywiście z PLUSEM. hahahaha Nie bede racjonalny
...i masz rację Andy, tu najmniej potrzebna jest racjonalność...Good luck.
ale miazdzycie tego plusa hahahah mam pytanko korzysta ktos obok zestawu na 1\1 wchodzi singiel czy nie
Żeby nie być gołosłownym,to ten fizyk, który ma swoją teorię na temat czasoprzestrzeni. http://pl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
W multilotku także występuje czasoprzestrzeń.Serie czasu.Tak zwane liczby mistrzowskie 11,22,33,44,55,66,77,88,99,itd.Ciągi liczb.Ja w moiej matrycy używam trzycyfrowych ciągów.Moge sie podzielić wiedzą ale muszą to być osoby udzielające sie na tym forum.Jeżeli dla kogoś typowanie liczb jest pasją,to jest to odpowiednia osoba.
Forum czytam od niedawna,ale zauważyłem że jest pare osób które mają niezłe osiągnięcia w typowaniu.Niewiem w jaki sposób typujecie ale osobiście doradzam mape rozkładów liczb.Mapa to coś w rodzaju hipnozy bo na pierwszy żut oka niewiele widać.Ale z czasem ma sie własne spostrzeżenia.Pytanie do pasjonatów.Czy ktoś chce obopólnie przetestować moje spostrzeżenia?
Zauważcie w pośćie powyżej na godzine,a dokładniej na liczbe sekund 20:56 i 33 sekundy.Dlaczego w moim niku jest Tytan33.Ano dlatego że ta liczba toważyszy mi przez życie.Podobne zjawisko jak u Białego Ojca 13.
Znowu coś zauważyłem.2O;56 = 2+0+5+6=13 i 33.No widzicie jaki jestem bystry.A ciekawe co spostrzegłem w multi.Mnie osobiście by to ciekawiło.
Ja też od niedawna czytam i udzielam sią na forum - i typując zazwyczaj kieruję się mapą ale złotego środka nie znalazłem ,czasami siedzę kilka godzin i analizuje tabele i myślę że to kiedyś przyniesie rezultaty .Ale np przedwczoraj zdałem się na tabele wykluczyłem 2 liczby na które mialem przeczucie a które jak się okazało weszły - i tu nasówa się moje 1 zasada - analiza + 6 zmysł + przypadek
Ja osobiście uwazam że idzie wytypować 20 liczb na jutro,wedłóg nazwijmy to matrycy.Ale anomalia które nieraz występują to wynik zmiany kól.A tak naprawde to nawet niemuszą zmieniać kul,bo to nam sie tylko wydaje że jest coś nie tak.A pozatym siła umysłów mieszajacych w liczbach jest kilkumilionowa.wiec....
Tak, Tytan ,najważniejsze,że jesteś człowiekiem wiary. Wszyscy tu poszukujemy szczęścia. A gdyby tak ktoś miał problemy z jego znalezieniem, niech pamięta słowa naszego wieszcza z "Dwóch Światów" : "Dobrzy ludzie nie mogą mieć nic na tym świecie, A za to,źli,na tamtym nic mieć nie będziecie." Adam Mickiewicz. Powodzenia
Miałem numer gg ale od dawna go nieużywałem.Z doświadczenia wiem że jak ktoś pisze że chce pogadac,to znaczy że chce iść ze mną po GADA.Lubie oglądać dinozaury ale niechce sie cofać do tamtych czasów.Interesuje mnie przyszłość.To taki mały żart ale z odrobiną prawdy.Pomyśle nad tym.
MATYCZ mi nie zależy na jak największych zyskach(mało mnie znasz)ja nie jestem totalizatorem i nie porównuj mnie do nich,wystarczy że siedzę w starej budzie i nic nie mogę na razie z tym zrobić,wolałbym żeby u mnie jak najwięcej wygrywano(i tak nie jest najgorzej)przy okazji i samemu się chce wiadomo,nawet z wolnych chwilach się główkuje
MATYCZ trafiłeś w poście z sekundami.A mianowicie 21:18 i najważniejsze 55 sekund.Masz możliwość wzbogacenia sie o moją wiedze )
według map to czasem wchodzą liczby z tymi samymi odstępami-co 2,3 i więcej dni,widać jak na dłoni
Opa, przecież wiesz, że jak wszystkim,życzę Ci jak najlepiej, przez te swoje, nieraz mijające się z rachunkiem prawdobopobieństwa:) matyczenie, chce jak najlepiej, żebyśmy wspólnie ponosili jak najmniej strat w walce z monopolistą jakim jest Totalizator sp.z o.o. Te moje "wykłady" chciałbym, aby trochę sprowokowały do myślenia tych, którzy dopiero zaczynają walkę z T....i zachowali trochę zdrowego rozsądku:) Pozdrawiam Opa.
