Wpisy 4 395 429 – 4 395 528
9 marca 2022 10:03 → 9 marca 2022 12:21, 100 wpisów
@4 395 430drapek:
Prezydent Francji zaapelował o dialog z narodami rosyjskim i białoruskim, Emmanuel Macron: Rosja zawsze musi być traktowana z szacunkiem
Teraz tak patrzę, ze tym samym los. padł zestaw jolki 1-11-19-57-70 z moją dodatkową 59 do 6/6. Niedawno biedroneczka o ten zestaw pytala. Moje multi na oba los bez plusa
10-20-23-32-34-55-67-75 chybik
2-18-23-32-34-35-38-67 skreslone
10-20-23-32-34-55-67-75 chybik
2-18-23-32-34-35-38-67 skreslone
Jak będzie kantowanko, to bede u okulisty, moze po wyjściu z gabinetu zobaczę 8/8
zima w końcu na stała pada śnieg i zimno a ja myślałem że to koniec
dobre drapek, jak zobaczysz te osiem, to poproszę adresik tego specjalisty
udanego dnia
udanego dnia
Szype od śniegu na strych posłałem... 5 nitów blach.. Trza było trochę naprawić.. Kolejna zima i tak trza nowa
@4 395 446Forsami: że jeszcze żyjemy
Napisałem ci baterię można kupić nową na allegro będzie telefon śmigał
lub koło Jagiełły ja wymieniłem w Motorolii głośnik zajeb.. zrobili jest oki nima śladu nawet otwieranie
Ja mam taki telefon że tylko przez głośno mówiący mogę rozmawiać
Zawalony trotami głosnik
Zawalony trotami głosnik
głośnik można wyczyścić lub wymienić chyba że coś innego to już się nie opłaca dokładać
@4 395 453waldus: podskoczył byś jak masz czas dziś czy tam kiedy indziej oni ci to zrobią jak jest liceum ogólnokształcące obok jest sklep taki komis z komórkami mi wymienili głośnik w ciągu godziny może trochę więcej dziś chodzi jak burza
@4 395 454Mulag: wiem gdzie to jest tam właśnie kupiłem tela
@4 395 455waldus: aha
no ja preferuje nowe nawet gorszy model ale nowe pierwszy raz tam byłem bo Motorola nie taki stary telfon a głośnik już nie zdatny do słuchania muzyki 100 zł zapłaciłem
myślałem że nie zrobią bo jest nierozbieralny ale widzisz siedzą w tym mają przyrządy to wiedzą jak zrobić po co mam kupować nowy telefon jak lepszego aż tak od tego bym nie miał musiał być kupić nowy za ponad 1000 za a po co mi szkoda kasy a teraz to już nie ma za co kupić a używane to nie chcę
darek650305 typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 1076815 i trafił(a) 750 zł
te wszystkie telefony mają obliczone ileś tyś dotyku i wyświetlacz siada lub już tak nie ma dotyku zacina się zależy kto jak używa, to za komuny była ekologia nie świadoma ale była a teraz masówka i do kosza i tak rośnie góra śmieci elektrycznych
@4 395 466cpp: nie strać za dużo kasy jak się będziesz bawił w gry losowe
Moj jest z 2017 katowany dzien w dzien..wirczorem tez...dual lg ..ok bateria siada po dniu..ale wszystko pyka...
@4 395 433drapek: I był dzisiaj ten zestaw ???
Byłam na rowerze trochę ale piękna pogoda dzisiaj
@4 395 454Mulag: przeczytałam konie z komorkami
Mój smartfon co dwa lata używałam leży w szufladzie ten mam teraz półtora roku już nowego nie kupuję bo co dwa lata mi ofertę przesyłają po co jak wszystko działa z sumie muszę tamten do komisu oddać
@4 395 474waldus: dziękuję za kwiatki 😄
@4 395 478waldus: O ja a u mnie plus dziesięć słońce wiosna
a mi siadla bateria w telefonie i nie moge kupic zamiennej baterii bo nie ma na allegro
musze kupic nowy telefon dzisiaj jak dostane wyplate kupuje
musze kupic nowy telefon dzisiaj jak dostane wyplate kupuje
drogiego nie kupuje bo wiele razy go upuscilem i ledwo co przezyl troche sie poturbowal
jak mi sie zepsuje to nie bede tak zalowal
ten co chce kupic to 400zł
jak mi sie zepsuje to nie bede tak zalowal
ten co chce kupic to 400zł
Witam wszystkich
@4 395 483Angierski: Kup Samsunga
@4 395 485Sebastian_M: galaxy ?
Powili biore się za liczby. Wczoraj nic nie puszczałem to dzis mogę zagrać nawet w Lotto
@4 395 486Angierski: Tak S-9
Właśnie kupiłem S9 i jeszcze nie wyjąłem z pudełka
wystarczy mi xaomi, ja tylko slucham muzy i czasami dzwonie nic wiecej

@4 395 489Angierski: Drogi?
