Wpisy 4 385 898 – 4 385 997
24 lutego 2022 15:08 → 24 lutego 2022 16:26, 100 wpisów
Pierwszy dzień bez Covida nic o nim dziś nie napisali święto
@4 385 896tomi77: dokładnie sankcje to se 4 litery wsadzą Rosją te sankcje ma gdzieś
@4 385 898zbigniew g: bo teraz wojna robią nas w balona
@4 385 901Mulag:
nawet rozumiem Ukrainę liczyli na realna pomoc USA innych krajów patrząc z ich perspektywy a tu nic
jak ktos zaczyna wojny,przewroty to zawsze cos na tym zyskuje,podporzadkowuje sobie np.surowce.A nasi rzadzacy wtykaja nos ze wszystkie konflikty zeby do tego dokladac kasa,masakra
Dziś na sucho w Multi 5/6
wyjdzie Morawiecki i mówi że jesteśmy dobrze przygotowani w razie czego co to za gadanie
Maja Chwalinska..Palenta Montez..4: 2 tenis Dominikana...graja dalej
Kiedys u mnie byla wojna...o torebki w Biedrzebabka wyszla z kady..i mowila ze kobiety gorsze niz bydlo...i miala racje
do wiekszego gnebienia Polakow,okladania nastepnymi podatkami,mega inflacja...tu sie zgadzam
Moras mial na mysli..nasz zlomMarian cos wygrzebie..a to stara rakietnica a to..helm na lep
wojna to zło i brak porozumienia się ten kto potrafi pogodzić nawet ustępstwa zrobić należy mu się ukłon i szacunek niestety ktoś szczególnie media pchały do wojny
nie było nikogo kto by stanowczo chciał negocjować rozmawiać niestety chyba nie tylko Rosji zależało no wojnie
Przed chwilą padło 1 x 6050,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
też wszystkiego nie wiemy bo skąd mamy wiedzieć media nie mówią wszystkiego
Puti czekal ponad tydzien,ale tak jak mowisz ktos bardzo chcial tej wojny
Jaskowski tego nie przewidział
Putin mógł już dawno zaatakować czekał nie było nikogo do dyskusji i ustępstw nie było
@4 385 920Mulag: może to straszak był ale zobaczymy co będzie dalej
@4 385 921Gosia__77: pomyliłem się o dwa dni miało być 22 02 2022
powstały państwa bez wojny tyle lat były w Rosji teraz Rosją jednak zmienia zdania i chce odzyskać
@4 385 924zbigniew g: a ja wczoraj islandorce odpowiedziałam że będzie wojna bo szukała wn ale jej nie odpowiedział a dziś patrz co się rano wydarzylo
w sumie połowa Ukrainy to ziemię polskie po rozbiorach ostatnie 1795
później Rosją wraz z Polską i tak przez długi czas nie jeden wiek
@4 385 924zbigniew g: putin zmienił date bo by było oczywiste
@4 385 932Mulag: rusyfikowali ich przez lata,niemają walczaka ,dostali rakiety i jakoś niesłychać żeby korzystali z nich.
Badzmy dobrej mysli,ze na Ukrinie sie zakonczy,a nie jak marza niektorzy,ze ludzi ma byc tylko 500 mln
kazał się Ukrainie rozbroić a obiecał ochronę nie dotrzymał obietnicy Ukraińcy są rozczarowani mało powiedziane
@4 385 940Axlrose: to masz nick jak axel rose
Mulag to samo pisalem..sankcje?co kur#a ma byc..Ameryka boi sie kurdupla Wladimrca?
moim zdaniem powinno być stanowisko przeciw wojnie ale wyważone i nie agresywne wobec Rosji niestety Polska zawarła z Ukrainą i Anglią porozumienie szkoda że media milczą mieszamy się tam gdzie nie mamy szans
wspieramy Ukrainę mało tego dajemy broń i inne pomoce to się może dla nas źle skończyć
co mi z wsparcia USA dla Polski ja nie chcę wojny w Polsce niszczenia budynków i śmierci ludzi
@4 385 946Axlrose:
Putin był gotowy na negocjacje brak odpowiedzi wręcz agresywny noty wobec Rosji szkoda że tak się stało
no ciekawe jak by było wojsko rosyjskie e Meksyku jak by się czuło USA
TS-to zbractwo---gdzie jest jakaś pula na wygrane zapewnione,zdrapki,czy weżmiesz 12 kuponów na chybił-niema minimalnych zwrotów
U mnie w pracy dwóch się pobiło rusek z Ukraińcem ten pierwszy poszedł do domu pomijając że paru Ukraincow pojechało walczyć
@4 385 956Gosia__77: za złotą obrączke miesiąc przeżyjesz
Zdrapek to nie polecam,mialem kupic w kiosku ktory gosc prowadzil kilkanascie lat i od poczatku bylo tam lotto,i ten gosc mowi "Panie,nie kupuj Pan,bo przegrasz " I szczerze,to mial racje ten kioskarz
@4 385 958Andreas3864: nie mam złota
@4 385 960Gosia__77:
a zimna wojna co groziła wojna atomowa czy jądrowa ogólnie wojna lata 60 czy 70 nawet 80 to co byli ludzie mądrzejsi z obu stron potrafili jakoś negocjować a było ciężej niż teraz
@4 385 962Mulag: przed wojną wszystko było babcia mówiła
Na Podkarpaciu tankują ile się da eh przez jednego dziada który jest tak stary że mu wsio jedno on ginąć nie będzie tylko inni tylko czy oni nie mają rozumu żeby rozkazy emeryta wykonywać siedzącego w schronie bezpiecznie można tych Rusków Ukraińców nie znosic ale żeby zabijać
komu zależało na ludziach w Iraku miała być broń straszna nie było i co ale złoża sobie biorą a bieda ludzi tam straszna i co nic lub ropa za żywność złodziejstwo
@4 385 952Mulag: gdyby było ? co Ty qrła porównujesz ? Dokładne przeciwieństwo ?
