Wpisy 4 389 897 – 4 389 996
1 marca 2022 15:08 → 1 marca 2022 19:46, 100 wpisów
śmiać mi się chce przywódca czeczeńców 28 lutego który jest za Rosją mówił czy raczej stanowczo że Ukraina ma czas do 31 lutego na podanie się
wojna droga, kazdy beknie za to, juz mi woda poszla w gore w oplatach
wplace i mi oddadza bo i tak nie uzywam za duzo
ile płacisz na miesiąc ?
oplaty? 750 z garazem bez pradu
mieszkanie też w to
mieszkanie net kabel garaz
totek musi mi za to placic
trzeba isc na wies tam nie ma czynszu
na wsi lepiej kurka jajko krowa mleko warzywa i owoce przeżyje się wojnę która się zaczęła w 2020 i nie zanosi się by miała odejść
@4 389 905MONTEZUMA1: Bieszczady są tanie,żyjesz jak chcesz
amisze tak żyją zdala od tego warjactwa
keno mi oplaci luz
a co gdybym wynajmowal za 2 klocki, bankructwo murowane
po to sie zarabia zeby wydawac
Kto mieszka i żyje na wsi zawsze da sobie radę..Z głodu nie umrze.Prędzej miastowi padną
jakbym 7 stowek inwestowal w chate na wsi co miesiac to byloby to widac
przy domku to trzeba robic, wole siedziec w bloku i na kompie
Rozmawiałem niedawno z dwiema dziewczynami...Jedna była ze wsi druga z miasta.Ta ze wsi potrafi zrobić gołąbki,pierogi zadbać o dom.Ta z miasta umie tylko iść do Kfc Mc donalda a na pytanie czy umie zrobić pierogi powiedziała że nie ma czasu rozmawiać bo idzie załatwiac 500 + Tym się różni baba miejska o wiejskiej że w czasie kryzysu ta miejska zdycha z głodu..
obie mialy po pierogu nie ma dobrych dziewczyn nigdzie juz
w miescie patole na wsi tez czasem patole
ale jest na to ratunek, kato randki, np
SingleKatolik.pl
SingleKatolik.pl
jeszcze jakies kato dzis bylo w tv sniadaniowej
Tutaj nie chodzi kato randki.Po prostu miasto nigdy nie dorówna nigdy wsi.
mam tylko kilka kuzynek na wsi i ok, siedza grzecznie po slubie i rodza dzieci
nikt sie nie rozwodzi
nikt sie nie rozwodzi
To racja.. Kobieta potrafi zrobić coś... jak jej czegoś brakuje samochodem podjedzie.. Potem w garażu stoi po szturchancu
Ja natomiast znam kilku facetów którzy pracują cały dzień by zadowolić i utrzymać swoje kobiety siedzące cały dzień w domu.To trzeba miec niepokolei w głowie żeby robić na zdrową i kumatą dziewczynę której zwyczajnie nie chce się iść do pracy.
Czy narządy kobiece są aż tego warte i atrakcyjne by na nie pracować całe życie-Nie sądzę
@4 389 927Telesfor:
Wojsko Ukrainy wykryli że wojsko rosyjskie jada przeterminowana żywność aż o 7 lat
@4 389 929zbigniew g: to tylko cyfry gdybyś był głodny żyl o wodzie by nie było aż tyle lub wogule futerka w to zielone to brud byś wytarł pomyślał że jest posmarowane musztarda byś wcinał
Niestety jak to bywa ci co mają lub dostają mają lepiej a reszta osamotniona nie kiedy bide to co się dzieje na wsch nie się jeszcze gorsza inflację i bide mimo że człowiek wie że równie dobrze mogło by to jego spotkać
@4 389 932Mewa: chyba multi
Myślę że tylko nas karmią ta Ukraina.. Rozumiem że wojna ale czy innych tematów nie ma.. A co z chińska zaraza czy wolnymi sądami ?
Liczby z ex pensji wpadły w Keno o 12:54 mnoznik1 Łęka lipa ale padły
co tam generalowie jakie nowe posuniecia proponujecie?
ja proponuje zbombardowac konwoj bezzalogowymi dronami
ja proponuje zbombardowac konwoj bezzalogowymi dronami
plus obstawa mysliwcow
Ja myślę.. Ze trza Szojgu Miedwiediewa i Putina... Na szubienice
top gun maverick i iceman
Przed chwilą padło 96 x 55,10 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Putin zwiał do... Chin.
Ja będę powtarzał.. Putin jest stukniety.. Ale Szojgu i Miedwiediew stoją za nim
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Mój jest w naprawie, zawiesił się.
@4 389 951Wędrowca netowy: a jaki model? ja tam też nie jestem fanem bardzo drogich telefonów - ma działać i swoje robić a na bardzo drogie szkoda siana
Nadal zimno, nawet -9 na Suwalszczyźnie.
Nie kupuję drogich telefonów bo nie warto.