ja sam walczyłem ale poległem,sporo tego poszło...ja tam dużo nie szaleję-jeszcze mnie nie pogięło
np. we wrześniu żebym nie dał tyłka to gdzieś ok. 5tys.byłoby w kieszeni
Matycz mam prośbe do ciebie.Napisz w poście niki osób które udzielają sie na forum.Chce wiedzieć kto jest pasjonata większym lub mniejszym.Zaoszczędze sobie czasu na sprawdzian.
..Opa -człowiek uczy sie na błędach -ja na początku tak jak Broda myślałem,że np.trafić 10/10 to będzie pikuś, tym bardziej,że 5/10 miałem w drugim losowaniu...Potrzeba cierpliwości...
Tytan -po pierwsze Paramultimilioner -ale on czasem strasznie mataczy:)Tytan zatypuj w dziale Typowania, wejdź na forum -poznasz także wielu ciekawych ludzi poszukujących szczęścia jak ja...
ja nie napalam się na 10-tkę,wiadomo że ciężko trafić,rzadko wysyłam na 10,wolę już 9-jeśli już
weszlem do studja lotto i ustawiłem piłeczki
podaje liczby
2,6,12,13,15,33,35,38,41,76
oczywiście to był żart
podaje liczby
2,6,12,13,15,33,35,38,41,76
oczywiście to był żart
Spoko łatwo nie będzie ale się trafi 10/10. Broda to Broda a nie jakaś popierdółka.:)
dziś mi wyszła taka 9-tka :
6,7,24,26,34,46,48,49,75
a to chybił-trafił z +
6,18,47,57,72,75,76-moje ulubione 70-tki
6,7,24,26,34,46,48,49,75
a to chybił-trafił z +
6,18,47,57,72,75,76-moje ulubione 70-tki
jestem genialna!:)
jak to w czym? znow pozwolilam by lotto na mnie zarobilo:)
...jak to dalej puszczasz zakłady, skądinąd wiem, że gdybyś to sama zrobiła, prawdopodobieństwo zysku byłoby o wiele większe,:) he,he żarcik niewybredny, przepraszam. Pozdrawiam Ślicznie logiczna
...mnie dziś też nie pomogło lekkie przebudzenie przedziału 50-70. Tylko 3/10 niestety. Ale jutro też jest dzień i losowanie...
Ja mam 4/10. Kiszka ale skupiam się na opracowaniu liczb które wejdą w najbliższym czasie. Narazie widze to optymistycznie. Czas pokaże. Myśle że nastąpi przełom i posypią się wygrane.
Zauważ Broda,co mówił prawdziwy pan Rembi, co prawda znów sie pomylił -ale gdyby ten szczęśliwiec zaznaczył Plusa -miałby 300tys, a tak nieborak ma tylko 70 tys. szkłoda:) To nazywa się dla mnie magia reklamy:)
odnośnie plusa do matycz i innych:nie rozumiem do końca tego, ale tabela na odwrocie nowego blankietu jest dziwna.tzn.chodzi mi o zakład na 5 skreśleń.za 1/5-14zł, za 2/5-jedynie 10zł,za 3/5- z kolei 16zł.jest to chyba spowodowane tym, że oprócz faktu że plusa wybiera się z 80 liczb to do tego dochodzi 20 możliwych kombinacji z miejscem wylosowanej kuli(od pierwszego do ostatniego).z tabeli i informacji na lotto.pl wynika że trudniej jest trafić samego plusa grając na 10 skreśleń niż 3/10 z plusem.może dzieje się tak że gdy trafimy 3/10 nasz plus ma tylko 18 możliwych miejsc,bo dwa w tej rurze gdzie są kule po losowaniu są już teoretycznie zaklepane he,he.
czy ktoś potrafi to wyjaśnić? może jakiś matematyk :-)
czy ktoś potrafi to wyjaśnić? może jakiś matematyk :-)
Nic tylko współczuć. Co on z taką kaseczką bidulek zrobi, przecież nawet na waciki nie starczy.
