Wpisy 4 382 116 – 4 382 215
17 lutego 2022 16:12 → 17 lutego 2022 18:02, 100 wpisów
jest jakiś jasnowidz dziś zagrałem 3 zakłady na 10 dni i na chybi trafi lotto z plusem czy wygram dziś czy przynajmniej jest szansa to by się wypełniło do 26 lutego bo do tego czasu mam mini Proszę o rzetelne i wyczerpujące komentarze wróżbitów i magów
Trza oddać.. Ze mini ciężko traficjestem przykładem ze.. UJ wie kiedy pierwsze 3 na 5 w mini
@4 382 115Mulag:
Apo wieczornym 2czoraj oczekuje
40 44 78
może być że 40 44 62
40 44 78
może być że 40 44 62
To warto... przeczytać.
Gazeta Fakt.
Zobaczcie ile tam może dostać mama na małe dziecko.
Gazeta Fakt.
Zobaczcie ile tam może dostać mama na małe dziecko.
@4 382 121Wędrowca netowy: to ja się już nie załapie tak to już jest natura mnie z dyskryminowała
@4 382 121Wędrowca netowy: hej wędruś
Gosia.
tak to jest był bym ładną kobietą jakiegoś bogatego jelenia by się znalazło i zył by w dostatku do śmierci a tak facet ma zawsze pod górkę
Chodzi o Austrię.
ja jestem fanem nauki, wierze ze mozna dojsc cywilizacyjnie do wysokiego poziomu
1-3/6.
@4 382 133tomi77: ukryte Tomi
@4 382 134Wędrowca netowy:
Wystarczy, że liczby zna Gosia.
@4 382 125Mulag: miałeś 50% szans, żeby być kobietą i nie udało Ci się tego zrealizować ... a co dopiero ładną ... tutaj miałbyś może 1% szans
@4 382 138Angierski: nie ma takich inaczej by Ci każdy powiedział jak iść na skróty
@4 382 139Pasko: teraz jestem Jeleniem
@4 382 141Mulag:
@4 382 141Mulag: jestes jeleniem dla samego siebie
wczesniej mezczyzna zdobywal pozywienie, pracowal na rodzine, kobieta zajmowala sie domem
teraz to samo tylko zamiast jedzenia sa pieniadze
teraz to samo tylko zamiast jedzenia sa pieniadze
Pasko nie wiem jakie sa szanse bycia ladna tutaj na stronie
to chyba nie portal randkowy, wiec szanse sa male
to chyba nie portal randkowy, wiec szanse sa male
W południe strzeż się baby z żelaznymi zębami! Kim jest Południca i jak ją rozpoznać?
@4 382 145Angierski: a teazkobiet chcą do czegość dojść a nie siedzieć w domu
roznie to bywa, znam takie co tylko w domu sobie siedza non stop
@4 382 146Angierski: angierski jak się zakłada typy na sms?