Przecież on dużo nie kosztuje.
Przecież on dużo nie kosztuje.
@4 395 495Angierski: Telefony są po 3000 zł
Dobrze kup jaki chcesz.
czlowieku i co da ci taki telefon przejscie do wyzszego wymiaru? teleportacje?
@4 395 498Sebastian_M: xaomi to dobra marka a sa tansze telefony bo juz maja pare lat
ale tak szczerze ten model w 2019 roku kosztowal z 1500zł
co zestarzal sie??? znaczy co nie bedzie dzialal ??? czy co... ze wtedy byl najlepszy to juz jest gorszy?
ale tak szczerze ten model w 2019 roku kosztowal z 1500zł
co zestarzal sie??? znaczy co nie bedzie dzialal ??? czy co... ze wtedy byl najlepszy to juz jest gorszy?
@4 395 499Angierski: Gdybym dbał o coś takiego jak piszesz to bym kupił Samsung S-21
za 10 lat powiesz ze ten co masz samsung s9 jest beznadziejny bo wolny...
a to nie prawda ja pracuje na 12 letnim notebooku i dziala do dzisiaj a mam w zapasie nowszy i nie potrzebuje go wlaczac
a to nie prawda ja pracuje na 12 letnim notebooku i dziala do dzisiaj a mam w zapasie nowszy i nie potrzebuje go wlaczac
@4 395 501Gosia__77:
@4 395 507Gosia__77:
@4 395 506waldus: nie tak czlowieku
dzisiaj zloto jutro tombak - ale gdzie jest "powod" zeby deklasowac sprzet
ja bym chetnie kupil stary ale dobry sprzet
dzisiaj zloto jutro tombak - ale gdzie jest "powod" zeby deklasowac sprzet
ja bym chetnie kupil stary ale dobry sprzet
@4 395 508Sebastian_M: Sebastian dziękuję
Xiaomi brata corki mialy po sztuce...moze dobre..ale do pierwszego usxkodzenia wyswietlacza...spadly ze schodow..mialy folie ochronne.i lipa..nawet na gwarancji uja zrobili
@4 395 508Sebastian_M: masz zalozmy BMW x5 teraz
za 20 lat powiesz ze to zlom... a dzisaij powiesz ze to luksus
co musi sie w mozgu zmienic zeby tak sadzic ze cos sie starzeje... jak cos jest dobrze wyprodukowane to ma zawsze wartosc
za 20 lat powiesz ze to zlom... a dzisaij powiesz ze to luksus
co musi sie w mozgu zmienic zeby tak sadzic ze cos sie starzeje... jak cos jest dobrze wyprodukowane to ma zawsze wartosc
@4 395 508Sebastian_M: Sebastian tym 6/6 odbiłam sobie wydane na gierki
chodzi tylko o technologie czy obsluguja LTE, 5G czy GPS i wersja softu androida
o nic wiecej nie chodzi
jak masz kamere 14 mpix to wystarczy - chyba swiat sie nie zmieni na tyle ze fizyka przestanie dzialac i kamerki 14 mpix beda chwytac tak jak na 2mpix
o nic wiecej nie chodzi
jak masz kamere 14 mpix to wystarczy - chyba swiat sie nie zmieni na tyle ze fizyka przestanie dzialac i kamerki 14 mpix beda chwytac tak jak na 2mpix
wytlumacz czym lepszy jest telefon za 3000 od telefonu za 400 zl
najpierw a nie
najpierw a nie
znam takiego kumpla ze zawsze gada o drogich rzeczach mowi "a ja mam telefon za 4 tys" i to cala wartosc telefonu zawiera sie w cenie (a wykorzystuje go do dzwonienia tylko)
@4 395 517Angierski: Kupisz jaki chcesz. Ja przyzwyczaiłem się do Samsunga Galax i uważam że jest dość dobry.
Jeśli chodzi o jakość to tak. Miałem różne modele galax od 5 do teraz 9 i uważam że wyższy model jest coraz lepszy.
Jeśli chodzi o jakość to tak. Miałem różne modele galax od 5 do teraz 9 i uważam że wyższy model jest coraz lepszy.
@4 395 501Gosia__77:
Gosia jak ty mnie w tej chwili zaymponowałaś
Gosia jak ty mnie w tej chwili zaymponowałaś
@4 395 518Angierski: Ja telefon wykorzystujęnie tylko do dzwonienia. Gdybym miałtylko dzwonić to bym kupił zwykłay stary telefon i po co mi smartfon ?
@4 395 522kocur:
dobra i tak mnie nie przekonasz
w tym za 400zł jest 8mio rdzeniowy procesor
w tym za 400zł jest 8mio rdzeniowy procesor
@4 395 522kocur: Nie pisałem wczoraj bo po pierwsze mnie nie było a po drugie nie widziałem tych liczb. Dziś sytuacja się zmieniła i zaraz Ci napisze co o tym myślę .