Wpisy 4 397 139 – 4 397 238
11 marca 2022 17:36 → 11 marca 2022 19:56, 100 wpisów
@4 397 137xdrive: co ty rolnik
@4 397 138Gosia__77: ale piszesz o gierkach czy o zdrapkach
@4 397 141Angierski: zdrapkach a w gierkach dziś też klapa
mam torebkę co kosztuje 186 USD i to o 11% jest przeceniona a ja mam ją za darmo stary kiedyś nówke przyniósł
@4 397 150xdrive: łaził kiedyś ktoś wystawił
teraz już jest starsza ale ją na starociach opchne może kupiec kupi
@4 397 154xdrive:
@4 397 156xdrive: nie napewno nie
🌛 ⛄
Piękna zima. Rano było -9.
Takie przypomnienie.
Przed południem wpisałem na MP Test na NIE do Loterii EJ.
Przed południem wpisałem na MP Test na NIE do Loterii EJ.
Ciekawe czy się sprawdzi???
Putin nie dożyje do września, w sierpniu zginie w zamachu.
Putin nie dożyje do września, w sierpniu zginie w zamachu.
Uwaga.
Noc z dużym mrozem na wschodzie Polski.
Noc z dużym mrozem na wschodzie Polski.
Ale dzisiaj Ruskie będą marznąc w tych swoich blaszankach czyli czołgach. Temperatura może spaść poniżej... -20.
Przerwa.
Ale O co chodzi ???
weekend
Dzisiaj po północy albo jutro w nocy Białoruś może zaatakować Ukrainę.
@4 397 175Wędrowca netowy: skąd takie info ?
Onet.pl
Ale zatkany internet.
Speed Test.
Pobieranie: 1Mb/s.
Speed Test.
Pobieranie: 1Mb/s.
sprawdziłem u siebie nie jest źle ale to jest przez wifi po kablu jest drugie tyle można spokojnie pracować
ale trzeba dobrze patrzeć jak się coś kupuje tak szybko kupiłem ale oki były produkty zaznaczone wysyłka 24 godziny ale ale dałem to ale trzeba było oprócz tego wybrać 1 dzień lub 9 30 nie dałem nic bo wydawało mi się że wystarczy 24 pasek na czerwono reszta była czysta i tak wyszło że na towar poczekam trochę
ale z drugiej strony nic nie straciłem bo za szybkie dostarczenie więcej za towar trzeba zapłacić
🍺🥗🥣🍜
Leroy Merlin ogłosił że nie wycofa się z rosyjskiego rynku , a wprost przeciwnie będzie rozwijał większy asortyment produktów - myślę że powinno się zbojkotwać tą sieć i nic nie kupowac ,żabojady chcą się dorobić na wojnie
to francuska firma chyba
U mnie zakładają szybki internet.
Start:
Listopad 2018
Teraz:
Marzec 2022: nic nie zrobili.
Koniec prac???
2050 rok.
Start:
Listopad 2018
Teraz:
Marzec 2022: nic nie zrobili.
Koniec prac???
2050 rok.
to nie takie proste Niemcy i Francja nie zrezygnują z handlem z Rosją może trochę medialnie pokażą że coś rezygnują ja pracuję firmie co połowa towarów idzie do Rosji już było spotkanie z prezesem z pracownikami że rząd nic nie oferuje w zamian jak będzie taka nagonka to połowa pracowników będzie zwolniona bo produkcja będzie zmniejszona o 50
nikt nie mówi o firmach polskich które handlują z Rosją chcą zarabiać co niektóre będą musiały zawiesić działalność to nie takie proste ludzie stracą pracę
lub mają zamrożone konta to normalni ludzie nic nie mające wspólnego z wojną co rząd da im wzamian
ciężki temat bo sankcje na Rosję wydają się słuszne ale one uderzą w Polskę a nie tylko w Rosję bogate kraje mogę wytrzymać bo są bogatsze a wcale nie rezygnują ciężko temat
najgorsze jest to że nie ma planu jak zrekompensować Polakom te straty w zakładzie którym pracuje połowa produkcji idzie do Rosji ale jest inna firma co nic nie sprzedaje Rosji ale kupuje tanio surowiec do produkcji produktów chemicznych bez tych dostaw produkcja będzie zawieszona to też ludzie którzy tam pracują co rząd Polski zaoferuje zakładowi ludziom o to jest pytanie to bardzo ciężko problem
Sankcje cale tiry zywnosci i lekow do rosji jada przez Polska granice
@4 397 198Bolo22: tak słyszałem przez Białoruś do Rosji
Niemcy tam wożą a Polacy chyba duża nimi jedzie pracują na tych tirach
1,2,7,11,12,15,53,58,59
33,30,38,64,65,66,75,76,78
No na suchocza
33,30,38,64,65,66,75,76,78
No na suchocza
@4 397 169miti366: ja jestem przeciw pisiorom i ich rzada i co?
