Wpisy 439 881 – 439 980
9 sierpnia 2011 09:22 → 9 sierpnia 2011 11:44, 100 wpisów
Gała
pudełko chyba bank

pudełko chyba bank

Gała

no dobra ja tez uciekam

no dobra ja tez uciekam

Witam mam pytanie ile zapłaci się za kupon który bedzie miał stawkę x10 z plusem .50 zł ???
Dzisiaj walczę o 25 mln
w multi
w multipozdrawiam

wiesiu...sorrki bo ja z doskoku,szykuje motorek
i w drogę.po wczorajszym wieczornym losowaniu całkiem dobrze,2 trójeczki miałam,na wyjazd jak znalazł
i w drogę.po wczorajszym wieczornym losowaniu całkiem dobrze,2 trójeczki miałam,na wyjazd jak znalazł
wczoraj było zboczuchy , a dziś pusto rozum nic nie piszą na czacie

59-64 osoby - ale pewnie wszyscy w mapach, lub typują...
Ale jeśli typują, to na podpuchę - bo stare porzekadło głosi...

Ale jeśli typują, to na podpuchę - bo stare porzekadło głosi...

krzysio...a co? Obrazili się? jak tak to kij w oko
nie znaja się na żartach

nie znaja się na żartachkosmaty...Tymoje serduszko kochane jesteś

dla Ciebie poszłabym w ogień.

dla Ciebie poszłabym w ogień.no dobrze masz kij , przyjdz do mnie

kosmaty...umrzesz zaraz ze śmiechu,pisałam piórem i qurwa wypadło mi z ręki i wbiło mi sie w palec u nogi
ale dam radę,mam tatuaż za darmo

ale dam radę,mam tatuaż za darmo

krzysio...no przykro mi ale dzisiaj nie jadę przez Jarocin,wale prosto motorkiem na Wrocław

kobitka nie pasuje motorkiem , masz mercedes środku duzo miejsce i ciepło niz motor

Ale jeśli typują, to na podpuchę - bo stare porzekadło głosi...pisze Robal 36. Ja myślałem że to forum w jakiś sposób jest w porządku.
krzysio...ale nie ma jak motorek.Coo?
kobitka nie pasuje motorkiem?? Kobitka dopiero pasuje
kobitka nie pasuje motorkiem?? Kobitka dopiero pasujeja nie jestem wyobrazliwy na czacie, zaglądałem rózne na stronie www przy kompie z bratem

ja widze kobita nic nie jedziła z motorem i tam na ulicy tez nic

krzysio...ale ja jeżdzę a byś się zdziwił ile kobiet jeżdzi motorami ech

kosmaty...nie zdąże,wsadzę w trzewik i sie okaże co będzie ale tragedii nie ma,najwyżej zakrwawie skarpetkę

kobitka zero , chłopcy 100 % , kobitka nie wie gdzie jest gazu i spadł do rowu

lila tu w czestochowie słonecznie ale chłodno niewiem czy to dobry pomysł na motor
krzysio...to wy fecieci pipy jesteście,płaczecie zawsze O BOŻE I CO TERAZ a kobitka zawsze daje radę

@jano
to pewne założenie - po prostu pojawiają się głosy -
- "fatum, umieściłem typy i NIC nie weszło...", noo i jak tak popatrzeć, to bardzo różnie z tym bywa

to pewne założenie - po prostu pojawiają się głosy -
- "fatum, umieściłem typy i NIC nie weszło...", noo i jak tak popatrzeć, to bardzo różnie z tym bywa

lila no dobrze
nie masz prawko na A
a masz tylko jedno na B

nie masz prawko na A
a masz tylko jedno na B

spook>>
Bez żartów, proszę Cię - a Ćma, choćby ?
Pechem, tomoże być podanie dużej ilości w typowaniach - system dwanaście - no i czegoś takiego niewysłanie
Bez żartów, proszę Cię - a Ćma, choćby ?
Pechem, tomoże być podanie dużej ilości w typowaniach - system dwanaście - no i czegoś takiego niewysłanie

R_36 > CMA był nowy i wpadł tu tylko na 1 raz żeby tylko 1 raz zatypować 

jano...czasami do szczęścia wystarczy tak niewiele
głupie 2 dni wolnego
głupie 2 dni wolnego
no tak nie jestem wariatem nie lubie urazyć kogo na czacie , widzisz mnie jestem połowy aniołkiem

andromeda...Przepraszam Cię oficjalnie za wszystkie obelgi jakie skierowałam pod Twoim adresem,na prawdę

lila
nic
nic

dobra uciekam....

andromeda...co zdziwiona? sama jestem zdziwiona,ale tej wojny dłużej nie będę toczyć,nie ma sensu tym bardziej ,że codziennie się tutaj spotykamy.
Lila jest takie przysłowie, trochę przewrotne . Pić p.....ć nie żałować bieda musi pofolgować.A na poważnie później.

spook
A wiesz, że ja tu wyczytałem, że są ludzie, którzy n.i.g.d.y nie trafili trójki ? - dla mnie to był niezły szok
A wiesz, że ja tu wyczytałem, że są ludzie, którzy n.i.g.d.y nie trafili trójki ? - dla mnie to był niezły szok
R_36 > niedawno podałem prognozę na czacie że w meczu Ruch - Korona prawdopodobnie będzie remis 0-0 albo 1-1 a było 2-2 

ja dopiero co weszłam na czata..wrociłam z rendgena
Spoko Lila ja tez przepraszam..że byłam złośliwa i sie czepiałam i też wcale nie chce się z Tobą tu sprzeczać..luzz
Spoko Lila ja tez przepraszam..że byłam złośliwa i sie czepiałam i też wcale nie chce się z Tobą tu sprzeczać..luzz

spook
jaki liczby na dziś , ja 80

jaki liczby na dziś , ja 80

jano...no niby jest,ja zawsze powtarzam,żyje sie raz i przezyj swoje życie tak jak uważasz za stwosownie,nikt inny go za Ciebie nie przezyje.
ja tez pisze całkie powazne

spook
aha ok
aha ok

vanilla...dzisiaj sobie zdałam sprawę,że kłótnie nie mają sensu,że to do niczego dobrego nie prowadzi