Wpisy 4 385 698 – 4 385 797
24 lutego 2022 10:03 → 24 lutego 2022 13:27, 100 wpisów
Wygenerowane Ósemki z chybika.
4,25,27,34,35,36,40,43,45,53,54,57,61,66,70,74
Na dwóch zakładach,nie powtarza się żadna liczba.
4,25,27,34,35,36,40,43,45,53,54,57,61,66,70,74
Na dwóch zakładach,nie powtarza się żadna liczba.
@4 385 697emerytka 46: i
Ojej.Tyle tego
@4 385 696Mulag: serio ? Daj jakiś link do źródła
teraz nie mam przy sobie, jak będę miał dał czytałem ale nie zapisałem ale przecież stanowiska się zmieniły w TS za PiS to fakt
Prokuratura Regionalna w Białymstoku skierowała do sądu akt oskarżenia dotyczący nieprawidłowości w działalności stowarzyszenia Helper. Zarzutami, które związane są z wyłudzeniem od samorządów z województwa warmińsko-mazurskiego wielomilionowych dotacji, objęto 42 osoby, m.in. byłego posła PiS i agenta CBA Tomasza K., znanego jako "agent Tomek".
Mulag, że pracuje tam jakiś były kolega Tomka kol. Staszek to wiem - przecież zawsze dzielili się jakimiś kawałkami tortu
więcej tego jest z imienia i nazwiska podpisał się redaktor możesz poszukać w google wystarczy wpisać agent Tomek
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/kolega-agenta-tomka-dyrektorem-w-totalizatorze-aa-zbUS-6Ah9-nBTX.html
Dobra impreza być musiała
@4 385 709Robal_36:
jak dajcie ts a i tak nic z tego nie macie wystarczy dać na moje konto a ja za te pieniądze wyremontuje mieszkanie
jak ktoś gra i wierzy że wygra to oki a co z osobami które nie wierzą że wygrają że to szyte grubymi nićmi a grają też i to sporo to co to za gracze
przecież kol. Tomek teraz siedzi na innej łajbie
Mulag no akurat ja jestem w tej pierwszej, znacznej ilościowo / grupie i wierzę, że znów coś grubszego trafię...
Akcent na - znów
Mulag no akurat ja jestem w tej pierwszej, znacznej ilościowo / grupie i wierzę, że znów coś grubszego trafię...
Akcent na - znów
Na 5/5, tych wczoraj zawartych - nie mam żadnej i na 8/8 z dziś - też nie ale, to niczego nie przesądza
Emi,R 36 a witajcie w tym dniu tłustym aby dziś się nam farciło od rana do nocy
@4 385 720xdrive: a siemanko, spokojnego dnia i nie przesadzajmy z i znikam.
dzień będzie spokojny dla nas ale dla sąsiadów niet, na dniach zaleją nas bo ucieć przed psychopatami trza🤢 🤬 😡
Się pytam gdzie są rakiety nuklearne tylko to nas ocali wolimy latać z drewnianym karabinem po lesie
xdrive
Putin grozi tym co pomagają Ukraińcom jak najszybciej broń nuklearne do Polski co robi Duda i Morawiecki sankcje na lizaki nakladaja
Od dziś emi nowa zdrapka 3 siódemki, kto dziś wydrapie nawet zwrot to cały rok mu się będzie zwracać
@4 385 729Gosia__77: będę bronił twojej cnoty
Zjedzcie snikersa,spacer na swiezym powietrzu tez dobrze zrobi.grozi tym co sie wlacza w konflikt.jak jeszcze nic nie zrobil,to nasi latali z biegunka,nakrecali,jakby nie mogli sie doczekac wojny.pis zna sie na taktyce,tak jak na ekonomi.Putin zajmie te male republiczki i nie nie bedzie robil dalej,chyba ze pis go sprowokuje,tylko wtedy z Polski zostanie pustynia (6800 pociskow nuklearnych),gorace glowy zapominaja zupelnie o tym szczegole...
xdrive
To popołudniu kupię taką zdrapkę.
To popołudniu kupię taką zdrapkę.
@4 385 734emerytka 46: Brawo
xdrive
Tak,grosiki
Tak,grosiki
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 385 739emerytka 46: Banknociki
@4 385 750xdrive: bimber już mam
zamieszki dopiero beda... jak zaczna sie wybijac wtedy bedzie ostro
@4 385 753waldus: To dla nich najważniesze
''11:18
Nasz rynek pracy jest w stanie wchłonąć ok. 0,5 mln pracowników z Ukrainy w ciągu sześciu miesięcy, a kolejne 200 tys. na dalszym etapie - ocenił prezes Personnel Service Tomasz Hanczarek. Uchodźcom należy uruchomić szybką ścieżkę załatwienia formalności zw. z zatrudnieniem'' - dodał. A Polacy zostana z palcem w d..🤨
Nasz rynek pracy jest w stanie wchłonąć ok. 0,5 mln pracowników z Ukrainy w ciągu sześciu miesięcy, a kolejne 200 tys. na dalszym etapie - ocenił prezes Personnel Service Tomasz Hanczarek. Uchodźcom należy uruchomić szybką ścieżkę załatwienia formalności zw. z zatrudnieniem'' - dodał. A Polacy zostana z palcem w d..🤨
Niemcy przyjmą Polakow I Ukraincow
Jak kogos sie opluwa,szturcha,karze za cos czego jeszcze nie zrobil to nawet najswietszy nie wytrzyma i odda.Gdyby Puti nic nie zrobil,to by go usuneli i wybrali jastrzebia,nikt nie wytrzyma ciaglych upokorzen.Zreszta ze ma byc wojna slyszalem juz wczesnym latem,znaczy wojna miala byc jesienią,ale widac przelozyli na teraz.