@4 382 150Gosia__77: tego to ja nie wiem
@4 382 148Gosia__77: dla tego czasem idzie do sklepu
@4 382 151Angierski: właśnie też nie wiem bo widzisz chciałabym zarabiać na sms? typy do multi
coś trzeba zacząć robić
coś trzeba zacząć robić
@4 382 145Angierski: dla mnie układ idealny ... ale zdarza się też, że poznasz taką kobietę, która za nic nie chce zajmować się domem, tylko chce zarabiać pieniądze, a chce, żebyś Ty zajmował się domem ... i to może być problem
@4 382 152Mulag: nie masz co narzekac tak wspolpracuje wiekszosc ludzi na ziemi
@4 382 153Gosia__77: a bylo troche takich ogloszen kiedys
ale chyba umarly smiercia naturalna
ale chyba umarly smiercia naturalna
@4 382 154Pasko: każdy powinien coś. robić
@4 382 154Pasko: a jak nie chce w domu nic robić a zarabiać pieniędzy też nie chce co wtedy robić
@4 382 154Pasko: no ktos musi zarabiac
@4 382 154Pasko: w domu nie ma roboty przeważnie się byczą
najlepiej jak umieja pogodzic obowiazki z praca wtedy dwoje moga pracowac
a dzieci moze ktos inny wychowywac
a dzieci moze ktos inny wychowywac
co innego jak się ma gospoastwo to jest co robić przy zwierzątkach
@4 382 163Mulag:
ja nie lubie nygusów od obowiązków
mojego uczę jak włączyć pralke to nie chce się nauczyć a mówie mu że Bill Clinton sam robi pranie
mojego uczę jak włączyć pralke to nie chce się nauczyć a mówie mu że Bill Clinton sam robi pranie
ja nie szukalem kobiety, bo nie lubie standardowego modelu zycia typu rodzina
@4 382 168Angierski: też bym nie zkłaała rodziny
@4 382 168Angierski: bo to powinno ziałać na partnerstwie a nie spychologia obowiązków
@4 382 172Gosia__77: no ja wiem ale samo malzenstwo to nie podzial obowiazkow
coś słodkiego i czekanie na wygraną dzisiejszą daje szansę ts mini lotto lub plus Przed chwilą padło 1 x 4850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 382 177: to już ładna wygana
@4 382 176Mulag: smaczneg
@4 382 179Gosia__77: dzięki i wzajemnie
@4 382 182nicolla15: i to będzie?
dzisiaj system bankowy wariował bankomaty nie wypłacały nie można było kartą płacić a jak się logowałam to sms kod przyszedł po jakimś czasie a to zdublował pare razy sms kod
@4 382 185nicolla15: będzie bo moje. jak zwykle nie wpadną dziś 4 losowanie i nic
@4 382 188Gosia__77: nie ma jak kasa do ręki postęp jest ale ja wolę tradycyjnie nie oddawać tego systemowi
Gosia ostatnio miałam na 10losowan i ani trojeczki oboki owszem
@4 382 191nicolla15: no szkoda
@4 382 190Mulag: nie ma jak kasa do reki wtedy nie oszukaja
ja wole mieć kasę w rekach trzymać kasę spać na niej prasować ją myć z dolarem tak można akurat złotymi by się rozwaliło
ja tez wole miec przy sobie kase, ale w banku jest bezpeczniej
musialbym sejf kupic przywiercic do sciany
klucze schowac gdzies gdzie zaden czlowiek nie znajdzie
klucze schowac gdzies gdzie zaden czlowiek nie znajdzie
a wiesz, ze jak instalujesz nieznane aplikacje w telefonie to moga ci wykrasc cala kase na koncie
bo banki nawet nie odpowiedza za to, takze lepiej uwazac
bo banki nawet nie odpowiedza za to, takze lepiej uwazac
@4 382 202Mulag: no dokladnie
nawet znajac twoje dane moga zmienic autoryzacje do banku dzwoniac na infolinie i miec dostep do konta
nawet znajac twoje dane moga zmienic autoryzacje do banku dzwoniac na infolinie i miec dostep do konta
to przez własne błędy nie świadome możesz stracić kaskę na 100 różnych sposobów jak również czynniki niezależne od ciebie a od struktur finansowo polityczno rządowych
wiadomo że jak masz działalność musisz mieć konto to wymóg ale tam gdzie nie trzeba lepiej w inny sposób lokować jak jest co oczywiście także jedni się martwią jak nie stracić jak lokować a drudzy żyją od pierwszego do pierwszego i takiego problemu nie maja ale oczywiście ich istotnym problemem jest brak pieniędzy także pozornie nikt nie ma dobrze
no jakbys wygral kilka milionow to masz gwarancje depozytu do 450 tys
wiec moglbys to stracic jakims glupim dzialaniem rzadu
albo ze ktos ci zabierze
wiec moglbys to stracic jakims glupim dzialaniem rzadu
albo ze ktos ci zabierze

Multi sam kresle
Jutro stopniowa poprawa pogody, za 3-4 dni następny... huragan.
Kto chce to może zobaczyć Test do Lotto pl.