Wpisy 4 388 926 – 4 389 025
27 lutego 2022 20:52 → 27 lutego 2022 21:52, 100 wpisów
przyjda i wyskoczycie ze zlota i kobiet
ja już wszystko ma w złocie nawet ubranie jak będzie trzeba będę uciekał w pod skokach
Jak sie przemiescic w bezpieczne miejsce?! A kto bedzie walczył?
@4 388 920Gosia__77: moze sie modlic
a sprzedawca wezmie zagryzie zebami powie ze twarde to zloto na pewno
dasz złoto warte np 20 tyś a on ci da mały bochenek chleba i będziecie w 7 niebie
o to dobrze mieć 1 gramowe sztabki są nie drogie a będą na wymianę tak USA robi ropa za żywność
Ruskie nic sie nie zmienili przez ostatnie 80lat nadal ida na wojne bo im każą , wypowiedziec sie nie umieją teby glupi naród
@4 388 942Telesfor: aha warto wiedzieć
najlepsze wedlug mnie sa dolary
USA jest poza kontynentem nie bedzie wojen, to silny gospodarczo kraj i militarnie
jedynie co to moze przyjsc katastrofa i wtedy tak
USA jest poza kontynentem nie bedzie wojen, to silny gospodarczo kraj i militarnie
jedynie co to moze przyjsc katastrofa i wtedy tak
no to jutro jak jeden mąż wymieniamy nasz oszczędności na $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ale coś kantory nie chcą wymieniać wolą brać dolary
są z lnu i bawełny to jest coś $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ chcemy $$$$$$$$$$$$$$$
@4 388 948Mulag: by bylo fajnie zmilitaryzowany silny gospodarczo kraj
wprowadzić język angielski urzędowy wypłaty jak w USA bądźmy USA jeden Stan USA poza kontynentem
i kazdemu giwere do obrony
bedziesz siedziec i wydawac zloto
Polska ma szanse gospodarcza duza
moze byc bogata chyba ze Putin nam zabroni i bedzie w nas celowal
ale z biegiem lat bedzie coraz bogatsza na handlu
moze byc bogata chyba ze Putin nam zabroni i bedzie w nas celowal
ale z biegiem lat bedzie coraz bogatsza na handlu
Nasi patroni to Puławski i Kościuszko do wolności do USA do Ameryki nie Rosja nie Unia Europejska ale Ameryka hura hura
Pasko.. Nawet nie mogę się wyrazić.. Non dtpo redagowac tekst albo.. Gra slowdużo pisalen kiedyś tekstów do piosenek.. Tera lżej mi przenosić obelgi
@4 388 962tomi77: to było wiadome od dawien dawna
zbudujemy kanał wodny pod wodą most od nas do Ameryki konic biedy będziemy potęgą
Mulag.. Jakiej Ameryki.. Obejrzyj filiki o Jackowie.. Ludzie tam żyjący.. Sa w drugiej Polsce ale nie w USA.. A dupie słonia.. Gość mówił że nawet angielskiego nie trza...
"Nic się nie zmienia bo wszystko jest tak samo Świat jaki zastajesz taki zostawiasz Wszystko po prostu dzieje się ponownie W koło to samo Wszystkie rzeczy których się uczysz kiedy jesteś dzieckiem Popełniasz te same błędy co twoi rodzice Wszystko po prostu dzieje się ponownie W koło to samo Mamy na zasiłku mają dzieci na zasiłku Grubi rodzice mają grube dzieci Wiesz, że to nigdy się nie skończy Ten sam cykl zacznie się od nowa To co się kręci będzie się kręcić"
Czasem to jest wkur... Ce
Czasem życie jest gorące..
Ale tera czas na kawę...
Czasem życie jest gorące..
Ale tera czas na kawę...
na te pare lat to bez roznicy jak bedzie
20-30 wiosenek to moge spedzic w roznych warunkach
Nawet jak by doszło do wojny atomowej jądrowej czy tej nowej broni co tylko istoty żywe umierają reszta zostaje to zginie tylko nasz wymiar ale inne ziemie będą przecież na innych wymiarach dalej jest wojna czasy Mieszka 1 każdy to wie przecież tylko my nie będziemy istnieć ale takie same osoby jak my są na innych wymiarach każdy to wie
Angielski masz rację.. Młodzi czasem takie sadla... On ja jestem szczupły i też czwicze.. Bo lubię.. Zachęcam innych.. Idzie ciężko.. Ale lato to dobry okres.. Przychodzą szczawiki się popisać przed dziewczynami.. Jacy to mocni... Na drążku... wtedy wuja przychodzi i startuje z nimi... I kopara opada czemu tacy słabi
a jakby atomowki nie skazaly srodowiska to by sie bardziej nimi napieprzali, mamy szczescie
Putin jest za głupi na broń nuklearna... Ale tam Miedwiediew.. Poczytajcie trochę... Tam miesza.. To ni premier ni prezydent
dojdzie do tego co na filmach pustkowia wszędzie ileś tysięcy ocalały ludzi gangi zombii tak będzie
@4 388 975tomi77: przecież ma walizkę z guzikami co ty gadasz, lampka zielona czerwona już go palce swędzą by sobie przełączyć i boom
Co do FIFA.. Mi to lata.. I tak nasi z grupy ME nie wyszli.. Co dopiero z MŚ.. Pamiętam... Kolumbia Senegal Japonia i my.. Łatwa grupa.. Juz bilety bukowalii co.. Lipa kompletna...