Dobranoc -na temat Plusa już nigdy się nie wypowiem -to jedyny minus dla mnie, dla innych Plus:)
broda ja wciąż czekam:)narazie nic nie puszczam i z tego co widze dobrze robie:)wszyscy gdzies z tymi typowaniami na forum są jakoś obok tego co wpada:)
river .. tak to już jest. To faktycznie wynika z prawdopodobieństwa. 0/10 jest trudniej trafić niż 5/10. Zresztą spróbujcie :)
Co do wygranej 70 tys. to nie można na to patrzeć tak, że mógł zaznaczyć i 4 razy więcej by wygrał. Przecież zapłaciłby 2 razy więcej. Tak patrząc to można powiedzieć, że zamiast plusa mógł zakreślić stawkę 5x większą i miałby 350 tys.
Co do wygranej 70 tys. to nie można na to patrzeć tak, że mógł zaznaczyć i 4 razy więcej by wygrał. Przecież zapłaciłby 2 razy więcej. Tak patrząc to można powiedzieć, że zamiast plusa mógł zakreślić stawkę 5x większą i miałby 350 tys.
Opa30, masz rację zapomniałem że wygrane się sumują. ale tak czy siak nadal gram w tradycyjnego multi, bez kombinowania z ostatnią kulą.powodzenia w expresie!
Witam.
Oni swoje losują--a ja swoje-trzeba konsekwentnie trzymać się swojego.
6.7.8.22.44.55.64.77. plus
oraz;
4.8.
14.18.
34.38.
64.68.
74.78.--do każdego dorzucamy 31.
Przychylnym okiem spoglądam też na wczorajsze które nie poszły
4.15.25.33.43.55.66.74.
Pozdrawiam.
Oni swoje losują--a ja swoje-trzeba konsekwentnie trzymać się swojego.
6.7.8.22.44.55.64.77. plus
oraz;
4.8.
14.18.
34.38.
64.68.
74.78.--do każdego dorzucamy 31.
Przychylnym okiem spoglądam też na wczorajsze które nie poszły
4.15.25.33.43.55.66.74.
Pozdrawiam.
hej aja pykam sobie z zestawu obok 1\1 moze cos z tego bedzie na oranzade hahaha pozdrawiam antyplusowiczow
Nie ma lekko ale:
4,16,21,24,48,49,61,64,75,80 podobają sie mi na dziś :)))
4,16,21,24,48,49,61,64,75,80 podobają sie mi na dziś :)))
Jeżeli chodzi o ML PLUS to jest to kiepski ruch totalizatora. Nadal ludzie graja w zwykłego ML. Właśnie w radiu babcia mówi że wygrała za piątaka 2.5 mln. Oj na taką wygraną w plusie będzie trzeba długo czekać. Reklamy nie przekonają ludzi, piątak za jeden zakład to straszna kwota a te tabelki z wygranymi to tylko tak ładnie wyglądają. Kto wie kiedy padło ostatnio 10/10?
przyznam sie jak plus by nie byl 20 wylosowana liczba to bym wygrywal co drugi dzien.nawet mnie kusi puszczac bo to oferta dla LESZCZY
gra ktos z was w RULETKE w internecie.Napiszcie jak wam idzie co myslicie o tym
ja wysłałem kilka zakładów na szcz.numerka i je przepiszę na expres-jeśli wystąpi jakaś liczba powyżej 42 to zmieniamy na inną i taka robota,zobaczymy jakie będą efekty
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Reklama e-booków bardzo zwalniała otwieranie strony w przeglądarce IE. Problem został usunięty.
Ja teraz gram w zakładach bukmacherskich, wygrane mniejsze, ale prawie zawsze pewne.
A ja dzisiaj nie skreśliłem ani jednego kuponu i ostatnio też nie :D Wam też to polecam - Strata kasy tylko
siema ludzie ja stary HAZARD grajcie malymi sumami bawcie sie w multi nie przelewajcie SERCA w to.Co nie ktorzy tutaj maja TRANS cyferek niewierzcie ze ktoras tam wpadnie haha amoze NIE amoze dzis tak myslisz i znowu dolek ja stracilem pol majatku i mam juz BIEDE ostrzegam nie dawajcie SERCA
Allan ja tez gram na bukmacherskich ale nie zawsze mam pewne wygrane .A ty grasz na meczach czy multi?
Gram w grach losowych na zakładach bukmacherskich oraz obstawiam mecze, chociaż jestem w nich zielony
Czy ktoś z was grał moze w Pokera online na kasę i z jakimi efektami może warto?
Dzisjaj obstawiam 15,21,26,33,42,48,53,57,66,74.
dzisiaj mam jedynke w dużego.Gram ponad 5 lat tymi liczbami i miałem kilka trójek i jedną czwórkę.POZDRO DLA WSZYSTKICH.
