Wpisy 4 385 686 – 4 385 785
24 lutego 2022 09:35 → 24 lutego 2022 13:00, 100 wpisów
@4 385 686tomi77: trójkę dostaniesz ale wyżej pamiętaj agent Tomek
Już przygotowuje się na grę parami.. Może polegnę.. Ale... Te gorące.. To na 20 losowań musiałyby dać 7 na 10...
Wydaje mnie się że lipa... Bo.. Tu jest 7 na 10 z przesunięć tych gorących liczb.. A ja trzymam swoje 20 losowan
@4 385 688Mulag: ?
Robal_36
Wygenerowane Ósemki z chybika.
4,25,27,34,35,36,40,43,45,53,54,57,61,66,70,74
Na dwóch zakładach,nie powtarza się żadna liczba.
4,25,27,34,35,36,40,43,45,53,54,57,61,66,70,74
Na dwóch zakładach,nie powtarza się żadna liczba.
@4 385 697emerytka 46: i
Ojej.Tyle tego
@4 385 696Mulag: serio ? Daj jakiś link do źródła
teraz nie mam przy sobie, jak będę miał dał czytałem ale nie zapisałem ale przecież stanowiska się zmieniły w TS za PiS to fakt
Prokuratura Regionalna w Białymstoku skierowała do sądu akt oskarżenia dotyczący nieprawidłowości w działalności stowarzyszenia Helper. Zarzutami, które związane są z wyłudzeniem od samorządów z województwa warmińsko-mazurskiego wielomilionowych dotacji, objęto 42 osoby, m.in. byłego posła PiS i agenta CBA Tomasza K., znanego jako "agent Tomek".
Mulag, że pracuje tam jakiś były kolega Tomka kol. Staszek to wiem - przecież zawsze dzielili się jakimiś kawałkami tortu
więcej tego jest z imienia i nazwiska podpisał się redaktor możesz poszukać w google wystarczy wpisać agent Tomek
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/kolega-agenta-tomka-dyrektorem-w-totalizatorze-aa-zbUS-6Ah9-nBTX.html
Dobra impreza być musiała
@4 385 709Robal_36:
jak dajcie ts a i tak nic z tego nie macie wystarczy dać na moje konto a ja za te pieniądze wyremontuje mieszkanie
jak ktoś gra i wierzy że wygra to oki a co z osobami które nie wierzą że wygrają że to szyte grubymi nićmi a grają też i to sporo to co to za gracze
przecież kol. Tomek teraz siedzi na innej łajbie
Mulag no akurat ja jestem w tej pierwszej, znacznej ilościowo / grupie i wierzę, że znów coś grubszego trafię...
Akcent na - znów
Mulag no akurat ja jestem w tej pierwszej, znacznej ilościowo / grupie i wierzę, że znów coś grubszego trafię...
Akcent na - znów
Na 5/5, tych wczoraj zawartych - nie mam żadnej i na 8/8 z dziś - też nie ale, to niczego nie przesądza
Emi,R 36 a witajcie w tym dniu tłustym aby dziś się nam farciło od rana do nocy
@4 385 720xdrive: a siemanko, spokojnego dnia i nie przesadzajmy z i znikam.
dzień będzie spokojny dla nas ale dla sąsiadów niet, na dniach zaleją nas bo ucieć przed psychopatami trza🤢 🤬 😡
Się pytam gdzie są rakiety nuklearne tylko to nas ocali wolimy latać z drewnianym karabinem po lesie
xdrive
Putin grozi tym co pomagają Ukraińcom jak najszybciej broń nuklearne do Polski co robi Duda i Morawiecki sankcje na lizaki nakladaja
Od dziś emi nowa zdrapka 3 siódemki, kto dziś wydrapie nawet zwrot to cały rok mu się będzie zwracać
@4 385 729Gosia__77: będę bronił twojej cnoty
Zjedzcie snikersa,spacer na swiezym powietrzu tez dobrze zrobi.grozi tym co sie wlacza w konflikt.jak jeszcze nic nie zrobil,to nasi latali z biegunka,nakrecali,jakby nie mogli sie doczekac wojny.pis zna sie na taktyce,tak jak na ekonomi.Putin zajmie te male republiczki i nie nie bedzie robil dalej,chyba ze pis go sprowokuje,tylko wtedy z Polski zostanie pustynia (6800 pociskow nuklearnych),gorace glowy zapominaja zupelnie o tym szczegole...
xdrive
To popołudniu kupię taką zdrapkę.
