Wpisy 4 388 812 – 4 388 911
27 lutego 2022 19:34 → 27 lutego 2022 20:49, 100 wpisów
@4 388 811Telesfor: ale kto na jego miejsce następny wariat
@4 388 811Telesfor: dobrze by było
@4 388 811Telesfor: patrząc na teorie spiskowe to putin dawno nie żyje a to jego brat blizniak kto wie czy tamtego ochroniaż nie sprzatna tylko co z tym tez by ktos mogl
rozmowy nic nie dadzą , ruskie tu rozmowy a od morza Czarnego desanty idą , Ukraina też sie nie zgodzi na niewolę u Putina
wydaje mi się że po nim po tym wszystkim byłby spokój w pewnym sęsie i tego ten stary dziad sie boi
jak dzis czytałam co ruski skoczek powiedział na temat wojny to mnie mało co szlag nie trafił
ruscy poszli uwolnić Ukrainę
ruscy poszli uwolnić Ukrainę
Ja też słyszałem że oryginalnego putinka już dawno nie ma.To nawet jego żona kiedyś mówiła
@4 388 816kedzior13: tak jak ten kundelek pudelek łukaszenko tu zaprasza na rozmowy kłamie w zywe oczy ze nic nie bedzie z jego bialorusi na ukraine leciało a w tym czasie rakiety leca
@4 388 818krasnalek: tak mają sprane mózgi co zrobisz lecz nie wszyscy tylko co dla nich łagry a ten by jadl stary chleb tydzien by chwalił władze
@4 388 820Mewa:tym dwóm idiotom głowy odstrzelić i jaja wyrwać i psom dać
@4 388 819Telesfor: ponoć o żonie też cisza ponoć wyjechała do franci i zmarła
@4 388 824Mewa: ale ma dwie córki Putin
@4 388 823krasnalek: ja bym nogami zwiazał postawił przed nimi dwa konie przywiązał i wio lub temu pudelkowi i tem jego panu dal nie tresowanego naszprycowanego zaprzyjaznionego niedzwiadka lecz prawdziwego niech sobie pojezdzi
ruskie to naród przyzwyczajony do bata nad sobą , najpier cary , pote, wujaszek Stalin i reszta ,
@4 388 825krasnalek: a z ta młoda ponoć 5 ale to tajemnica za to kula w rosji
mykam się puścic oby ktoś go ustrzelil z blisko z nim majacych kontakt bo czort wie co mu odbije stary jest siedzi pod ziemia w schronie raczej i jest mu wsio jedno porzadnie sie zabezpieczył na starosc i w razie czego papap
ja się zastanawiam gdzie nasze celebrytki z Wawy
tak broniły wszystkich którzy chcieli nielegalnie granice przekroczyć a teraz cisz
tak broniły wszystkich którzy chcieli nielegalnie granice przekroczyć a teraz cisz
Mam już 40 lat na karku a chyba dzisiaj po raz pierwszy obleciał mnie w domu strach.Nigdy się tak nie bałem jak dzisiaj..Nie wiem czemu..Boję się w zasadzie o to czy jutro ja wy i inni spokojnie wstaną do pracy...śmieszne ale prawdziwe
@4 388 831krasnalek: ponoc ta na wózku cos tam zzaoferowała sam byłem ciekaw w google znalazlem
@4 388 834Mewa: a ta aktoreczka pewnie dom sprząta na przyjęcie uchodźców
@4 388 833Telesfor: mnie strach na myśl o tej bombce straszaku tylko cos musieli zrobic była obawa że po ukrainie pojdzie dalej a to mu niby rodakow leja podszedl by blizej majac łotwe litwe estonie ukraine ma juz bialorus i by było ze polska zagraza bo jest w nato
Kategoria A znowu pujde do wojska
@4 388 838zbigniew g: weź sąsiadkę ze sobą
@4 388 839krasnalek: Ciebie wezmę
@4 388 838zbigniew g: pamiętaj tylko wojna to nie cwiczenia tak jak mysleli sobie rosjanie ani gra komputerowa ale skoro tak sie cieszysz ukraina czeka na ochotnikow chetnie ciebie wezma
@4 388 838zbigniew g: nikt nie będzie patrzył na kategorie A czy B pójdą wszyscy do 60 lat