No i mamy kumulacje w duzym lotku, udalo mi sie trafic dzis PLUSA w multi. mialem 5,10,20,25,35,66 - stawka x3, czyli wygrałem: 14900zł, po raz pierwszy w historii mojego grania, jutro gram za 2000 zlotych, obstawiam 10 szóstek z plusem x 10. pozdrawiam
SZCZECIN 29 prosze nie graj nieponos sie fantazji jak pochlonie cie fantazja WYGRANIA to juz przegrales.Z zycia wziete ta twoja wygrana splacila twoje wklady przez lata grania takze chyba odzyskales to co PRZEGRALES
6/6 z plusem to chyba płacą w sumie 4300 to jak na 3 stawki wyjdzie 14900
dzisiaj pierwszy raz gram w PLUSA.liczby opracowałem z map udostępnionych na tej stronie.zobaczymy wieczorem co z tego wyjdzie?
Proszę o uaktualnienie statystyk.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam. Gratulacje dla Szczecina29-ja też zakładam,że wygrał.Bardziej jednak od wygranej interesuje mnie co dziś zamierza zrobić z jej częścią. Bo po tym,że chce za 2000zł zagrać na 10 szóstek z Plusem zaś wywnioskowałem,że jest albo człowiekiem majętnym jak poseł Misztal,który chyba przedwczoraj przewoził pół milionach dolców w bagażniku swojego Maybacha jako zadatek na prezent dla narzeczonej,he,he, albo jest człowiekiem wysoce nierozsądnym -tu znów chodzi mi o liczbę Plus:), (never say never -nigdy nie mów nigdy). Pozdrawiam wszystkich,którzy już, albo dopiero zamierzają wygrać.
A ja mam takie pytanko: W dziale "Typowania" typujący w DL podają 12 liczb, przykładowo: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
Są to dwie szóstki, więc w jakiej kolejności zakreślają na kuponie te szóstki? Bo kombinacji troszke jest. Może to być 1,5,9,10,11,12 a równie dobrze 3,7,8,9,11,12. PZDR
Są to dwie szóstki, więc w jakiej kolejności zakreślają na kuponie te szóstki? Bo kombinacji troszke jest. Może to być 1,5,9,10,11,12 a równie dobrze 3,7,8,9,11,12. PZDR
Kochany Czubku,zakładając,że w każdym zakładzie będzie różna liczba tych liczb jest 60. Jakże nawet ze statystyk mam być pewnym,że ten Plus nie będzie "zawierał się" w pozostałych 20-stu? Myślę,że jest o wiele więcej "pewniejszych" sposobów "zainwestowania" 2tys.zł.Pozdrawiam,miłego dnia
To jest podstawowy bąd grających że jak cos wygrają to pojawia się wizja jeszcze większej wygranej. Szczecin29 myśli że pomnoży swoją wygraną ale jest to bardzo mało prawdopodobne. Graj chłopie rozsądnie bo szkoda kasy.
Cześć Broda, pieniądze to rzecz względna -dla jednych 2000 to dużo, dla innych nie. Ja wpis Szczecina odczytałem jako prowokacyjną "pochwałę" gry w ML Plus, a zawsze pozostanę jej przeciwnikiem. Jednak gust nie podlega dyskusji... Pozdrawiam
Nie polecałbym stawiania takiej kwoty z racji tego że przecież szczęście nie dopisuje codziennie a raczej raz na jakiś czas.Tym nie mniej życzę Ci jeszcze większych wygranych ale za rozsądne kwoty :-)
Szanuj pieniądze, które wygrałeś niezależnie jaka to kwota.Pozdrawiam
Szanuj pieniądze, które wygrałeś niezależnie jaka to kwota.Pozdrawiam
Cześć Matycz.Chyba tak. Są osoby dla których 2000 to nie tak dużo. Ja też jest przeciwnikiem ML PLUS. Dzisiaj puszczam trzy zakłady bez plusa:
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73
5,14,27,38,40,41,47,59,62,72
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73
5,14,27,38,40,41,47,59,62,72
Witam wszystkich. Znów wygrałem! - 5/8 czyli 20 zł. Liczba 5 mi się wyśniła a pozostałe to z daty 16,10,26 i nr rej. droższych fur 57,68,47,48. Powoli ogrywam totalizator :)
Pomysł z multilotkiem-plus uważam za chybiony.
Podobnie jak TS NUMEREK.
Podobnie jak TS NUMEREK.
poprawna666 popieram.Na dzis proponuje 14,17,31,44,49,54,58,61,71,64.