To popołudniu kupię taką zdrapkę.
@4 385 734emerytka 46: Brawo
xdrive
Tak,grosiki
Tak,grosiki
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 385 739emerytka 46: Banknociki
@4 385 750xdrive: bimber już mam
zamieszki dopiero beda... jak zaczna sie wybijac wtedy bedzie ostro
@4 385 753waldus: To dla nich najważniesze
''11:18
Nasz rynek pracy jest w stanie wchłonąć ok. 0,5 mln pracowników z Ukrainy w ciągu sześciu miesięcy, a kolejne 200 tys. na dalszym etapie - ocenił prezes Personnel Service Tomasz Hanczarek. Uchodźcom należy uruchomić szybką ścieżkę załatwienia formalności zw. z zatrudnieniem'' - dodał. A Polacy zostana z palcem w d..🤨
Nasz rynek pracy jest w stanie wchłonąć ok. 0,5 mln pracowników z Ukrainy w ciągu sześciu miesięcy, a kolejne 200 tys. na dalszym etapie - ocenił prezes Personnel Service Tomasz Hanczarek. Uchodźcom należy uruchomić szybką ścieżkę załatwienia formalności zw. z zatrudnieniem'' - dodał. A Polacy zostana z palcem w d..🤨
Niemcy przyjmą Polakow I Ukraincow
Jak kogos sie opluwa,szturcha,karze za cos czego jeszcze nie zrobil to nawet najswietszy nie wytrzyma i odda.Gdyby Puti nic nie zrobil,to by go usuneli i wybrali jastrzebia,nikt nie wytrzyma ciaglych upokorzen.Zreszta ze ma byc wojna slyszalem juz wczesnym latem,znaczy wojna miala byc jesienią,ale widac przelozyli na teraz.
@4 385 757xdrive: dokładnie a Polacy będą wegetować bo trzeba pomóc Ukraińcom ja nie mówię nie pomagać ale jak taka bieda emeryci renciści czy ludzie co w kołchozach pracują z kredytami to trzeba swoim pomagać dopiero jak nam się będzie żyło oki a tu Polaku wegetuj umieraj a obcemu damy pracę mieszkanie chore berety
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Elbląg padła wygrana 25 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 10)
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 22 500 zł w grze Keno (7 z 7 x 5 x 3)
@4 385 760Mulag: Tak jest👻
i co nie trzeba być ogarniętym amerykanie w Polsce a czego nie na Ukrainie chronić chociaż połowę Ukrainy to manatki z Ukrainy zabrali Anglicy a przecież za rozbrojenie się Ukrainy miała być gwarancja dla Ukrainy to widzicie co jest nie można ufać zachodowi robią to co w 1939 i później chcą nas wepchać dziś w konflikt na Ukrainie po co nas tam pchają, nie poważni ludzie rządzą nami
Ponoć zielone ludziki idą rurą gazową nord stream 2 do niemiec i atak z 2 stron
ja by był za rurociągiem w Polsce nie na wodzie która na omija teraz mielibyśmy z tego zyski norstim w Polsce powinien przechodzić dziś byśmy coś z tego mieli to nie a teraz sankcje na Rosję to kto zyska Chiny bo będą kupować od Rosji i sprzedawać Rosji czyli Chiny na tym zyskają a my stracimy
i tak kupujemy gaz z Rosji tylko że od Niemców czyli pośrednicy jeszcze więcej wołają za gaz z Rosji a my Polacy kupujemy gaz rosyjski tylko że przechodzący przez Niemcy to wszystko jest śmieszne
trochę pomyśleć wyłączyć narracje jedną tłoczoną ludziom do głowy i widać obłudę i kłamstwo
https://media.tenor.com/images/3ebe74f1bf1ee5932da0845500c08378/tenor.gif
W miejscowości Radom padła wygrana 75 000 zł w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
4500 za 1 kg srebra teraz patrzę 5500 o rety kotlety złoto 100 g 26 tyś coś teraz 29 coś prawie 30 tyś o rety kotlety
14 15 20 37 46 58 59 mi wyszło ale nie gram to dziś gram multi z mini z chybika kazałam sobie wbić liczby z mini na losowanie multi dwa zdarzenia
@4 385 757xdrive: spytaj wujka G. o opinie o tej firmie...