sami widzicie jak gaz poszedł do góry ile ropa będzie jeszcze gorzej przecież my już mamy sankcje a będzie jeszcze gorzej
@4 397 201tomi77: wiemy ze na sucho jak zwykle
Wojna Ruskich spowodowała że VW stanął.. A to skurczybyki.. Wychodzi ze do Niemca brali części od Ruskai tak powstał Caddy
Bolo. No dopiero wieczór wymyśliłem.. Jak zatrybi to na 14 jutro tylko po zmianie liczb...
@4 397 203Tytan-Bravo: to co sie dzieje u nas to gorzej jak wojna duzo gorzej
Europa zachodnia sobie na to nie pozwoli będzie chandlować bo chcą żyć by ich obywateli godnie żyli są przeciwni wojnie ale nie będę ryzygnować z handlu
bo im się to nie opłaca
a Polska będzie dobrym wujkiem a obywatele polscy będę żyć coraz gorzej kto nam pomoże nikt
Prezydent Duda powiedział że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie po angielsku strona USA się śmiała
można to różnie interpretować strona Ukraińska była zarzenowana tym
teraz mamy nic od Rosji a kto wspierał Rosję jeszcze przed pisem kto umorzył dług Rosji ?
za gaz co się Polsce należało kto umorzył Rosji kto wspierał rurociąg szkoda pisać teraz te same osoby mówią o sankcjach gdzie byli w tedy
Pasko Pasko, masz możliwość zrobić na swojej stronie i w wynikach opcję lustro (podobne losowania) do Ekstra Pensji? Może być opcja bez liczb 1 z 4.
Przepraszam czy można byłoby tematy polityczne przenieść na inne forum ? Zauważyłam ze szczególnie niektóre osoby nakrecaja tutaj temat ?
@4 397 218Biedroneczka1977: najlepiej niech sobie założą temat na forum
@4 397 218Biedroneczka1977:
@4 397 217kocur: chyba jak pisałeś kiedyś ignorować ignorować
Przyjdzie nam mieszkać w chatach z gliny.. Palić w piecach z cegły i pić wodę ze studnii świecić naftowymi łapami i srac w latrynach
@4 397 221Biedroneczka1977: Jest to bardziej aktualne niż wtedy, ale na wet temat był inny, pamiętasz
@4 397 219kocur: otóż to prośba do Pasko żeby niektórzy pisarze pragnący pisać cały wieczór o wojnie założyli sobie temat wojna na forum
@4 397 223kocur: Tak pamiętam
@4 397 224Biedroneczka1977: Tego robić nie będę to nie moja sprawa, ja adminem nie jestem Ignorować i tyle
Tak jest ignorować ignorować
@4 397 227kocur: dziękuję piękny tulipan
@4 397 230kocur: dziękuję 😄 😃
@4 397 229Biedroneczka1977: dzisiaj mam ochotę zatypować EP, co ty na to ?
@4 397 222tomi77: a co co mieszkają w blokach z wielkiej płyty ci im zostaje jeść tynki z ścian
Grasz dziś w pensje ? Nic na wieczór nie wysłałam
@4 397 232kocur: Ale że na sucho ?
@4 397 235Biedroneczka1977: W realu za 10 zł
@4 397 236kocur: Tak Tak tylko trochę dziś zdrapki jej nie wyszły