Ukraincy dostana 500 plus
najgorszym posunięciem producentów jest niewymienna bateria - a wiadomo kiedyś się zużyje
Ja takich nie kupuje.
będzie walka ale krótka oj oj Ford jak uderzył przed walką jako konfrontacja to Hulk poleciał oj długo to walka nie będzie
Co do teli.. Mój 5 letni.. Fotki robi dobrze kręci filmy.. Ale bateria może 1 dzień wytrzymuje...
a nier lepiej dac 200 plus a 300 plus dac polskim zulom?
paroby Europy
Są telefony z wymienną baterią:
Wystarczy wpisać:
Smartfony z wymienną baterią.
Jest kilka modeli.
Wystarczy wpisać:
Smartfony z wymienną baterią.
Jest kilka modeli.
Polska to biedny kraj, mozna troche pomoc ale nie wiecej niz sie pomaga swoim, pokemony chca sie pokazac na swiat
@4 389 964Wędrowca netowy: działasz już???😁
Monte... Nie piłem nic.. Ale też mysle podobnie... Polska może nie uciągnąć tego wózka... a kto jej pomoże.. 32000 bezdonmych nie ma dachu nad głową..
@4 389 929zbigniew g: wlasnie pokazują
Islandorka.
Od jutra zacznę, dzisiaj jeszcze przerwa.
Od jutra zacznę, dzisiaj jeszcze przerwa.
Ok
Dobra.. Trza polać pod te losowanie.. I oby wojna się skończyła... Albo Putin wykończył
A ja 2 dni z rzędu bylam na pogrzebach🥺
Ukraince z pracy dom zbombardowali
@4 389 965MONTEZUMA1: ja się boje jednak że to się odbije na Polakach dostęp do służby zdrowia co płacimy składki czeka się lata a tu się chcą pokazać rozumiem wojna nieszczęście ale my mamy umierać by innym pomóc nie pojmuje tego teraz Minster Moląg z zusu kasę wyciąga dla Ukraińców czy my to udźwigniemy emerytury niskie ludzie wegetują drogie lekarstwa sami ledwo żyjemy
Putin jest głupi i jego przydupasy.. Ale Polska to.. Biedny kraj.. Mieszkamy w starych domach jeździmy nastoletnimi samochodami po Niemcu.. A na wakacje wyjeżdżają vipy prywaciarze i Królowe Zycia... Słabo to widzę.. A może Niemcy, Luxemburg, Francja Anglia weźmie po kilkadzuesiat tysięcy... Na ten trudny czas
@4 389 977tomi77: boje się że będzie jeszcze gorzej dla Polaków w własnym kraju oby się mylił
wlasnie niech bogate kraje odciaza, nie ma co wszystkiego brac na klate
ale te 500 plus, 400 plus i dla mnie stowka z kazdego
Świat jest niesprawiedliwy, ludzie nie powinni tak robić, człowiek człowiekowi nie powinien robić takich świństw, jesteśmy braćmi i siostrami. Szanujmy się między sobą. Pomimo różnić: religijnych, koloru skóry, etnicznych, poglądów politycznych, ulubień. Musimy być razem, ludzie dla gospodarki aby była lepsza, Świata dobrego, zielona Świata, aby rzeczy nie były najważniejsze, pomagajmy dzieciom i dorosłym w Afryce gdzie dzieci chorują, nie mają co jeść, działajmy na rzecz bezpiecznej Ziemi, odnawialne źródła energii.
masz swoje rodzinę to starasz się jak najlepiej a jak masz coś więcej możesz pomóc innej rodzinie ale u nas coraz gorzej boje się że może dojść do konfliktów między mniejszościami
bys pojechal na gape pociagiem albo busem to wpierdol ale zagraniczniaki siedza i jada za darmo
To na nas się odbije.. Mieszkany zbyt blisko... mnie dziwi czy w innych krajach też tak gada w TV radio i necie.. O wojnie.. Nie otwieram nawet lodowki.. By nie widzieć Putina
świat jest za kłamany ale ludzie w dobrej wierzę pomagają ja to rozumiem oby, się nie zdziwili jak się to potoczy inaczej niż myślą
Moja słowa piękne ?
@4 389 987krzysztof c:
przecież tak wcale w Afryce nie musi być przecież tam jest wyzysk ropa za żywność kto to robi przecież nie Rosja nie możemy jedno zło potępiać a inne akceptujemy chyba media tu działają powodując współczucie a na to samo nie ma współczucia, fajnie że pomagamy Ukrainie ale szkoda że na co dzień sami sobie nie pomagamy jako Polacy tego nie rozumiem wcale.
teraz coś prawdziwego nie wygodnego powiedzieć nie można tylko pomagać nie krytykować coś nie tak
Ale Aktywistka dobrze Borysowi Johnsonowi.. Ze Nic Unia nie robi ani inne kraje a dzieci Putina siedzą sobie spokojnie a te na Ukrainie są zabijane...
@4 389 982krzysztof c:
Ukraina przyjaciel aco Polakom robili na Wołyniu piłami przecinali końmi rozrywali
Ale mają jaja unas politycyi celebryci dawno by uciekli