"Stany" - Ukraina - Rosja
"Rosja" - Meksyk - Stany -
- to jednak, w którą stronę ludzie raczej się wybierają ?
"Stany" - Ukraina - Rosja
"Rosja" - Meksyk - Stany -
- to jednak, w którą stronę ludzie raczej się wybierają ?
Chiny zbytnio nie chcą się wtrącać wypowiadają się neutralnie ino by jakoś się oni dogadali i tyle nie doczytałem co na to Iran i świnka Halinka z Korei północnej
@4 385 969Robal_36: przykład jak się czuje Rosją jak na USA pod nosem odwróciłem to
Przez nowy wariant wirusa putinusa paliwo w górę u mnie
Wczoraj 5,37 dziś 5,47
Wczoraj 5,37 dziś 5,47
Anglia jest najlepsza jakiś gość nie pamiętam powiedział Anglia nie ma przyjaciół ma tylko wspólne interesy
I tak dobrze ze w Rosji nie rzadzi jastrzab jak teraz w Usa i Polsce,inaczej dawno byloby pozamiatane.Teraz sie dzieje to co mialo byc kilka lat wczesniej,gdyby zamiast Trumpa wygrala Clinton.Jak demokrata u wladzy to caly czzas nowe wojny,przewroty
zróbcie to tamto sramto he he a my zapewnimy wam he he dość naiwności wy róbcie teraz już a my tam wam pomożemy karteczki samolotów zrzucać jak na Polskę
@4 385 970Mewa: bo Ci koledzy mają takie mądre powiedzenie, że - rozsądny człowiek, kiedy walczą tygrysy siedzi na drzewie
I jeszcze jedno o Anglii,wojny jak najdalej od wlasnego podworka
@4 385 977Axlrose: tak jak USA wszędzie nie u siebie namówić innych do wojny na swoim terenie
historia powinna nas czegoś nauczyć zdradzeni przez sojuszników niby przyjaciół kilka razy teraz jest to samo
Aleeeee nabiał - są problemy z wypłatą z dzisiejszej zdrapki - nie wszyscy ogarnęli, że nie skanuje się, jak zazwyczaj, tego kodu i wpisuje numer, tylko trzeba "oddrapać" jeszcze inny kod bywa ciepło
@4 385 971Mulag: czyli, Twoim zdaniem, gdyby w Meksyku siedzieli Rosjanie, to zmieniłby się kierunek migracji ?
chodziło o przykład USA wojsko przy granicy Rosji a ja odwróciłem mogło to być np Kanada
jakieś stan USA ogłasza niepodległość i co USA pozwoli nie a może demokratyczne wojsko rosyjskie w stanie USA
Już jadą na szczyt a my nic nie będziemy wiedzieli
Trzeba ufać swojej intuicji
Trzeba ufać swojej intuicji
Troche to chore..kazdy neguje Ruska a kazdy uja robi..ani Anglia ani Niemcy ani Ameryka..kur#a jak Putin bedzie chcial to Polske zaczepi
@4 385 980Robal_36: coś pisało mi na kuponie
Przed chwilą padło 339 x 3,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ja chcę się wczuć w sytuację obu stron ich zdań ich myślenia da się tylko trzeba być zboku
@4 385 984Mulag: Jaki stan ? Trzydzieści lat niepodległości - to już nie "kacapy"
Czerwony najazd, jak w '39, i to Europa i Stany winne ?
Czerwony najazd, jak w '39, i to Europa i Stany winne ?
będzie pokój na ziemi jak będzie tylko USA na całej ziemi lub Rosja ale to mało możliwe bo nikt tego nie wygra ani Rosją ani USA a Chiny też rosną
R36 a tam już chyba na tej zdrapce brak 3 liter kontrolnych? Jakiś kod kreskowy i dużo liczb poniżej
@4 385 993xdrive: nie drapałem wszystkiego do wypłaty potrzebny jest ten nowy rodzaj kodu
@4 385 994Robal_36: idę na youtube ten kod zobaczyć a jeszcze tej nowej zdrapki nie kupowałam