Wpisy 4 385 830 – 4 385 929
24 lutego 2022 14:04 → 24 lutego 2022 15:23, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,07,09,10,11,12,13,14,15,23
Zb
Pkt
czy Ukraina już zajeta dziwi mnie łatwość z jaka Ruskie sobie poczynają , gdzie obrona powetrzna itp...... latają sobie jak chcą
@4 385 833islandorka30,5: gonisz mnie
5/6 na sucho ja mam
Ja myślałam 1x10 a tu 20 ki
Zb
Nara
@4 385 838zbigniew g: zbig na sucho te nie poru.......
@4 385 840islandorka30,5:
Narazie idę
ło laboga, któż to takie kulki wylosował
@4 385 831kedzior13: @4 385 832dotam:
qurna, kudłaty, żebym wiedział to bym nie wysyłał
pewnie u nas byłoby podobnie jakby Ruskie napadli , mieliśmy mieć najnowsza francuskie śmigłowce ale pisiaki rozpieprzy...li wszystko razem z szalonym Antonim na czele i wojsko u nas to jeden wielki burd.....l
@4 385 850kedzior13: nasi piloci umieją Latać na drzwiach od Stodoły
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1 000 zł
Nienażarty TS
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 2 x 1 000 zł
@4 385 855Mulag: a gdzie paczek dla tediego
@4 385 855Mulag:
Mam w rodzinie emerytowanego pułkownika ze sztabu generalnego , jak nastał szalony Antoni 1/3 wysoko wykwalifikowanej kadry została wywalona lub sama odeszła , często ludzie po szkoleniach z NATo i USA za które płaciliśmy miliony dolarów
Dopisano wygrane Multi Multi
@4 385 856Mulag: Mulag jak to wszystko zjesz sam dostaniesz oponki ,,, na brzuchu
@4 385 865kedzior13:
Jest lipa... Myślałem że coś.. Wymyślałem... to nie takie latwelepiej dać 1 zakład gorących 10 losowań.. I chociaż część zwrotu
jak tam w kijowie
noo nasi się w sejmie rzucają że hoho ...dobrze, że nas za 'gramanicą' na poważnie nie biorą
w zimie jak w kwietniu,mam nadzieje ze lato bedzie normalne,a nie jak w zeszlym roku w sierpniu,wczasy nad morzem i kasa w bloto,bo bylo zimno,zwlaszcza ze kwatery podrozaly 200-300% w porownaniu z tym co rok wczesniej
zeby taki psis rzadzil najwieksza armia swiata to plonela by ziemia i ksiezyc
W miejscowości Inowrocław padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
bardzo ciekawy wyklad o wspolczesnej technologi,merytoryczny i rzeczowy ...w wolnym czasie

@4 385 884Andreas3864:
Putin zwariowal..ok..ale co robi Orbsn..z Wegier nic nie wysyla..nie chce wojny u siebie
@4 385 886tomi77: bo jest mądry nie będzie zaczynał z Rosją tylko my będziemy się stawiać po co
nie odpowiedzialni ludzie chcą nas wciągnąć wojnę stanowczo mówię nie jeszcze z drugiej wojny żeśmy nie wyszli i z komunizmu
Jedynymi wariatami sa ci ktorzy promuja nie swoja wojne na wlasmym terytorium
ta się Polacy między sobą kłócili jak to dają 500 plus Polak na Polaka a teraz miliony dla innych będą iść i jest okey
szkoda ludzi na Ukrainie zwykłych ludzi chcą żyć normalnie funkcjonować rozumiem to
Troche to smieszne...
Tak Amerykanie pomoga Ukrainie
Jak Anlicy i Francuzi Polakomkiedys
Tak Amerykanie pomoga Ukrainie
Jak Anlicy i Francuzi Polakomkiedys
Pierwszy dzień bez Covida nic o nim dziś nie napisali święto
@4 385 896tomi77: dokładnie sankcje to se 4 litery wsadzą Rosją te sankcje ma gdzieś
@4 385 898zbigniew g: bo teraz wojna robią nas w balona
@4 385 901Mulag:
nawet rozumiem Ukrainę liczyli na realna pomoc USA innych krajów patrząc z ich perspektywy a tu nic
jak ktos zaczyna wojny,przewroty to zawsze cos na tym zyskuje,podporzadkowuje sobie np.surowce.A nasi rzadzacy wtykaja nos ze wszystkie konflikty zeby do tego dokladac kasa,masakra
Dziś na sucho w Multi 5/6
wyjdzie Morawiecki i mówi że jesteśmy dobrze przygotowani w razie czego co to za gadanie
Maja Chwalinska..Palenta Montez..4: 2 tenis Dominikana...graja dalej
Kiedys u mnie byla wojna...o torebki w Biedrzebabka wyszla z kady..i mowila ze kobiety gorsze niz bydlo...i miala racje
do wiekszego gnebienia Polakow,okladania nastepnymi podatkami,mega inflacja...tu sie zgadzam
Moras mial na mysli..nasz zlomMarian cos wygrzebie..a to stara rakietnica a to..helm na lep
wojna to zło i brak porozumienia się ten kto potrafi pogodzić nawet ustępstwa zrobić należy mu się ukłon i szacunek niestety ktoś szczególnie media pchały do wojny
nie było nikogo kto by stanowczo chciał negocjować rozmawiać niestety chyba nie tylko Rosji zależało no wojnie
Przed chwilą padło 1 x 6050,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
też wszystkiego nie wiemy bo skąd mamy wiedzieć media nie mówią wszystkiego
Puti czekal ponad tydzien,ale tak jak mowisz ktos bardzo chcial tej wojny
Jaskowski tego nie przewidział
Putin mógł już dawno zaatakować czekał nie było nikogo do dyskusji i ustępstw nie było
@4 385 920Mulag: może to straszak był ale zobaczymy co będzie dalej
@4 385 921Gosia__77: pomyliłem się o dwa dni miało być 22 02 2022
powstały państwa bez wojny tyle lat były w Rosji teraz Rosją jednak zmienia zdania i chce odzyskać
@4 385 924zbigniew g: a ja wczoraj islandorce odpowiedziałam że będzie wojna bo szukała wn ale jej nie odpowiedział a dziś patrz co się rano wydarzylo
w sumie połowa Ukrainy to ziemię polskie po rozbiorach ostatnie 1795

jeszcze to kawałek zjadłem