@4 388 843krasnalek: ci D na pewno nie
@4 388 841zbigniew g: ja idę jako ochotnik prosto na Putina
@4 388 845krasnalek: kobiet nie biorą chyba
@4 388 847zbigniew g: ja nie będę pytać na Ukrainie Kobiety też walczą
@4 388 849krasnalek:
ja tyle chodzę odkąd kovid powstał
ja tyle chodzę odkąd kovid powstał Teraz mam problem ucze się 

Może warto posłuchać drugiej strony właśnie znalazłem odezwę Prezydenta Putina warto przeczytać mieć drugie zdanie przeciwnej strony
@4 388 855Mulag:
Przed chwilą padło 19 x 46,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nie da się udostępnić
@4 388 856Tytan-Bravo:
jeszcze ni całe 2 godziny i koniec pracy
byle nie było wojny atomowej lub jądrowej nikt nie wygra
nie kupujmy ruskich i białoruskich towarów
wódki i kosmetyków
wódki i kosmetyków
@4 388 861Tytan-Bravo: to zrób zrzut
//legaartis.pl/blog/2022/02/26/rozpoczyna-sie-wylewanie-rosyjskiej-wodki-kanada-amerykanskie-bary-sklepy-monopolowe-usuwaja-rosyjski-alkohol-z-polek/
mam tylko noże
Wg Chin NATO i USA są winne wojny bo dostarczały dostarczają tam broń
@4 388 872Mewa: chiny trzymają z Putinem
kto jest dobry bo się pogubiłem w tej wojnie
@4 388 876Mulag: tak masz rację ale tam się mówi że ruskie wojsko poszło ratować Ukrainę
idę oglądać boks Cieślak OKoli niezadługo będzie się działo spadam
@4 388 877krasnalek: raczej ratować to nie ale z pewnością nie chcą mieć blisko swojej granicy broni której się boją
@4 388 880Mulag: oni nie będą się buntować bo się boją a ludzie starzy kochają swego Putinka
ciężki temat na pewno szkoda ludzi śmierci niszczenia budynków to na pewno
czeczeńscy po stronie Rosji podobno niczego się nie boją ale widzę że rozbici przez Ukraińców
nic nie mozna wygrac dawaj putan bombke i zakoncz nasza mizerie🚀
@4 388 888Mulag: nie to ze ci zazdroszcze jedzenia, jedz ile chcesz i nie narzekaj
powinni im tak dokopac ze jeszcze by postawili ultimatum
i odebrali krym spowrotem
i odebrali krym spowrotem
będę się cieszył jak bym wygrał 5 z5 w mini jak dojdzie do rozmów i pokoju patrze też na USA czy dążą do pokoju czy im zależy by to trwało będę obserwował dwie strony Rosję Ukrainę i USA kto jest za zakończeniem tego bardziej
@4 388 895Gosia__77: skąd mam wiedzieć
@4 388 895Gosia__77: trzeba czekac az bedzie spokoj wtedy swiat odpocznie
komuś zależy by to trwało boje się że ktoś wkręcił Rosję i Ukrainę w to
@4 388 895Gosia__77: nie Ty?
a wiecie dlaczego... bo tonacy brzydtwy sie chwyta - byle czego
ja sie bede chwytal noza motylkowego, zaczynam treningi trikow
a my nie mamy broni żadnej jak się mamy bronić jesteśmy rozbrojeni jak wkroczą Rosjanie to po n nas a ja lubię pierogi ruskie mam nie jeść
bo im nie chce sie pracowac na kraj ich kraj olewa, podnosic pkb
jedyny ratunek to sprzedaz surowcow, nie unowoczesniaja kraju
i nie pompuja pieniedzy w gospodarke tylko w bron
bo mysla ze tanim kosztem znajda murzynow ktorzy beda za nich pracowac
jedyny ratunek to sprzedaz surowcow, nie unowoczesniaja kraju
i nie pompuja pieniedzy w gospodarke tylko w bron
bo mysla ze tanim kosztem znajda murzynow ktorzy beda za nich pracowac
ja tylko sie boje o swoje pieniadze w banku bo jak by doszlo do czegos wiekszego to nie wyciagne pieniedzy