@4 388 980tomi77: dziwne USA Korei odpuścili chcieli wojny to teraz Rosja
Kluczowy dzień wojny. Chiny oskarżają USA i NATO o wywołanie wojny
wierzę chiną bo mam już drugi telefon z chin i jest taki jak zapewniali, żona również jest na dobre i złe a pochodzi z Chin muszę im uwierzyć
Według jasnowidza x bomba atomowa w Polsce ma mieć swoją ekspansje 2032 r. Jasnowidz x powiedział o tym 2006 r. Boję się że mógł się pomylić o równe 10 lat.
@4 388 986puszek735: który jasnowidz
E Jackowski tak maca te wizję.. Jak Kaczyński kota... Przed snem
@4 388 990Gosia__77: źle o Panu Putinie piszecie a on jeszcze to wytrzymuje nie jeden na jego miejscu już był zrównał to wszystko z ziemią
Ja twierdzę że to nie Putin a.. Inny łeb stoi za tym. Bo ten jest za stary i chory...
@4 388 994tomi77: ale przecież to nie musi być człowiek myślę że ktoś miesza ludziom bawi się nami taka prawda ludzie do tego jeszcze nie dorośli
Jak w NBP wprowadzi cyfrową złotówkę z terminem ważności, dopiero będzie kontrola przepływu pieniądza, zapomnijcie o oszczędzaniu i dziedziczeniu własności i majątku w postaci pieniędzy. Jak się postawicie to wyłączą wam chipa i ukradną wam pieniądze jak ostatnio protestującym w Kanadzie.
https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/cyfrowy-zloty-jest-przyszloscia-prezes-gpw-o-tym-co-czeka-nasza-walute/3vw7929
https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/cyfrowy-zloty-jest-przyszloscia-prezes-gpw-o-tym-co-czeka-nasza-walute/3vw7929
@4 388 997kocur czyli widzimy że terror nie Rosja nam wprowadza ale inni też
Na pewno nie podoba się zachodowi że nie wszystkie kraje przystąpiło do korona świrusa to fakt
@4 388 998Mulag: Bezpieczeństwo i kontrola - cyfrowa waluta. Anarchizm i wojna - gotówka
Wybierz sam
Wybierz sam
Kiedyś myślałem że na automatach będę zarabiał.. Ale zlikwidowali.. To muszę za Multi się wziąć.. Ciekawi mnie czy cokolwiek się trafi.. Z gorących miałem na sucho 17 zł z 20.. Czyli 8 losowań... Bez zmiany te same 8 x... Obawiam się że z maszyny może być trudniej...
Świat nie potępiał wojny w Iraku Syrii jedni mogą drudzy nie taka różnica
@4 389 001kocur: coś jest na rzeczy bo teraz problem z wybraniem gotówki za korona świrusa również chcą ludzi przygotować do pieniądza wirtualnego a nie realnego zobaczę jutro czy wybiorę swoją kaskę ciężko zarobioną
Ja potępiam każdą wojnę, dosłownie każdą. Nigdy więcej wojny.
@4 389 004Mulag: Bo tylko panikują, są już urobieni
to trwa od lat dla tego powiedzą mi co tak stękasz Mulag nie ma gotówki są problemy masz kasę na koncie przecież zrób opłaty przelewem za kupy kartą tak ludzie robią
A gdzie Forsa
@4 389 008: Tylko nie ten Cieślak pies i gościu z Blok Ekipy
ale ile było że awaria systemu nie było dostępu do konta karta nie działała i co nic nie kupisz masz realnie kasę to kupisz po za tym skończy się darmowe opłaty przelewy to jest na razie jak skończą z realną gotówką każdy przelew będzie opłata pobierana nie mała
za świrusa straszyli że z konta z automatu będą pobierać kaskę za wykroczenia przeciw świętej chorobie
czyli podatek kolejny bankowy który już jest każdy już płaci że ma konto w banku nie ważny jaki to jest z niewolenie ludzi
Cieslak zaraz wyjdzie i poprawi humor lejac muzina
@4 389 015MONTEZUMA1: gdzie oglądać co to za walka
Dobrze ze teraz inna walka zakończyła się na 5 rundzie bo byśmy troszkę poczekali
vipleague.tv
Ja się uśmiałem.. Zawsze po 12 jest raport cowidowy.. Ale od paru dni raport wojenny... A co z zaraza? poszła sobie?
Ta wojna to wybawienie dla pisiaków , cisza o nowym nieładzie , o drozyźnie , o podatkach zusach, inflacji .... ludzie zajęci i wszystko zwali sie na wojne

Losowanie na żywo