@4 385 757xdrive: dokładnie a Polacy będą wegetować bo trzeba pomóc Ukraińcom ja nie mówię nie pomagać ale jak taka bieda emeryci renciści czy ludzie co w kołchozach pracują z kredytami to trzeba swoim pomagać dopiero jak nam się będzie żyło oki a tu Polaku wegetuj umieraj a obcemu damy pracę mieszkanie chore berety
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Elbląg padła wygrana 25 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 10)
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 22 500 zł w grze Keno (7 z 7 x 5 x 3)
@4 385 760Mulag: Tak jest👻
i co nie trzeba być ogarniętym amerykanie w Polsce a czego nie na Ukrainie chronić chociaż połowę Ukrainy to manatki z Ukrainy zabrali Anglicy a przecież za rozbrojenie się Ukrainy miała być gwarancja dla Ukrainy to widzicie co jest nie można ufać zachodowi robią to co w 1939 i później chcą nas wepchać dziś w konflikt na Ukrainie po co nas tam pchają, nie poważni ludzie rządzą nami
Ponoć zielone ludziki idą rurą gazową nord stream 2 do niemiec i atak z 2 stron
ja by był za rurociągiem w Polsce nie na wodzie która na omija teraz mielibyśmy z tego zyski norstim w Polsce powinien przechodzić dziś byśmy coś z tego mieli to nie a teraz sankcje na Rosję to kto zyska Chiny bo będą kupować od Rosji i sprzedawać Rosji czyli Chiny na tym zyskają a my stracimy
i tak kupujemy gaz z Rosji tylko że od Niemców czyli pośrednicy jeszcze więcej wołają za gaz z Rosji a my Polacy kupujemy gaz rosyjski tylko że przechodzący przez Niemcy to wszystko jest śmieszne
trochę pomyśleć wyłączyć narracje jedną tłoczoną ludziom do głowy i widać obłudę i kłamstwo
https://media.tenor.com/images/3ebe74f1bf1ee5932da0845500c08378/tenor.gif
W miejscowości Radom padła wygrana 75 000 zł w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
4500 za 1 kg srebra teraz patrzę 5500 o rety kotlety złoto 100 g 26 tyś coś teraz 29 coś prawie 30 tyś o rety kotlety
14 15 20 37 46 58 59 mi wyszło ale nie gram to dziś gram multi z mini z chybika kazałam sobie wbić liczby z mini na losowanie multi dwa zdarzenia
@4 385 757xdrive: spytaj wujka G. o opinie o tej firmie...
Rosja zaatakowała Ukrainę. W graniczącym z Polską obwodzie lwowskim na zachodzie Ukrainy zaatakowane zostały trzy obiekty wojskowe – poinformował szef administracji tego regionu Maksym Kozycki. To zaledwie 55 km od polskiej granicy.
atakowali osrodki dowodzenia,lotniska,ogolnie infrastrukture wojskawą
Ten cały covid to było odwrócenie uwagi co się dzieje wydarzy ja tak myśle
Pandemie a globalizacja Edytuj
Według niektórych opinii przyczyną pandemii może być globalizacja, która znacznie ułatwia rozprzestrzenianie się chorób. Rządy państw starają się przeciwstawiać rozprzestrzenianiu się pandemii, ale są to z reguły działania doraźne, często niewystarczające. Wiąże się to np. z nakładami finansowymi, jak i z niemożliwością zahamowania migracji ludności. Jednocześnie globalizacja oznacza poprawę warunków bytowych ludzi i zmniejszenie ryzyka wystąpienia pandemii, w związku z podnoszeniem się jakości i dostępności opieki medycznej[4].
Według niektórych opinii przyczyną pandemii może być globalizacja, która znacznie ułatwia rozprzestrzenianie się chorób. Rządy państw starają się przeciwstawiać rozprzestrzenianiu się pandemii, ale są to z reguły działania doraźne, często niewystarczające. Wiąże się to np. z nakładami finansowymi, jak i z niemożliwością zahamowania migracji ludności. Jednocześnie globalizacja oznacza poprawę warunków bytowych ludzi i zmniejszenie ryzyka wystąpienia pandemii, w związku z podnoszeniem się jakości i dostępności opieki medycznej[4].
No dokladnie,jaak byla histeria cowidowa,to latwo bylo ukryc inne niewygodne tematy
@4 385 781Mulag: i wygrane w teesie, te z wypłatami odroczonymi w czasie trochę idą się paść że tak to ujmę...
Putin zgłupiał... Ale też on sam jest.. Zwykłym pionkiem.. Ktoś tym kieruję.. Pieskow? coś ten rzecznik. Podejrzana morda
Obawiam sie,ze nasi wybitni decydenci zrobia głupi ruch i bedzie tragedia.Puti powiedzial dzis ze koniec zartow i zniewag i wszystkie atomowki postawil w stan gotowosci bojowej.Mam nadzieje ze zwyciezy zdrowy rozsadek u naszych awanturnikow,a nie beda biegac jak kot z pecherzem
-12 zaliczyłem